Εκτός σπιτιού δεν με γνωρίζει

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Ο Οδυσσέας ζεί σπίτι, και βγαίνει και στην αυλή μου και γενικά τριγυρνάει σε όλο το οικόπεδο. Μέσα στο οικοπεδο έχει 4 αυλές σπιτιών, και φυσικά δεν περνάει δρόμος ενδιάμεσα. Το περίεργο έχει ως εξής:
Καθομαι στην αυλή των γειτόνων και τρώω με τους γείτονες και ουσιαστικά οι αυλές μας είναι συγκοινωνούσες. Αυτός ήρθε φυσικά απο κεί να αλωνίσει λιγάκι, κι όταν έκανα να τον πλησιάσω, την κοπάνησε με 1000 σαν να ταν άγριο γατί. Μετα ξαναερχοταν, και όταν σηκωνομουν να τον φωναξω να ρθει για αγκαλια, με κοιταζε με καχυποψία, και έφευγε πάλι.
Οταν τελικά τελειωσε η βραδια και μπήκα σπίτι, μπήκε απ το παραθυρο και ήρθε για αγκαλιές.
Ενας διαφορετικός γάτος λες και είναι διχασμένη προσωπικοτητα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες ξέρουν τον χώρο, το σπίτι και όχι τα άτομα. ;)
Είναι συνηθισμένο και καλό να μην πλησιάζει ανθρώπους εξω.
Εσένα μια - δύο... θα σε μάθει, και όταν είσαι έξω και μπορεί αν είσαι ΜΟΝΗ, να σου έρθει.. αλλά θα αργήσει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες ξέρουν τον χώρο, το σπίτι και όχι τα άτομα.
κι εγω που νομιζα οτι ειμαι ο ερωτας του (:lol:)

Κι όμως julia, η γατούλα της αυλής η τρίχρωμη, με μυρίζεται απο τα 100 μέτρα, ξέρει ακόμα και το βάδισμα μου. Γνωρίζει οτι έρχομαι ακόμα κι όταν παρκάρω το αυτοκίνητο, κι ετοιμάζει και υποδοχή, νιαουρίσματα και τέτοια. Αυτή η μικρή δεν έρχεται τόσο σε επαφή μαζί μου, κι όμως σαν να με ξέρει απ'εξω κι ανακατωτα.

Εσένα μια - δύο... θα σε μάθει, και όταν είσαι έξω και μπορεί αν είσαι ΜΟΝΗ, να σου έρθει.. αλλά θα αργήσει....

Γενικά είναι πολύ ανεξάρτητο γατί. Ποτέ δεν θα ρθει επειδη τον φωναξα. Θα ρθει όταν θέλει , και αυτό για λίγο (μην παίρνω και θάρρος!).

Έχεις δίκιο για την έξω. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.... Ναι, οι έξω γάτες μας μυρίζουν, μας ακούν και μας γνωρίζουν απο χιλιόμετρα μακριά!!!:)

Και αυτή θα σε συνηθίσει... απλά θέλει χρόνο.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back