Ελλάδα-Hellas -> Ρεζίλι στο εξωτερικό.

• Thread starter Thread starter SaiNT
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

SaiNT

Νεοφερμένο μέλος

Ο Πέτρος Κοτλίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Καλησπέρα σας όλους και όλες σας !

Καταρχάς , περιττό να πω ότι είμαι ακόμα καινούριος στα μάτια σας , και ότι δεν με γνωρίζετε,αλλά περήφανα λέω, ότι μαζί με το FB μου , ανοίγω και το mycat.gr συνέχεια και την βγάζω τα μεσημεράκια πολύ χαλαρά...
Όπως επίσης , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αυτό το συγκεκριμένο θέμα οπότε ζητάω συγνώμη αν κάνω "επανάληψη" τα λόγια κάποιου άλλου/άλλης

Πριν ξεκινήσω το κύριο θέμα μου , να σας πω λόγο ότι έχουμε μαγαζί που δουλεύει πάρα πολύ με τουρισμό [ και μιλάω για καθαρό τουρισμό , ανθρώπους από Γερμανία , Βρετανία , Αυστρία ...( μέχρι και Αμερικανο-Ασσιάτισα έχω δει Live :redface: στο μαγαζί μου ) αυτό που μας είπε ο οδηγός ενός Γερμανικού-Λεωφορείου-Group,που έρχονται κάθε καλοκαίρι ( ερχόντουσαν δηλαδή , όχι ξανά πλέον ) είναι 100% πραγματικό.
Όταν τον ρωτήσαμε , ποια ημερομηνία ακριβώς θα έρθουνε , μας απάντησε κατα-λέξη : << Και γιατί να έρθουμε ? Οι θάλασσες βρωμάνε άσχημα και όπου και να πάμε βλέπουμε χτυπημένα και βασανισμένα ζώα >>

Περιττό να σας πω ότι πέταξα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά όταν το άκουσα αυτό ... και κατά την γνώμη μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΠΟΥΘΕΝΑ !! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ .. μέχρι να βγει ένας πολιτικός ( που έχουνε 1 σπίτι και 1 εξοχικό σε κάθε νόμο ) και να πει οτι ΟΠΟΙΟΣ ξανασκοτώσει ζώο με αμάξι , ή με τα χέρια του , ή βασανίσει ζώο , θα πηγαίνει τσακ-μπαμ φυλακή για 3 χρόνια μες στο νερό..

Και μπένω στο ψητό , sorry αλλά όπως είπα και πριν δεν με ξέρετε αλλά πιστεύω να γνωριστούμε...

---------------------------------------------------------------------------------------

Στο Facebook υπάρχει ένα group, με τίτλο
Greece: PROTECT & SAVE YOUR ANIMALS or LOSE YOUR TOURISTS $$$

Κλικ εδώ για όσους έχουνε Facebook: https://www.facebook.com/group.php?gid=38749219814

Το Group αυτό το ξεκίνησε μια ελληνο-αμερικανίδα απότι κατάλαβα εδώ και αρκετό καιρό , και έχουνε αναλάβει την επιμέλεια του Group αυτού , καθαρά 100% ξένοι , και ΟΧΙ Έλληνες ! :mad:

Τα μέλη του Group αυτού , είναι ΑΡΚΕΤΑ για κούνημα και μάλιστα ο σκόπος τους ΔΕΝ είναι για "γνωριμία" αλλά για να στείλουνε αίτηση στην ελληνική κυβέρνηση για τα φριχτά εγκλήματα που διαπράτουμε "εμείς" οι έλληνες και που περνάμε ατιμώρητοι.

Επίσης , μια γυναίκα-τραγουδίστρια, εν ονόματι Maria Daines έβγαλε τραγούδι , για τα εγκλήματα-ζώων που γίνονται στην Ελλάδα, Με τίτλο Greek Tragedy.

Το προφίλ της , στο MySpace θα το βρείτε εδώ.
https://www.myspace.com/mariadaines

Εν ολίγις, έχουμε γίνει διεθνός ρεζίλι σαν χώρα.
Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι και να πιέσουμε την ίδια της χώρα μας , να ΑΛΛΑΞΕΙ , υπογράψτε σε αυτές τις 2 συνθήκες που γίνονται ONLINE.
( υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί ένα διαφημιστικό-παραθυράκι -BANNER- μην φρικάρετε :down:...απλά κλείστε το )
  • Greece protect your animals or lose your tourists
Ελλάδα , προστάτεψε τα ζώα σου ή χάσε τους τουρίστες σου.

https://www.thepetitionsite.com/2/greece-protect-your-animals-or-lose-your-tourists
  • Ban the sale of dangerous pesticides throughout Greece
Απαγορέυστε την ελεύθερη πώληση
επικίνδυνων φυτό-φαρμάκων σε όλη την Ελλάδα

https://www.thepetitionsite.com/3/ba...apagoreysh-sthn-eleytherh-polhsh-fytofarmakwn

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα........σε καμία περίπτωση , δεν κάνω διαφήμιση το Facebook...το λέω ξεκάθαρα και το λέω και περήφανα ότι πολλές στιγμές είμαι και κατά...σε αντίθεση με τους Έλληνες δημοσιογράφους , που κάθε φορά που τελειώνει το δελτίο ειδήσεων ,πετάνε και την σπόντα
< και το Facebook έχει τόσα εκατομμύρια μέλοι ..>

πσσσ.......μας αποκαλούνε εμάς Greeks [ Γκρεγκούς , όχι Έλλην ( Hellas/ ) ]
και τους σκοπιανούς τους αποκαλούνε Μακεδόνες ( Macedonias ) με δικό τους Group-aki και με δικιά τους ταυτότητα.

( αν το κέιμενο αυτό δημιουργεί πρόβλημα -- τι να πω.. Delete τοτε ..:hmm: )​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι στίχοι για το τραγούδι της Maria Daines με τίτλο GREEK TRAGEDY - Ελληνική Τραγωδία

I was preparing for a funeral -- Ετοιμαζόμουνα για μια κηδεία ( του σκύλου )
The day we brought you in -- Την ημέρα που σε φέραμε
We called you Boney Fingers -- Σε ονομάσαμε Boney Fingers ( Κοκκαλιάρικα Δάχτυλα )
You were Lazarus, sores and skin -- Ήσουνα λωβιασμένος,πληγωμένος και γδαρμένος
We didn't think you'd make it -- Δεν σκεφτήκαμε ότι θα τα κατάφερνες
So many don't pull through -- Τόσα πολλά δεν τα καταφέρνουνε
It's just so hard to take it -- Είναι τόσο δύσκολο να παρθεί
The pain of dogs like you -- ο πόνος των σκυλιών σαν και εσένα

Greece why don't you listen -- Ελλάδα γιατί δεν ακούς ;
Are your people cold as stone? -- Είναι οι άνθρωποι σας , κρύο όπως πέτρα;
Don't you see the devastation? -- Δεν βλέπετε την καταστροφή ;;
Poor creatures skin and bone -- φτωχά πλάσματα αδύνατα και κοκκαλιάρικα
Don't you hear the cries of pity -- Δεν ακούετε τα κλάμματα/κραυγές της θλίψης;
Don't you care how many die? -- Δεν νοιάζεστε πόσα πεθαίνουν ;;
From shore to land to city -- Από την ακτή προς γη στην πόλη
They are killed before your eyes -- Πεθαίνουνε μπροστά στα μάτια σας.

And people try to save them -- Και άνθρωποι προσπαθούνε να τα σώσουνε ( Μιλάει για τους τουρίστες, όχι για τους Έλληνες !! )
But you block their every move -- Αλλά εσύ ( Η Ελλάδα ) τους εμποδίζεις κάθε κίνηση.
You poison, starve and maim them -- Τα δηλητηριάζεις , τα λιμοκτονείς , τα ακρωτηριάζεις
Uneducated, cruel -- ανεκπαίδευτα , ανελέητα
There is no other reason -- Δεν υπάρχει άλλος λόγος/Άλλη αιτία
It's there for all to see -- Είναι εκεί για όλους να το δουν
Yet you profit from tourist season-- Εν τούτοις κερδίζετε από την τουριστική περίοδο.
While your dogs hang from the trees -- καθώς τα σκυλιά σας κρέμονται από τα δέντρα

You seem to have no conscience -- Εσύ φαίνεται πως δεν έχεις συνείδηση
No mercy, kindness, care -- Όχι έλεος, καλοσύνη, περίθαλψη
While some pick up the pieces -- Ενώ ορισμένοι σηκώνουν τα κομμάτια
Greece fails animals by law -- Η Ελλάδα αποτυγχάνει τα ζώα βάση νόμου
It's time to end your ignorance -- Ήρθε η ώρα να τελειώσει η άγνοια σου ( μιλάει προς την Ελλάδα )
It's time to become humane -- Ήρθε η ώρα να γίνεις ανθρώπινη ( μιλάει προς την Ελλάδα )
There is no excuse for indifference -- Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αδιαφορία
While they die in vain -- Καθώς πεθαίνουν μάταια

If I had a travel ticket -- Αν είχα ένα ταξιδιωτικό εισητήριο
Well I wouldn't go to Greece -- Ε λοιπόν δεν θα πήγαινα στην Ελλάδα.
I'd do anything to avoid it -- Θα έκανα τα πάντα να το αποφύγω
Until the animals have a voice... -- Μέχρι τα ζώα να αποκτήσουνε μια φώνη.

© Maria Daines/Paul Killington
All Rights Reserved
(mcps) ASCAP
14.06.09

Υ.Γ Την μετάφραση την έκανα εγώ..υπάρχει περίπτωση να μπέρδεψα κάποια "έννοια" αλλά όχι λέξη , τα αγγλικά μου είναι μια χαρά :up:

Αγαπητέ Saint, τι να πω, εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που ντρέπονται γιατί γεννηθηκαν στην Ελλάδα, κι ας σου ρίχνω 20 χρόνια.
Ακριβώς γιατί σιχάθηκα να βλέπω δυστυχισμένα πλάσματα γύρω μου, και αδιάφορους 'ανθρώπους' να προσπερνούν χωρίς να τους αγγίζει ο πόνος.

Βασικά , εγώ έβαλα και τα παιδιά που παίζω μαζί τους Online ένα online-game, και τους έβαλα να πάνε να ψηφίσουνε στις 2 σελίδες .. μπας και γίνουμε ρόμπα , πληρώσουμε πρόστιμο , αλλά τουλάχιστον ρε γμτ .. να μας κάνουνε ανθρώπους...

ΑΑΑΑ........και το θεϊκό !!!! Νόμο για καπνίσμα/τσιγάρο/καπνό, τον βγάλανε ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ !!
δεν είχανε το στυλάκι < να το δούμε, να το συζητήσουμε , να το αναλύσουμε , να το κανουμε-να το ράνουμε> ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ εεεεεεεε......

και εγω ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα οσον αφορα στη συμπεριφορα μας στα ζωα...αυτο μαλιστα, ηταν ο λογος που ηθελα να φυγω εξωτερικο καποια στιγμη μονιμα..ποναει η ψυχη μου να ακουω για ακρωτηριασμενα, καμμενα, πνιγμενα κρεμασμενα ζωα..απλα δεν αντεχω :(:(:(
δυστυχως ημαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε κακοποιηση ζωων. δυστυχως..:(

Καιρός ήτανε να γίνει κάτι τέτοιο. Η βλαχιά μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε όποιο δρομάκι κι αν στρίψεις βλέπεις κι ένα γατί πατημένο, να μην σχολιάσω το τι γίνεται στην επαρχία. Φέτος πήγαμε Κρήτη διακοπές (Ηράκλειο) και ορκίστηκα ότι η Κρήτη ξόφλησε για μένα.:down::down::down:
Αδυνατώ να μετρήσω τα λιωμένα ζώα στους δρόμους, δεν μιλώ μόνο για γάτες και σκύλους αλλά για αλεπούδια, κουνάβια, σκαντζόχοιρους, χελώνες (!) και δε συμμαζεύεται. Αηδίασα, έφριξα, σιχτίρισα. Εβλεπα τους ξένους τουρίστες με τα ενοικιαζόμενα αμάξια να σταματάνε το αμάξι για να αποφύγουν το πολτοποιημένο ζώο στο δρόμο ενώ ο ηλίθιος με το Navara πέρναγε από πάνω του.:mad: Είμαστε γελοίοι και μακάρι να μην πατήσει τουρίστας το καλοκαίρι.

Saint θίγεις ένα μεγάλο θέμα, εδώ δεν έχουμε την στοιχειώδη παιδεία όχι όλοι άλλα αρκετοί Έλληνεs να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας, πόσο μάλλον τα καημένα τα γατάκια και τα σκυλάκια.
Δεν δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήμουν 12 χρονών και έπαιζα τότε στην αυλίδα όπου ένας γνωστός μου είχε πάρει ένα γατάκι και το έσφιγγε στο λαιμό για να παίξει, όταν τον έσπρωξα και για να αφήσει το γατάκι στην ησυχία του, την επόμενη μέρα ήρθαν οι γονείς του και μίλησαν με τούς δικούς μου απειλώντας ότι θα τούς κάνουν μήνυση γιατί η κόρη τούς δεν έχει τρόπους και ότι αυτοί φταίνε που με έμαθαν να συμπεριφέρομαι έτσι, η δικαιολογία τούς ήταν ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν οπότε δεν υπάρχει λόγος για αυτήν μου την συμπεριφορά, έπρεπε λέει να αφήσω τον γιο τούς να εκτονωθεί (απίστευτο:blink: )δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι που σκέφτονται έτσι.
Το πρόβλημα ξεκινάει από την διαπαιδαγώγηση των ίδιων των γωνιών προς τα παιδιά τούς.

Βέβαια η κακοποίηση των ζώων δεν είναι Ελληνικό προνόμιο έτσι παρ όλα αυτά μακάρι να γίνονται πάρα πολλές τέτοιες κινήσεις ώστε να σταματήσουν όχι μόνο εδώ αλλά κ σε όλο τον κόσμο να κακοποιούνται κ να δολοφονούνται τα ζώα μονο κ μόνο για την αρρωστημένη ευχαρίστηση κάποιων

εγω δεν ντεπομαι που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι εχω αδερφο και ανηψια που υπερασπηζωντε με την ζωη τους το ΑΙΓΑΙΟ για να ειμαστε εμεις καλα και καποια αλλα ζωα αναισθητα καλυτερα, τους οποιους μισο και συχενωμαι που εχουν βγαλει ενα μπουρδελο δηπλομα αυτοκινητου και οδηγουν σαν να ειναι οι μοναδικοι στους δρομους και κανεις αλλος. ο δρομος προς την ΠΕΝΤΕΛΗ, ΔΙΟΝΗΣΟ, ΚΑΛΗΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, εχουν γεμησει απο πτωματα που βρωμανε κιολας γατιων σκυλιων, χελονες, και αλεπουδες.ευτυχος ομως βλεπω και πολλα μικρα εικονοστασια που εχουν γραμενα και καποια ονοματα μερικων ανομαλων οδηγων που περνουν τις κληστες στροφες με 150. καλα δηλαδη που υπαρχει και η φυγοκεντρος δηναμη που ξερει να κανει καλα την δουλεια της και μας ξεβρωμιζει απο καποια δυποδα ζωα που οταν ποιανουν τιμονη δεν καταλαβενουν τιποτα.για τετιες μονο περιπτοσης χερωμαι. αλλα οταν βλεπω ζωα σκωτομενα κατεβαζω πολλα καντηλια απο την στεναχωρια, την θλυψη και την αγανακτηση μου. συμφονω κανενας τουριστας στην ΕΛΛΑΔΑ. αλλα ομως και αυτοι στις χωρες τους κανουν αλλα εξησου βαρβαρα και βαναυσα. τα εχουμε πει σε αλλα θεματα και σχολια.

Αποψη μου ειναι οτι ,ναι δυστυχως στην χωρα μας δεν υπαρχει μεγαλη ευαισθησια σε θεματα προστασιας των ζωων και θα επρεπε να υπαρχουν αυστηρες κυρωσεις σε παραβατες- δολοφονους-βασανιστες ζωων.Ομως μιλανε ΠΟΙΟΙ? Αυτοι που εχουν και σφαγιασει ολοκληρους πληθυσμους στην Αφρικη Ασια Λατ. Αμερικη ,και τους εχουν εξαναγκασει να ζουν κατω απο συνθηκες φτωχιας και εξευτελισμου ? Ντροπη για το ανθρωπινο ειδος ειναι αυτοι και οχι εμεις.Δεν μπορεις να κατηγορεις ενα εθνος ολοκληρο για εγκληματα καποιων .Ειναι τουλαχιστο γελοιο.ΚΑι στο κατω κατω απο τα μερη μας εχουν ξεκινησει ολες οι ευγενεις ιδεες που αφορουν τον ανθρωπο και οτι τον περιβαλλει.Ο ελληνικος πολιτισμος ειναι ουμανιστικος και γιαυτο τον αγγαλιασε ολη η οικουμενη.Ασχετα αν και εμεις οι ιδιοι τον ξεχνουμε η περισσοτερο δεν τον εχουμε γνωρισει ποτε. (δεν νομιζω ο Οδυσσεας να δινει καμμια φολα στον Αργο του).Οσο κλισε και αν ακουγεται ολα εχουν να κανουν με την παιδεια του καθενος.

Αποψη μου ειναι οτι ,ναι δυστυχως στην χωρα μας δεν υπαρχει μεγαλη ευαισθησια σε θεματα προστασιας των ζωων και θα επρεπε να υπαρχουν αυστηρες κυρωσεις σε παραβατες- δολοφονους-βασανιστες ζωων.Ομως μιλανε ΠΟΙΟΙ? Αυτοι που εχουν και σφαγιασει ολοκληρους πληθυσμους στην Αφρικη Ασια Λατ. Αμερικη ,και τους εχουν εξαναγκασει να ζουν κατω απο συνθηκες φτωχιας και εξευτελισμου ? Ντροπη για το ανθρωπινο ειδος ειναι αυτοι και οχι εμεις.Δεν μπορεις να κατηγορεις ενα εθνος ολοκληρο για εγκληματα καποιων .Ειναι τουλαχιστο γελοιο.ΚΑι στο κατω κατω απο τα μερη μας εχουν ξεκινησει ολες οι ευγενεις ιδεες που αφορουν τον ανθρωπο και οτι τον περιβαλλει.Ο ελληνικος πολιτισμος ειναι ουμανιστικος και γιαυτο τον αγγαλιασε ολη η οικουμενη.Ασχετα αν και εμεις οι ιδιοι τον ξεχνουμε η περισσοτερο δεν τον εχουμε γνωρισει ποτε. (δεν νομιζω ο Οδυσσεας να δινει καμμια φολα στον Αργο του).Οσο κλισε κα ι αν ακουγεται ολα εχουν να κανουν με την παιδεια του καθενος.
KOSTIS προσωπικα εγω συμφονω απολητα μαζι σου, και μπραβο σου που μας το θυμιζεις. ειναι γεγονος οτι μια μεριδα χιλιαδων συνανθρωπων μας δεν σεβωντε και κακοποιουν τα ζωα, ακριβος γιατι ειναι οι ιδοι χειροτεροι απο ζωα. να μας πουν ομως και οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ τι γεινονται τα ζωα που τους στελνουμε εμεις για ιοθεσιες ιποτηθεμενες? ειναι τοσο φιλοζωοι που ιοθετουν τοσα πολλα ζωα που αναγκαζωνται να κανουν και εισαγωγες απο αλλες χωρες οπως η ΕΛΛΑΔΑ? μηπος γεινοντε τα ζωα αυτα πηραματοζωα για διαφορα νεα προιοντα περιποιησης, και καλοπησμου, η κ.λ.π. μηπος γινωνται τα ιδια τα ζωα σε αλλες ευρωπαικες χωρες σκηλοτροφες, και γατοτροφες? νομιζω πως αρκετοι απο εμας ειχαμε την ατυχια να δουμε αναλογω βιντεο. ξεχασαμε μηπος τις ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ που ειχα γραψει και σχετικο θεμα για αυτες? ξεχασαμε τους κινεζους που κανουν τις γατες και τους σκυλους γουνες? ξεχασαμε τοσο ευκολα οτι τα τσιρκο ταιζουν τα λιονταρια, και τοις τιγρης με αδεσποτες γατες? ξεχασαμε οτι σε ολες τις χωρες που υπαρχουν τσιρκο με σχετικη αδεια απο τις χωρες αυτες βασανηζουν τα ζωα για να τα εκπεδευουν υποτηθετε? απλα ολα αυτα και αλλα πολλα ακομα δεν τα βλεπουμε εμεις οι υποληποι τοσο τακτηκα οπως βλεπουν αυτοι τα δικα μας νεκρα ζωα στους δρομους. ολα αυτα τα λεω οχι για να δικαιολογησω τις αδικαιολογητες γαιδουριες μας, αλλα για να πω και εγω σε εκεινους οτι ακριβος μας ειπες και εσυ καλε μου φιλε KOSTIS. δηλαδη κοιτα πιοι μιλουν .

Ρουλη μου, με ολο το σεβασμο, θα συμφωνησω σε ολα οσα λες, αλλα διαφωνω καθετα οσον αφορα στη γερμανια..ξερω απο πρωτο χερι ποσο φιλοζωος λαος ειναι, και ναι, καποια σωματεια στελνουν ζωα στη γερμανια γιατι οι ανθρωποι εκει ειναι πιο ανθρωποι απο εμας κ υιοθετουν και παραλυτα, και προβληματικα ζωα, κατι που εδω δε γινεται...
παλι καλα που υπαρχουν και οι γερμανοι κ παιρνουν ζωα μας...
πριν (κατα)κρινουμε τη δουλεια καποιων σωματειων, ας το ψαξουμε λιγο παραπανω, εξαλλου καποια σωματεια ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ κατα καιρους προσκαλουν ασχετο κοσμο να ταξιδεψει στη γερμανια κ να δουμε με τα ματια μαας οτι τα ζωα περνανε καλα.

εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι οι γερμανοι παιρνουν ζωα απο την ελλαδα? γιατι ειναι Ανθρωποι, και εχουν νομο που απαγορευει να πουλιουνται ζωα στα γερμανικα πετ σοπ, και γιατι δεν υπαρχουν αδεσποτα στους δρομους τους οπως εδω ! αρα που θα βρουν ζωακια να υιοθετησουν?

πραγματικα, πριν τους αδικησουμε ας το ψαξουμε λιγο παραπανω...μην ειμαστε καχυποπτοι σε καθε καλο που παει να γινει....
φιλικα:):)

Ρουλη μου, με ολο το σεβασμο, θα συμφωνησω σε ολα οσα λες, αλλα διαφωνω καθετα οσον αφορα στη γερμανια..ξερω απο πρωτο χερι ποσο φιλοζωος λαος ειναι, και ναι, καποια σωματεια στελνουν ζωα στη γερμανια γιατι οι ανθρωποι εκει ειναι πιο ανθρωποι απο εμας κ υιοθετουν και παραλυτα, και προβληματικα ζωα, κατι που εδω δε γινεται...
παλι καλα που υπαρχουν και οι γερμανοι κ παιρνουν ζωα μας...
πριν (κατα)κρινουμε τη δουλεια καποιων σωματειων, ας το ψαξουμε λιγο παραπανω, εξαλλου καποια σωματεια ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ κατα καιρους προσκαλουν ασχετο κοσμο να ταξιδεψει στη γερμανια κ να δουμε με τα ματια μαας οτι τα ζωα περνανε καλα.

εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι οι γερμανοι παιρνουν ζωα απο την ελλαδα? γιατι ειναι Ανθρωποι, και εχουν νομο που απαγορευει να πουλιουνται ζωα στα γερμανικα πετ σοπ, και γιατι δεν υπαρχουν αδεσποτα στους δρομους τους οπως εδω ! αρα που θα βρουν ζωακια να υιοθετησουν?

πραγματικα, πριν τους αδικησουμε ας το ψαξουμε λιγο παραπανω...μην ειμαστε καχυποπτοι σε καθε καλο που παει να γινει....
φιλικα:):)
ΙΒΑΝΑ ΜΟΥ και εγω σε εκτημω παρα πολυ γιατι γνωριζω ποσο ευαισθητη εισαι σε θεματα φιλοζωηας. θελω ομως να ξερεις πως οτι λεω και γραφω δεν το κανω για να το δω απλα γραμενω στο σαιτ, αλλα γιατι γνωριζω προσωπικα καποια πραγματα. κυρια που ταιζε γατες και σκυλους στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ μου ειπαι περιση οτι ο γιος της κτηνιατρος στο επαγκελμα συνοδεβε τα αδεσποτα στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ για να καταληξουν σε διφορα εργαστηρια. αλλα και παλι ΙΒΑΝΑ ΜΟΥ δεν αντιλεγω για την φιλοζωηα και ευαισθησια αυτων των ανθρωπων. προς θεου. αλλα αν ειναι και τοσο φιλοζωοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ θα επρεπε ο καθενας απο αυτους να εχει στο σπιτι του 10 σκηλους και καμια τριανταρια γατες. πειστεψεμε θα χαρω πολλυ αν εχω κανει λαθος σε αυτο που λεω, αλλα δεν νομιζω

δε σε αμφισβητω, γιατι για να το λες θα εχεις τους λογους σου και στην τελικη κακοι υπαρχουν παντου, ακομα και στη γερμανια που ειναι πιο φιλοζωος λαος απο εμας...
αλλα μην αμφισβητουμε τη δουλεια καποιων σωματειων γιατι δινουν την ψυχη τους να βρουν καποια ζωα καλο σπιτι και ενημερωνουν στην πορεια για την διαβιωση των ζωων στη γερμανια...
:):)

δε σε αμφισβητω, γιατι για να το λες θα εχεις τους λογους σου και στην τελικη κακοι υπαρχουν παντου, ακομα και στη γερμανια που ειναι πιο φιλοζωος λαος απο εμας...
αλλα μην αμφισβητουμε τη δουλεια καποιων σωματειων γιατι δινουν την ψυχη τους να βρουν καποια ζωα καλο σπιτι και ενημερωνουν στην πορεια για την διαβιωση των ζωων στη γερμανια...
:):)
οχι ΙΒΑΝΑ ΜΟΥ δεν αμφισβητο κανενα σωματειο, και ουτε αναφερθηκα σε αυτα. αντιθετος πειστευω πως αν εχει ειπαρξη ενα μικρο αλλα θετικο βημα στην φροντιδα των αδεσποτων, αυτο οφειλετε στην προσωπικη σκληρη θα ελεγα μαλιστα εργασια καποιων φιλοζωων εθελοντων συνανθρωπων μας που με προσωπικα τους εξωδα φροντηζουν, και κανουν οτι ειναι ανθρωπινος δυνατων για την προστασια και φροντηδα των αδεσποτων και μπραβο τους. οπως επεισης υπαρχουν και καποι αλοι συνανθρωποι μας που δεν ανηκουν σε καποιο σωματειο και ιοθετουν στον κηπο και στην αυλη τους καποια αδεσποτα και τα φροντηζουν με παρα πολυ μεγαλη αγαπη.

οχι ΙΒΑΝΑ ΜΟΥ δεν αμφισβητο κανενα σωματειο, και ουτε αναφερθηκα σε αυτα. αντιθετος πειστευω πως αν εχει ειπαρξη ενα μικρο αλλα θετικο βημα στην φροντιδα των αδεσποτων, αυτο οφειλετε στην προσωπικη σκληρη θα ελεγα μαλιστα εργασια καποιων φιλοζωων εθελοντων συνανθρωπων μας που με προσωπικα τους εξωδα φροντηζουν, και κανουν οτι ειναι ανθρωπινος δυνατων για την προστασια και φροντηδα των αδεσποτων και μπραβο τους. οπως επεισης υπαρχουν και καποι αλοι συνανθρωποι μας που δεν ανηκουν σε καποιο σωματειο και ιοθετουν στον κηπο και στην αυλη τους καποια αδεσποτα και τα φροντηζουν με παρα πολυ μεγαλη αγαπη.

ετσι ειναι...:up::up:

ετσι ειναι...:up::up:
το ξερω ΙΒΑΝΑ Μου και εγω εθελοντης ειμαι οχι ομως μονο σε οτι αφορα τα απροστατευτα ζωακια αλλα και οτι αφορα και την ζωη των συνανθρωπων μας.πειστεψεμε ειμαι απο το 1992 ενεργοτατο μελος σε αιμοδωτικο συλογο και δεν ειναι καθολου τυχαιο που για 8 συνεχωμενα ετοι ειμαι στο Δ.Σ του συλογου ως αντιπροεδρος μπωρη στην ορθωγραφια μου να κανω λαθοι, στον εθελοντησμο μου ομως τα δεινω ολα με πολλυ πολυ αγαπη και αλανθαστα.γι αυτο δεν κατηγορω τους συλογους για το εργο που προσφερουν. γιατι ενας συλογος δεν στιρηζετε απο το Δ.Σ. αλλα απο τα αξιολογα μελοι του που κανουν θυσιες πολλυ μεγαλες. προσωπικα τους υπερ εκτημο γιατι ειναι ΗΡΩΕΣ αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

μπραβο βρε ρουλη...εισαι σπανιος ανθρωπος :):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back