vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση Συντονιστή: Το παρόν θέμα είναι προϊόν split άλλου θέματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Το μεγαλύτερο προσόν ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά του. Είναι πάντα κρίμα να την βλέπεις να χάνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
δε μπορουσα ποτε να φανταστω τετοια απαντηση!Να ζητησει απο τους συναδελφους του , το μεγαλυτερο εγχωριο γκετο της ελλαδας , την υπολοιπη μπατσαρια.

δε μιλαμε για ενα ""μπατσο" αλλα για ενα παιδι !!!
δε ντρεπεσαι να δινεις τοσο λιγη αξια στη ζωη;; και υποτιθετε εισαι και φιλοζωος και εχεις λιγο παραπανω σεβασμο.
απλα λυπαμαι...
Χλόη θα είχες δίκιο σε άλλη περίπτωση. Αλλά μιλάμε για άτομα που προσπαθούν να σκοτώσουν άλλους και μάλιστα χωρίς λόγο, μιλάμε για την κρατική δολοφονική ομάδα ΔΙΑΣ. Αυτοί πόση αξία δίνουν στην ζωή?
Δες εδώ τι κάνουν οι ίδιοι:
https://denyal.wordpress.com/2010/12/15/etsi-kanoun-syllipseis-stis-poreies/
https://ireport.cnn.com/docs/DOC-560803
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
δε μπορουσα ποτε να φανταστω τετοια απαντηση!
δε μιλαμε για ενα ""μπατσο" αλλα για ενα παιδι !!!
δε ντρεπεσαι να δινεις τοσο λιγη αξια στη ζωη;; και υποτιθετε εισαι και φιλοζωος και εχεις λιγο παραπανω σεβασμο.
απλα λυπαμαι...
Το μεγαλύτερο προσόν ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά του. Είναι πάντα κρίμα να την βλέπεις να χάνεται.
Εγω ξερω πολυ καλα τι ειμαι και εχω το θαρρος της γνωμης μου.Και πηγαζει απο τα λιγοστα μου βιωματα και οχι απο το καναπεδακι μου.
Ευχομαι να μην χειροτερεψουν περισσοτερο τα πραγματα στην ελλαδα και χρειαστει να αποδειξουν τον δικο τους "σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη".
Γιατι τοτε να ειστε σιγουρες οτι αξιζετε λιγοτερο απο το μισθο τους.
Αντε με τις χαζοχριστιανικες αποψεις " τους σεβομαι ολους ".Δεν θα σεβαστω καποιον που δεν αξιζει σεβασμο ακομα και αν πεθαινει.
Σημερα και ενω ειχα ζητησει να σβηστει το ποστ μου πετυχαινω 9 , ναι 9 μετρημενους "ανθρωπους-αστυνομικους" να σερνουν κυριολεκτικα στο συνταγμα εναν σενεγαλεζο που πουλαει τσαντες στο δρομο. Πριν 30δευτερολαπτα ο ανθρωπος στο κυνηγητο ειχε πεσει 10 σκαλια και ειχε τραυματιστει.
Τους γιουχαριζε ο κοσμος και αυτοι πηγαινανε με υφος και τα χερια λες και εχουνε αβγα στις μασχαλες , το λαφηρο τους στο τμημα για να το ξυλοκοπησουν μιας και με τους σαπιους νομους δεν μπορουν να απελασουν τον ξενο.
Εγω αυτους δεν τους λυπαμαι.
Αν εσεις τους λυπαστε , τοτε εγω λυπαμε εσας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο καθε χρηστης..εχει δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του πανω σε ενα θεμα,οποια και αν ειναι αυτη,αρκει να μην κρινονται ανθρωποι..αλλα ιδεες.Παρακαλω θερμα και τις δυο πλευρες..να κινηθουν μεσα σε αυτα τα πλαισια.

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Κοντα στα 3 λεπτα δερνουν και ενα γερο διπλα στα εκπληκτα ματια του γιου του.
marina289
Περιβόητο μέλος
η άποψή μου βρίσκεται κάπου στη μέση... θεωρώ ό,τι πιο άνανδρο να κρύβεσαι πίσω από μια αστυνομική στολή, ένα γκλομπ και τη φασιστική δήθεν εξουσία,που αυτά σου παρέχουν και να βαράς άνανδρα όποιον σου κάτσει, απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι έχεις αυτά που δεν έχεις... ενώ τελικά είσαι , αυτά που δεν έχεις...-αυτά που αφαίρεσε η κτηνίατρος από τον αχί μου προχθες..
.- Όμως από την άλλη προσπαθώ πια να μην κάνω γενικεύσεις του τύπου όλοι είναι ίδιοι... Το έκανα παλιότερα.... δεν γούσταρα τους μπάτσους, τους στρατιωτικούς, τους παπάδες, τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους, τους, τους....Όχι ότι τώρα έχω αλλάξει ρότα... Αλλά προσπαθώ τώρα να μην γενικεύω τύπου ¨όλοι οι μπάτσοι μα@άκες¨ κτλ,κτλ...Νιώθω ότι δεν με τιμάει εμένα καταρχήν αυτή η αφοριστική γενίκευση...Οκ, δεν σου λέω ότι τώρα τους γουστάρω,είναι μια κατηγορία που πάντα κρατάω πισινές και επιφυλάξεις... απλά ελπίζω πάντα σε εξαιρέσεις...σε οποιονδήποτε κλάδο...
Στενοχωρήθηκα χθες με τα συμβάντα... Πολύ...
Η κολλητή μου άλλο έχει σπουδάσει -κοινωνική λειτουργός-,και άλλο κατέληξε να κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, θα σας πω παρακάτω τι... Ψηφίζει ΚΚΕ, έχει χαλάσει πολλές σόλες σε πορείες, έχει γενικά απόψεις αναρχοαυτόνομες,είναι ροκάκι, όχι μόνο στα ακούσματα , αλλά και στον τρόπο ζωής και στις απόψεις...Παρόλα αυτά μετά από χρόνια ανεργίας, βρήκε δουλειά σε εταιρεία , που εκπροσωπεί γνωστή τράπεζα, και παίρνει τηλέφωνο τον ταλαίπωρο κοσμάκη, να τους πει τα γνωστά.... ότι χρωστάνε , ότι πρέπει να ξοφλήσουν,να κάνουν διακανονισμό κτλ... .... Αναγκάζεται για να επιβιώσει να κάνει ένα πολύ κόντρα ρόλο, και από μέσα της σιχτιρίζει και την τράπεζα και αυτό το κατεστημένο και τηθέση που έχει περιέλθει... μα αναγκάστηκε... και μην μου πείτε ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να βρει κάτι άλλο.... πιστέψτε με, εξάντλησε όλα τα περιθώρια... και εξακολουθεί να ψάχνει...
Θέλω να πω... πως αυτός ο μπάτσος που έχασε την ζωή του, δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα του... για ποιο λόγο κάνει αυτό το επάγγελμα... κτλ, κτλ... Αλλά σου λέω και το αντίθετο... Πες ότι ανήκει στους κομπλεξικούς που @αβλώνουν να ασκούν εξουσία...Πες ότι είναι ένα φασισταριό του κερατά... και πάλι,δεν θα μπω στο τρυπάκι να σκεφτώ το ίδιο φασιστικά με αυτούς... Έχω άλλες καταβολές, άλλα σημεία αναφοράς, δεν γουστάρω να με δω να χαίρομαι για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής... θα στενοχωρηθώ για την πάρτη μου αν μπω ποτέ σε αυτό το τρυπάκι... Ελπίζω να είμαι κάάάπως σαφής...
υγ. βαγγελάκη μου!

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Απο οτι ειδες και στο βιντεο η κατασταση εχει ξεφυγει.
Αλλο να περνεις τηλεφωνο το κοσμο επειδη χρωσταει και αλλο να επιτρεπεις στον εαυτο σου να χρηματιζεται για να ασκει βια με σκοπο την καταστολη του λαου.
Απο τη στιγμη που θα κατεβεις εστω και σε μια πορεια θα καταλαβεις οτι καθε πορεια καταληγει να ειναι απλα μια μαχη αστυνομιας-κοσμου.
Απο ποτε το " κανει και αυτος τη δουλεια του , αυτη βρηκε" να σημαινει δικαιολογηση στην ανεξελεκτη ασκηση βιας και του υφους "εξουσιας¨ακομη και οταν πανε στο περιπτερο για τσιγαρα.
Ο ρολος τους ειναι αξιος χλευασμου , οχι να τους δωσω και αιμα.
Δεν υπαρχη νομιμη ασκηση βιας , υπαρχει χουντα
marina289
Περιβόητο μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Δεν γραφω σε τοπικ με τετιο ονομα

.Πατα ενα delete στο θεμα κανεις δεν θα σου κακιωσει.
marina289
Περιβόητο μέλος
εεεεε.... τί εννοείς;;;;ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
Δεν γραφω σε τοπικ με τετιο ονομα.
Πατα ενα delete στο θεμα κανεις δεν θα σου κακιωσει.
ποιο όνομα;;;;πειράζει που δεν catαλαβαίνω τι εννοείς;;;;;
για εξήγα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Πως σου φαινεται? Εμενα χοντρο
marina289
Περιβόητο μέλος

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Απαξιω να κανω κουβεντα μαζι σου
ή καλυτερα

Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
μεχρι τη "δολοφονια" του Αλεξανδρου. Απο εκει και μετα αρχισα να τους υπερασπιζομαι. γιατι;; οχι γιατι ειναι φοβεροι τυποι και μας προστατευουν και ολα τα κανουνε τελεια. ουτε φιλομπατση ειμαι, ουτε δεξια, ουτε τιποτα. Αλλα εχω αντιδρασει στην αντιθετη πλευρα τωρα!! γιατι το μονο που ακουγεται ειναι "α το καημενο το παιδι τι του κανανε, που ητανε τοσο ησυχο και καλο και μπλα μπλα μπλα (ασχετα αν πεταγε πετρες και εσπαζε μαγαζια του κοσμου και μολοτοφ και εκανε ο,τι μπορουσε για να χαρακτηριστει εγκληματιας -και δε μιλαω συγκεκριμενα, ενα παραδειγμα φερνω μονο-) και τον καημενο τον αναρχικο και τον καημενο τον κουκουλοφορο... που ητανε 15 ή 22 ή καπου εκει. και τους κανουνε ηρωες!! ποιους....τους αναρχικους... Ηρωες.... Και βγαινουν στα καναλια και κανουν φασαριες και κλαινε και κανουν επετειους και καινε- σπανε την αθηνα, τα μαγαζια του κοσμου και αηδιες τετοιες. Μεχρι και ανθρωπους καψανε μεσα στη δουλεια τους...... Αυτοι οι....ηρωες....!! Που αν σκοτωνονταν θα τρεχανε στα καναλια παλι και θα κλαιγανε που σκοτωθηκανε παιδιαααα!!! αθωα! που καψανε ανθρωπους...καταλαθος τελειως μωρε..!
Ενω οταν τραυματιζονται και πεθαινουνε "μπατσοι" (ειναι του...κατεστημενου και του...συστηματος. ναι.) που ειναι 22 και 23 και 24... δε τρεχει τιποτα μωρε! μπατσοι γουρουνια δολοφονοι ΟΥΓΚ!
Αυτοι που σκοτωθηκανε ητανε "μπατσοι"... δεν ειχαν ουτε οικογενεια που θα τους θρηνησει, ουτε φιλους, ουτε ονειρα ειχαν για τη ζωη τους..... τα μπατσονια δεν τα κανουνε αυτα, δεν εχουν αναγκη, ειναι σκυλια ρε (οπως θα ελεγε καποιος κρητικος που μολις εκοψε τα αυτια του σκυλου του με το μαχαιρι και ουρλιαζει απο τον πονο. κλαιει απο την πορωση οχι απο τον πονο.).
και ποιος εισαι εσυ που θα τους κρινεις; (δεν το λεω επιθετικα) Που θα μπορεσεις να πεις οτι καλα παθανε γιατι ητανε σκατοχαρακτηρες, ητανε το ενα, ητανε το αλλο...κανανε αυτο το κακο.... Τους ηξερες;
Κι εγω λεω πως ολοι οι αντρες ειναι μακακες γιατι ολοι θα σε κερατωσουνε. ισχυει ομως;; Οχι. Και ολες οι γυναικες κοιτανε πρωτα τα λεφτα σου και μετα εσενα. Ισχυει;; Οχι.
Πολυ ευκολα κρινεις τους αλλους. Πότε ηταν ομως η τελευταια φορα που εκρινες τον εαυτο σου; Εισαι εσυ σωστος σε ολα; εισαι θεος και ολα τα κανεις τελεια; Μην κρινεις για να μην κριθεις....
Ολα ειναι παιδια!! ολοι ειναι ανθρωποι!!! δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω σε κανενα ζωντανο πλασμα εκτος απο τον δημιουργο του! (και οχι δεν εννοω τον θεο του χριστιανισμου, ουτε κανεναν αλλο θεο καμιας θρησκειας. εννοω τη φυση.)
κι οσο για τις "χαζοχριστιανικες αποψεις " τους σεβομαι ολους ""..... δεν χρειαζεται να εισαι χριστιανος για εχεις τετοια νοοτροπια. εξαλλου ο χριστιανισμος σαν θρησκεια το ιδιο αιματοβαμμενη ειναι με τον Χιτλερ. κανενα σεβασμο στις θρησκειες δεν εχω.
Εχω ομως σεβασμο στην ζωη που δε δημιουργησα εγω αλλα καποιος αλλος!!
Την επομενη φορα λοιπον που θα σε κλεψουνε ή θα σου διαρρηξουν το σπιτι ή θα δεις καποιον που ριχνει φολες ή που κακοποιει καποιο ζωο...μην τολμησεις να φωναξεις τους...."μπατσους"... γιατι θα ειναι υποκριτικη η κινηση σου.....
Καταρχήν αναρχία σημαίνει χωρίς αρχή, δηλαδή χωρίς εξουσία και καμία σχέση δεν έχει με εγκληματικές πράξεις. Πριν ποινικοποιήσεις άτομα με βάση την πολιτική τους ιδεολογία διάβασε και λίγο... Για την Μαρφίν άστο γιατί ούτε καν ξέρεις ποιος το έκανε για να δικάζεις. Αντίθετα διάβασε λίγο για τις δολοφονίες μπάτσων οι οποίες ποτέ δεν δικάστηκαν.
Εσένα σε χαλάει το κάψιμο των τραπεζών (διότι τέτοιες καίγονται στις πορείες και αμα πας θα το δεις), άλλοι εξεγείρονται με αυτά που συμβαίνουν (ΔΝΤ, χούντα κλπ). Οι μπάτσοι είναι μπράβοι αυτών που μας έφεραν σε τέτοια θέση. Και όταν βγαίνεις πλέον και φωνάζεις έρχονται να σε φιμώσουν με ξύλο και φυλακή. Οι καραμπίνες βλέπεις να είναι το πρόβλημα? Εσύ πιστεύεις ότι λόγω αστυνόμευσης δεν έχει ο κόσμος καραμπίνες? Οι καραμπίνες σε χαλάνε, τα γκλόμπ και τα περίστροφα δεν σε χαλάνε?
Η χρηματική ανάγκη δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για όλα. Αλλιώς τίποτα δεν θα ήταν ανήθικο αρκεί να πληρώνεσαι γι αυτό.

Και τελευταίο, οι μπάτσοι χρησιμοποιούν για όπλα σκύλους πλέον. Σαν να είναι εργαλεία. Αναρχικά μπλοκ ωστώσο σε πορείες έσπασαν τα pet shop και ελευθέρωσαν τα ζώα.
marina289
Περιβόητο μέλος
αλλά και αγιογραφία των αναρχικών δεν θα δεχτώ και ούτε θα κάνω....
Μου είναι πολύ πιο οικείες οι θέσεις τους από πολλών πολιτικών κομμάτων
αλλά -για μένα προσωπικά- σκαλώνουν στη θεωρία-πολύ δελεαστική, δε λέω- και στα βιβλία...και μόνο εκεί μένουν...
Είναι τελείως ανεφάρμοστα και αντιφατικά...
Είσαι αναρχικός,έχεις επιδοθεί σε αυτό, άρα ασπάζεσαι την ¨αεργία¨ ;;;; -σύμφωνα με τα θεωρητικά ιδεώδη και τις επίσημες θέσεις της αναρχικής θεωρίας που ασπάζεσαι-... οκ! Και μένα με δελεάζει αυτό σαν θεωρία ας πούμε... Και πώς ζεις;;; Αναπόφευκτα κάνοντας ληστείες... Γιατί πώς αλλιώς γεμίζει η μπάκα σου με την ¨αεργία¨;;; .... ή πιο ανώδυνα και αναπόφευκτα, ζώντας παρασιτικά και απομυζώντας ;;; Κάπου εκεί ξεκινάνε οι δικές μου ενστάσεις...
Ή.... είσαι αναρχικός, αλλά αναπόφευκτα έχεις μια δουλίτσα;;; Άρα έχεις πέσει σε μια μεγάλη λούμπα, και έχεις μπλεχτεί και συ στα γρανάζια του συστήματος.... σου αρέσει, μεν , ο Κροπότκιν, αλλά.... φάσκεις και αντιφάσκεις....
Γ'αυτό το τελευταίο , μην περιμένεις να χειροκροτήσουμε και να υποκλιθούμε ¨αααα μωρέ, τί καλά παιδιά είναι οι αναρχικοί... και με ευαισθησίες και φιλόζωοι...¨ Είναι πολύ εύκολο να σπάσεις μια βιτρίνα και να μετατρέψεις τα άμοιρα τα ζωάκια από φυλακισμένα σε μια γυάλα, σε αδεσποτάκια της σκληρής ζωής του δρόμου και των χίλιων κινδύνων ... Ας πούμε ότι θα με ¨έπειθαν¨ πιο πολύ για τις αγαστές προθέσεις τους , αν φρόντιζαν για την αποcatάσταση αυτών των ζώων, που τα ελευθέρωσαν μεν, και τα έβαλαν στην ¨ελεύθερη ζωή¨ με τον πιο άχαρο τρόπο... σπάσιμο βιτρίνας, καταδιώξεις, επεισόδια, μολότοφ και δακρυγόνα.... νομίζω ότι τα δυσμοιρα αυτά ζωάκια θ'αναζητούσαν εναγωνίως την ασφαλή φυλακή της γυάλας από έναν τέτοιο άσχημο κόσμο....Καταρχήν αναρχία σημαίνει χωρίς αρχή, δηλαδή χωρίς εξουσία και καμία σχέση δεν έχει με εγκληματικές πράξεις. Πριν ποινικοποιήσεις άτομα με βάση την πολιτική τους ιδεολογία διάβασε και λίγο... Για την Μαρφίν άστο γιατί ούτε καν ξέρεις ποιος το έκανε για να δικάζεις. Αντίθετα διάβασε λίγο για τις δολοφονίες μπάτσων οι οποίες ποτέ δεν δικάστηκαν.
Εσένα σε χαλάει το κάψιμο των τραπεζών (διότι τέτοιες καίγονται στις πορείες και αμα πας θα το δεις), άλλοι εξεγείρονται με αυτά που συμβαίνουν (ΔΝΤ, χούντα κλπ). Οι μπάτσοι είναι μπράβοι αυτών που μας έφεραν σε τέτοια θέση. Και όταν βγαίνεις πλέον και φωνάζεις έρχονται να σε φιμώσουν με ξύλο και φυλακή. Οι καραμπίνες βλέπεις να είναι το πρόβλημα? Εσύ πιστεύεις ότι λόγω αστυνόμευσης δεν έχει ο κόσμος καραμπίνες? Οι καραμπίνες σε χαλάνε, τα γκλόμπ και τα περίστροφα δεν σε χαλάνε?
Η χρηματική ανάγκη δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για όλα. Αλλιώς τίποτα δεν θα ήταν ανήθικο αρκεί να πληρώνεσαι γι αυτό.
Και τελευταίο, οι μπάτσοι χρησιμοποιούν για όπλα σκύλους πλέον. Σαν να είναι εργαλεία. Αναρχικά μπλοκ ωστώσο σε πορείες έσπασαν τα pet shop και ελευθέρωσαν τα ζώα.
deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
Μ εντυπωσιάζει το πόσο εύκολα διαστρεβλώνεται ο αναρχικός χώρος από εσφαλμένες γενικέυσεις του τύπου:"η θεωρία που ασπάζεσαι λέει γίνε άεργος".Θα παρέθετα ένα απόσπασμα από κάποιες σημειώσεις του Μπακούνιν,αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μπω σε άλλα θέματα ακόμα πιο βαθιά και θα βγω οφ τόπικ.Απλά καλό είναι να μην διαιωνίζεται η προκατάληψη για τους κακούς αναρχικούς,τον τεμπέλη Κροπότκιν κλπ.,κλπ απλά επειδή μας το παρουσιάζουν έτσι σαν μασημένη τροφή τα ΜΜΕ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool