Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης , τι εμβόλια πρέπει να της κάνω τώρα που θα την πάω στον κτηνίατρο? Και κάτι τελευταίο , είναι κακό η γάτα να κοιμάται στον ίδιο χώρο με εμένα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κοιμάμαι με τις γάτες μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έπαθα κάτι. Ίσα ίσα που επωφελούμαι από τη ζεστασιά τους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
όλα αυτά που αναφέρεις πόσο κοστίζουν?
εξαρταται απο τον κτηνιατρο αλλα μια λογικη τιμη ειναι 20-30 ευρω.ΜΗΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΧΩΡΙς ΚΛΟΥΒΙ ποτε,οτιδηποτε να γινει παει η γατα σου εφυγε και μπορουν να γινουν διαφορα.το κλουβι κοστιζει15 ευρω περιπου.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελικη,εννοεις 20-30 το καθε εμβολιο η ολα αυτα μαζι??
ολα μαζι βρε,το τριπλο που κανουν ,εκτος απο τις λευχαιμιας που το κανουν ξεχωριστα και εχει γυρω στα 25 ευρω.εμενα περνει για το τριπλο 20.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού τι έκανες? Ξέρει ότι πήρες γάτα στο σπίτι? Θυμάμαι ότι είχες πει ότι δε θέλει ζώα στην πολυκατοικία

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι υπάρχει. Ακόμα και η αμπούλα δεν προστατεύει πλήρως νομίζω.Τώρα , αν της κάνω αποπαρασίτοση εξωτερική ... υπάρχει περίπτωση να ξανακολλίσει ψύλλους και τα σχετικά αφού βγαίνει συχνά βόλτες έξω ... ?
Αλλά πέρα από τους ψύλους μπορεί να κολήσει και άλλες ασθένειες ακόμη και εμβολιασμένη. Γενικά είναι επίφοβο να βγαίνει έξω η γάτα. Μήπως σιγά σιγά να προσπαθούσες να περιορίσεις τις εξόδους μόνο στο μπαλκόνι;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πολύ πιθανό! Εγώ του έκανα εξωτερική αποπαρασίτωση τον Νοέμβρη και επειδή είναι συνέχεια μέσα, βγαίνει μόνο στο μπαλκόνι, μου είπε ο γιατρός ότι η επόμενη αμπούλα θα πρέπει να μπει γύρω στον Μάρτη. Για τις γάτες που βγαίνουν κι έξω κι έρχονται σ'επαφή και με άλλα ζώα χρειάζεται να μπαίνει η αμπούλα πιο συχνα. Ρώτα καλύτερα το γιατρό κάθε πότε. Επίσης, αν η γατούλα βγαίνει έξω έχει πολλές πιθανότητες να κολλήσει κι άλλες αρρώστιες π.χ. λευκαιμία, Aids κλπ. Επειδή εγώ όμως είμαι σχετικά "φρέσκια" γατομαμά, ίσως θα μπορούσαν να σε συμβουλεύσουν καλύτερα άλλες πιο "έμπειρες" ή ακόμα καλύτερα ο κτηνίατρος που θα πας το γατάκι για τα εμβόλια, αν της κάνω αποπαρασίτοση εξωτερική ... υπάρχει περίπτωση να ξανακολλίσει ψύλλους και τα σχετικά αφού βγαίνει συχνά βόλτες έξω ... ?

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω οτι θα έχει αποτέλεσμα αυτό γιατί θα σκαρφαλώνει για να φύγει ή θα πηδάει. Δυσκολο να αποφασίσει κανείς να περιορίσει μέσα τη γάτα, αλλά και πάλι το εξω ειναι επιφοβο. Πάντως ο μπαμπας μου εχει 5 χρόνια μια γατα που βγαινει στο δρομο και ειναι αδυνατο λογω κατασκευης μπαλκονιου και υψους να την περιορισει.Μακάρι να μπορούσα να τη περιορίσω αλλά το μπαλκόνι έρχεται σε άμεση επαφή με τον κήπο ( είναι χαμηλό και κατεβαίνει πολύ εύκολα η γάτα!) εκτός κι αν της βάλω κάτι σαν φράχτη ...
Η Μπουμπου δεν εχει παθει τιποτα μεχρι στιγμης. Ισως να σταθηκε τυχερη, αλλα ισως οφειλεται και στο χαρακτηρα της. Δεν ειναι καθολου ζωηρη και δεν φευγει και πολυ μακρια. Γενικά ειναι μια γατα σκετος "υπνος". Αντιθετα η αδελφη της που ηταν διαολος χαθηκε το καλοκαιρι (μαλλον αυτοκινητο).
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool