Εμβόλια και Μαντού

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Προχτές ο Μαντού (ή Ατσατού, μια και το Μαντού δεν φαίνεται να του αρέσει καθόλου και το Τάσος που ακούει αποκλείεται γιατί έτσι λένε το χορηγό της οικογένειας, άντρα και πατέρα) έκανε το πρώτο του εμβόλιο. Μαζί με αυτό ο κτηνίατρος μου έδωσε και ένα χαπάκι σε δοσολογία 1/4 την πρώτη ημέρα, 1/4 τη δεύτερη ημέρα και σε μιά εβδομάδα να επαναλάβω τα ίδια με το υπόλοιπο μισό. Δεν ξέρω εαν ο κτηνίατρος είναι καλός ή όχι, εμένα μου αρέσει γιατί λειτουργεί με τη κοινή λογική, αλλά όπως και στα παιδιά μου στο θέμα των εμβολίων και των φαρμάκων είμαι λίγο επιφυλακτική και μερικές φορές καχύποπτη. Δεν τα απαξιώνω αλλά και δεν τα θεοποιώ. Η ερώτηση είναι η εξής: επειδή διαβάζω σε άρθρα σας πότε το ένα είναι καλό για τα παράσιτα το άλλο καλύτερο, το άλλο λιγότερο κάντε και αυτό αυτής της εταιρείας ή της άλλης, θέλω να ξέρω αν υπάρχει καταληγμένο σχήμα εμβολιασμού (και ποιών εταιρειών) με υποχρεωτικά και μη εμβόλια που είναι και το καλύτερο για το γατί μου αλλά και για αυτούς που ζούνε μαζί του.
Αυτά και καλό Σαββατοκύριακο
Φωτούλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back