maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Νομιζω πως πρεπει να ρωτησεις τον κτηνιατρο σας γιατι αυτο ξερει καλυτερα. Εχω ακουσει για κατι εμβολια στα κουνελια, αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
εχω ρωτησει 3! ο καθενας εχει διαφορετικες αποψεις! αμα εχει κανεις κανενα καλο γιατρο ας τον ρωτησει και να μου πει!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
το βρηκα απο αρθρο κτηνιατρου..βαζω και το λινκ!
https://www.vets.gr/list.php?category_id=15
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
απο την ιδια σελιδα επισης: "Κουνέλια και εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός των κουνελιών είναι σημαντικός και κυρίως κατά της μυξωμάτωσης. Ο κάθε ιδιοκτήτης ενός κουνελιού πρέπει να ενημερώνεται για τον εμβολιασμό του κουνελιού του. Η μυξωμάτωση είναι ασθένεια που μεταδίδεται από τα τσιμπήματα κουνουπιών και η μόλυνση μπορεί νε επέλθει ακόμη και εάν το ζώο ζει σε ένα διαμέρισμα. Το πρόγραμμα του εμβολιασμού αρχίζει από την ηλικία του ενός μηνός, με μια επανάληψη στην ηλικία των 6 μηνών. Ο ετήσιος εμβολιασμός είναι απαραίτητος."
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ευχαριστω πολυ! γιατι ειχα μπερδευτει πολυ με τις διαφορετικες αποψεις των γιατρων!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αν μαθεις κατι παραπανο γραψε μας!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ok!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki