Εμβόλια στα κουνέλια;

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
Ειχα ακουσει οτι τα κουνελια πρεπει να κανουν εμβολιο. αλλα ο καθενας ελεγε διαφορετικα! θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν ξερει!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Εμβόλια στα κουνέλια?

Νομιζω πως πρεπει να ρωτησεις τον κτηνιατρο σας γιατι αυτο ξερει καλυτερα. Εχω ακουσει για κατι εμβολια στα κουνελια, αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ρωτησει 3! ο καθενας εχει διαφορετικες αποψεις! αμα εχει κανεις κανενα καλο γιατρο ας τον ρωτησει και να μου πει!:)

Τελευταία επεξεργασία:
"Πρέπει να εμβολιάζονται κατά της ιογενούς αιμορραγικής διάρροιας και κατά της μυξωμάτωσης"

το βρηκα απο αρθρο κτηνιατρου..βαζω και το λινκ!

https://www.vets.gr/list.php?category_id=15

απο την ιδια σελιδα επισης: "Κουνέλια και εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός των κουνελιών είναι σημαντικός και κυρίως κατά της μυξωμάτωσης. Ο κάθε ιδιοκτήτης ενός κουνελιού πρέπει να ενημερώνεται για τον εμβολιασμό του κουνελιού του. Η μυξωμάτωση είναι ασθένεια που μεταδίδεται από τα τσιμπήματα κουνουπιών και η μόλυνση μπορεί νε επέλθει ακόμη και εάν το ζώο ζει σε ένα διαμέρισμα. Το πρόγραμμα του εμβολιασμού αρχίζει από την ηλικία του ενός μηνός, με μια επανάληψη στην ηλικία των 6 μηνών. Ο ετήσιος εμβολιασμός είναι απαραίτητος."

ευχαριστω πολυ! γιατι ειχα μπερδευτει πολυ με τις διαφορετικες αποψεις των γιατρων!:)

αν μαθεις κατι παραπανο γραψε μας!

ok!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back