Εμβόλιο

eleni999

Πολύ δραστήριο μέλος

Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
γεια σας!πηρα τογατακι μου πριν περιπου 3 μηνεσ .ηταν 1 μηνα.σημερα το πηγα στο γιατρο και εκανε ενα εμβολιο απο εκεινη την ωρα ειναι πολυ ησυχη σε σχεση με αλλεσ μερες,και δεν πολυεφαγε ,ειανι ξαπλα και κοιμαται.Ο γιατροσ μου ειπαι οτι μπορει να την επηρεασει λιγο το εμολιο ...μηπωσ ομωσ θα πρεπει να ανησυχω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα θα πανε καλα,μπορει να φοβηθηκε λιγακι...να κουραστηκε;).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις, ειναι αντιδραση στο εμβολιο και σε 24 ωρες περιπου θα ειναι περδικι:)

ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σας!!!αλλα και σημερα δεν ειναι κεφατη ουτε στον κηπο δεν βγαινει αλεσ φορεσ δεν μπορεισ να την βλεισ μεσα και το βραδυ κοιμηθηκε μεσα στο σπιτι οχι στο μαξιλαρι μου που κοιμαται συνηθως.και τωρα σερνει ακαφα ενα μπαλακι.αλλα δεν τρωει ουτε ψαρι που δοκιμασα

Αν και πιθανότατα είναι ακόμα παρενέργεια από το εμβόλιο, δεν παίρνεις και το γιατρό ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις;

εγω θελω αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι παρενεργεια απο το εμβολιο να ηρεμησω και αφησω την γατα ησυχη ,και να περιμενω μεχρε το απογευμα

ΝΒΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

Είναι φυσιολογική παρενέργεια απο το εμβόλιο....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back