Ολγα
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
27-03-06
14:19
Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΙΖΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΑΦΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ; ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα.
27-03-06
14:40
Όλγα συνήθως οι γάτες κάνουν εμετούς γιατί μαζεύουν πολλές τρίχες όταν γλείφονται για να καθαριστούν. Αυτό το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στην αρχή και αγόρασα τροφή η οποία βοηθάει έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους εμετοί. Αν θυμάμαι καλά βοηθάει το ζώο να αποβάλλει τις τριχόμπαλες που δημιουργούνται μέσω του εντέρου. Υπάρχουν διάφορες μάρκες όπως Proplan, Royal Canin δεν θυμάμαι τώρα άλλες πάντω υπάρχουν σίγουρα. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
27-03-06
14:44
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
30-03-06
08:10
Με κάλυψε απόλυτα η Μαργαρίτα! 
ΌΛγα προσπάθησε αν σου είναι εύκολο να γράφεις με πεζά, μιας και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι "φωνάζεις".

ΌΛγα προσπάθησε αν σου είναι εύκολο να γράφεις με πεζά, μιας και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι "φωνάζεις".

Ολγα
Νεοφερμένο μέλος
30-03-06
09:02
Έχεις δίκιο. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Όλγα
Όλγα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum