Εμετοί

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ολγα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΙΖΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΑΦΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ; ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλγα συνήθως οι γάτες κάνουν εμετούς γιατί μαζεύουν πολλές τρίχες όταν γλείφονται για να καθαριστούν. Αυτό το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στην αρχή και αγόρασα τροφή η οποία βοηθάει έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους εμετοί. Αν θυμάμαι καλά βοηθάει το ζώο να αποβάλλει τις τριχόμπαλες που δημιουργούνται μέσω του εντέρου. Υπάρχουν διάφορες μάρκες όπως Proplan, Royal Canin δεν θυμάμαι τώρα άλλες πάντω υπάρχουν σίγουρα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ:)

Με κάλυψε απόλυτα η Μαργαρίτα! :)

ΌΛγα προσπάθησε αν σου είναι εύκολο να γράφεις με πεζά, μιας και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι "φωνάζεις". :)

Έχεις δίκιο. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Όλγα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back