Εμμ.... Ποιες ράτσες ταιριάζουν με σκύλο;

comoula

Νεοφερμένο μέλος

Η comoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Γεια σας!Ειμαι καινουργιο μελος.Μπορω να μαθω τι ρατσες ταιριαζουν με σκυλο?:hmm:Θα παρω στο εξοχικο μου.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Ειμαι καινουργιο μελος.Μπορω να μαθω τι ρατσες ταιριαζουν με σκυλο?:hmm:Θα παρω στο εξοχικο μου.....

Sorry,αλλα εγω δεν καταλαβαινω καν τι γραφεις!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα προσπαθήσω...:hmm:
ΚΑΜΙΑ ράτσα δεν είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξει με σκύλο. Δυστυχώς οι γάτες δεν είναι πουκάμισα, ή κάλτσες, να ταιριάζουν ή όχι με κάτι άλλο....

Ράτσες ή όχι, οι γάτες όπως και οι σκύλοι, είναι ζωντανά πλάσματα, με χαρακτήρα, χούγια, καλή ή κακή συμπεριφορά....
Κάποιες ράτσες γατιών είναι ήρεμα, και πράα... αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα σκυλόφιλη ράτσα...

Εαν ενας σκύλος τα πάει καλά ή όχι με μια γάτα εξαρτάται απο πολλά...
Απο τον σκύλο, την ηλικία του, τον χαρακτήρα του
Απο την γάτα απο την ηλικία της και τον χαρακτήρα της
Μετά, πως θα τα φέρεις σε επικοινωνία, εσύ πόσα ξέρεις απο γάτες, και σκύλους, το περιβάλλον, τις συνθήκες, το σπίτι κλπ...

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τί θα γίνει.... Φυσικά ούτε αν η γάτα ή ο σκύλος είναι ράτσα και τί...

Εγώ τα κατάφερα, είναι ολα κοπριτάκια, και μεγάλωσαν μαζί.. και πάλι με κάποιες γάτες, απλά η σκυλίτσα μου ΔΕΝ τα πάει καλά.:(

Δεν μπορώ να κάνω κάτι.. με κάποιες κοιμάται αγκαλιά, με άλλες της γυρνάει το μάτι.

Εσύ, θα πρέπει να δείς πρώτα, πως αντιδράει ΓΕΝΙΚΑ ο σκύλος σου στην θέα μιας γάτας... μετά ίσως να τον πάς κάπου που να έχει γάτες, να ξαναδεί... και μετά ίσως να φέρεις ΚΑΠΟΙΑ γάτα σπίτι...

Το να αγοράσεις μια γάτα ράτσας, να πληρώσεις κλπ... και μετά να την βρείς φέτες, στο χαλάκι... νομίζω είναι λίγο μεγάλη βλακεία....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back