Ενέσιμη αντιβίωση

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια
Μια εβδομαδα μετα το τελος της θεραπειας για την ωτιτιδα αρχισε παλι να ξυνεται και να τιναζει το κεφαλακι του,περασα απο την κτηνιατρο να κανονισω και το εμβολιο και μου ειπε οτι αν δουμε οτι συνεχιζεται η ωτιτιδα θα του δωσει ενεσιμη αντιβιωση.Ξερετε τι ειναι ακριβως?Εγω θα του κανω την ενεση?!:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα παιδια
Μια εβδομαδα μετα το τελος της θεραπειας για την ωτιτιδα αρχισε παλι να ξυνεται και να τιναζει το κεφαλακι του,περασα απο την κτηνιατρο να κανονισω και το εμβολιο και μου ειπε οτι αν δουμε οτι συνεχιζεται η ωτιτιδα θα του δωσει ενεσιμη αντιβιωση.Ξερετε τι ειναι ακριβως?Εγω θα του κανω την ενεση?!:blink::blink:
Μάλλον εννοεί ότι αντί να του δώσετε αντιβίωση σε σιρόπι θα του την κάνει με ένεση εκείνη.;);) Περαστικούλια!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα παιδια
Όχι, η κτηνίατρος θα του την κάνει.
Η ενέσιμη αντιβίωση είναι αντιβιοτικά που τους δίνουν με ένεση. Η επίδρασή τους κρατά τουλάχιστον 1 βδομάδα. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να κυνηγάς το γατί για να του δώσεις σιρόπι ή χάπια. Εγώ, που την έκανα όσες φορές χρειάστηκε να πάρουν αντιβίωση διάφορα γατιά μου, την προτιμώ γιατί γλιτώνει τα γατιά από το στρες! :up:
Περαστικά στο ψιψίνι! :)

Ευχαριστουμε πολυ:):)
παλι καλα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω μονη μου!
Τι εχει να ταρβηξει το καημενο, εχει και εμβολιο να κανει:(

Η ενέσιμη αντιβίωση είναι βραδείας αποδέσμευσης και διαρκεί από μία έως δύο εβδομάδες, αν δεν κάνω λάθος. Φυσικά γίνεται άπαξ από τον κτηνίατρο και δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι :)

Ευχαριστουμε πολυ:):)
παλι καλα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω μονη μου!
Τι εχει να ταρβηξει το καημενο, εχει και εμβολιο να κανει:(
Πρόβλημα ωτίτιδας είχε και ο δικός μου ο γάτος. Μάλλον αργεί να περάσει. Η αντιβίωση σε χάπια δεν τον βοήθησε, γιατί άλλωτε την έπινε και άλλωτε δεν τα κατάφερνα να του τη δώσω. Με την ένεση όμως του πέρασε τελείως. Κάναμε τρεις επισκέψεις στον κτηνίατρο και για να μπορέσει να τον εξετάσει, του έκανε μέθη. Σήμερα είναι τελείως καλά.
Περαστικά του και να μην ανησυχείς, όλα θα περάσουν:)

ευχαριστουμεεεεε:)
(Και κατι που απλα θελω να μοιραστω: Σημερα 2 φιλοι μου βρηκαν ενα γατακι μικρουλι,τρομερα αδυναμο και το μαζεψαν.Ευτυχως στο κτηνιατρειο μας ειπαν οτι θα ζησει και οτι ειναι μια χαρα.Μαλλον θα βρει και σπιτι(δυστυχως κανενας απο μας δεν μπορει να το κρατησει-και ειναι και γλυκας:().Απλα στο Αγρινιο το κακο εχει παραγινει με τις αδεσποτες γατες και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα κατι σαν συλλογος η εστω μια ατυπη ομαδα φιλοζωων,και με στενοχωρει η κατασταση.Υπερβολικα πολλες γατες στο δρομο.....)

Φτιαξε του μια ομορφη αγγελια εδω και στο facebook και θα την προωθησεις κι αλλου μετα.:)

προχθες που πηρα την δικια μου στη γιατρο, μου ειπε οτι ειχε παρασυτα στα αυτια και της εκανε μια ενεση που της περασε αμεσως η φαγουρα και καθαρισαν και τα αυτακια της..λετε να ηταν αντιβιωση ή κατι αλλο? ημουν λιγο χαλια εκεινη την μερα και ουτε που ρωτησα:hmm:

Μάλλον ήταν για την ψώρα αν είχε... συνήθως δίνουν ιβερμεκτίνη. Τώρα φυσικά δεν ξέρω σίγουρα να σου πω....:redface::hmm:

Ρε παιδια οι ενεσιμες αντιβιωσεις προκαλουν υποδοριες πληγες; γιατι η δικια μου μετα απο 3 ενεσεις νομιζω οτι εχει στο σημειο που τις εκανε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια οι ενεσιμες αντιβιωσεις προκαλουν υποδοριες πληγες; γιατι η δικια μου μετα απο 3 ενεσεις νομιζω οτι εχει στο σημειο που τις εκανε!!!
Γενικα οι ενεσεις μπορουν να προκαλεσουν διαφορα, αναλογα με την ευαισθησια του προσωπου που την δεχεται αλλα και την ικανοτητα αυτου που την κανει, οπως επισης και απο το φαρμακο που περιεχει. Για πληγες ομως δεν εχω ξανακουσει, μηπως να πηγαινες την γατουλα σου και σε καποιον αλλον κτηνιατρο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα στειρωσα τη Ζενια,κι επειδη πλεον οταν προκειται να παρει φαρμακο μεταμορφωνεται σε ninja απο τρυφερουδι,ρωτησα τη γιατρο μου για τη ενεσιμη αντιβιωση(μπας και γλίτωνα το χαμο με χαπια και σιροπια)
μου ειπε οτι την κανουν σε σπανιες περιπτωσεις
(κι αν θυμαμαι καλα)δεν την πολυ'' συστήνει'' (+συστήνουν) και μου εξηγησε και το λογο που δεν ηθελε να την κανουμε,αλλα η αληθεια μου ειναι οτι με το αγχος που ειχα δεν τα θυμαμαι ακριβως:hmm:
εσεις τι γνωμη/γνωση έχετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς πάλι ενέσιμη κάναμε :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι υποθέτω, διότι δεν είχαμε να παίρνουμε αντιβίωση μετά. Θυμάμαι που μου το είχε διευκρινίσει η κτηνίατρος-βοηθός τότε του κτηνιάτρου που πήγαινα. Να πω την αλήθεια στη Μισιρλού το θυμάμαι σίγουρα, στον Ορφέα με απασχολούσε η άπνοια που είχε κάνει κατά την επέμβαση και είχα ξεχάσει κι αντιβιώσεις και τα πάντα... :worry:

Η κτηνίατρος , όταν στείρωσε τα κοριτσάκια μου, έδωσε Amoxil για μια βδομάδα, σε σιρόπι και το δίναμε με τη σύριγγα. Στον Τέσσερα που στειρώθηκε στην Αθήνα, του έκανε ο γιατρός ένεση. Δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια, αλλά επειδή ξέρω τι αντιμετώπιση έχουν τα ζωάκια από την πρώτη, θα εμπιστευόμουν περισσότερο τη δική της επιλογή...

μμμμμμμμ θα τη ξαναρωτησω
παντα οτι και να τη ρωτησω
α)μου εξηγει τι ειναι
β)μετα αν το συστηνει η οχι
γ)το λογο ακριβως γιατι ναι ή οχι
εε εγω στο γ) πετουσα χαρταετο σημερα:mad:

Η κτηνίατρος , όταν στείρωσε τα κοριτσάκια μου, έδωσε Amoxil για μια βδομάδα, σε σιρόπι και το δίναμε με τη σύριγγα. Στον Τέσσερα που στειρώθηκε στην Αθήνα, του έκανε ο γιατρός ένεση. Δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια, αλλά επειδή ξέρω τι αντιμετώπιση έχουν τα ζωάκια από την πρώτη, θα εμπιστευόμουν περισσότερο τη δική της επιλογή...

αχα,κι εμενα Σιλβη την ιδια ειχε δωσει-αν θυμαμαι καλα- τωρα στη Ζενια ceclor σιροπι
και ειναι αυστηροτατη στο να την παρουν
στον Αριστο ομως μου ειχε αν δυσκολευομουν,δεν ηταν και τοσο(πως να το θεσω???))τοσο σημαντικο?ισως επειδη διαφερουν και οι επεμβασεις ?
τι να πω δεν ξερω,το μονο που ξερω ειναι οτι θα εχω ενα δαιμονισμενο τρυφερουλη ninjjjjjjjjja για μια εβδομαδα:blink:

Ε εντάξει, δικιολογείσαι η αγχωμένη μάνα!! :)
Ξαναρώτα την. Κι εμένα εκείνη όλα έτσι τα εξηγούσε και πιστεύω όλοι θα έπρεπε να το κάνουν.
Αν δε ντρεπόμουν, ακόμα για όλα εκείνη θα έπαιρνα να ρωτάω. :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back