katerina10
Περιβόητο μέλος
Πρόσφατα ένα γατάκι αλωνίζει στο μπαλκόνι μας, τρομάζει τα μωρά μου και το χειρότερο χθες που αναγκαστικά ήμασταν στο μπαλκόνι με ορθάνοιχτες πόρτες κλπ έμπαινε στο σπίτι με μια αναίδεια.....ΑΠΑΠΑ!!!Είναι πανέμορφο γατάκι, μην με ρωτήσετε φύλλο..δεν έχω ιδέα πάρα πολύ φιλικό αλλά λόγω του ότι είμαστε ενοικοι και ο ιδιοκτήτης ήδη δεν ήξερε για τις γατούλες μου λέω να μην το παρακάνουμε και το κρατήσουμε..
Η ερώτηση μου προς εσάς είναι να το βάλω αγγελία ή υπάρχει τρόπος να μην σκαρφαλώνει στα τζάμια και στα παράθυρα???΄
Μια βοήθεια ζητάω γιατί όχι τίποτα αλλο..αλλά ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ (νιαουρίζει,γατζώνεται στα ρολλά και ΄τα γρατζουναει και πρόσφατα φτάνει τα παραθυρακια και ακονίζει τα νυχάκια του στα τζάμια..
πως το κάνει αυτό μισή γάτα μποι???)Ακούω προτάσεις..Πάντως παραείναι χονδρούλικο και πολύ καθαρό και πάρα πολύ φιλικό δεν βγάζει νύχια και το παίρνεις ΑΝΕΤΑ αγκαλιά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ή το υιοθετείς ή το βάζεις αγγελία. Δεν έχεις ιδέα ΤΙ μπορεί να κάνει μια γάτα που θέλει να μπει μέσα. Πρόσφατο παράδειγμα.. πηδάει πάνω στο πομολο.. και με το βάρος της, το κατεβάζει και ανοίγει την πόρτα.
Άλλο πχ... ξύνει τα νύχια στο παράθυρο, τόσο δυνατά και ανατριχιαστικά, που δεν μπορείς να μην ανοίξεις...
Άλλος νόμος.
Αν κάτι καρφωθεί στο μυαλό της γάτας, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Καλή τύχη, και ότι θες εδώ ήμαστε, αν και δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Voula
Διάσημο μέλος
Κατερίνα, κι εγώ νομίζω ότι σε διάλεξε και θέλει κι αυτό να νοιώσει δικαιωματικά την ζεστασιά του μέσα..
Προωθησέ το για υιοθεσία και καλή τύχη !
katerina10
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum