Ενδιαφέρον!

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Αυτο το mail μου ηρθε πριν απο λιγο!!!:)
Αυτό και αν γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας [FONT=&quot]ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ[/FONT]

Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανόΘα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή.Προσπαθήστε λοιπόν να μην χάσετε αυτό το γεγονόςΘα το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να και η γη έχει δύο φεγγάρια !!!..Η επόμενη φορά που θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός θα είναι το έτος 2287. Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με όλους τους φίλους σας γιατί κανένας δεν θα μπορέσει να το δει για δεύτερη φορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι!!!!!!!!! τρελαινομαι για κατι τετοια.........μακαρι να εχει καλο καιρο να το απολαυσουμε!!!!!!!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χεχε, θα είμαι στη Επίδαυρο, με προνομιακή θέα στον ουρανό... μπιρίτσες, φώτα σβηστά και αγνάντι... ;)

μονο που δεν ισχυει...περισσοτερα θα σας πει η ρια που ειναι ειδικη..κοιταξτε και στο θεμα "περι αστρονομιας" :)

μονο που δεν ισχυει...περισσοτερα θα σας πει η ρια που ειναι ειδικη..κοιταξτε και στο θεμα "περι αστρονομιας" :)

Δε βαριέσαι... μπιρίτσα κι αγνάντι anyway... ;):D

κορίτσια σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά κάθε χρόνο κυκλοφορεί αυτή η μπούρδα... :confused:

https://www.snopes.com/science/astronomy/brightmars.asp

κορίτσια σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά κάθε χρόνο κυκλοφορεί αυτή η μπούρδα... :confused:

https://www.snopes.com/science/astronomy/brightmars.asp

αγορακι, αργησες ! το εχω ηδη πει πιο πανω.....! :bleh::bleh::bleh::bleh:

αγορακι, αργησες ! το εχω ηδη πει πιο πανω.....! :bleh::bleh::bleh::bleh:

είχα βγει για καφέ και βρήκες την ευκαιρία ε; καλααααααααα :D:D:D

Κριμα!!!:(και εγω χαρηκα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back