σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανόΘα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή.Προσπαθήστε λοιπόν να μην χάσετε αυτό το γεγονόςΘα το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να και η γη έχει δύο φεγγάρια !!!..Η επόμενη φορά που θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός θα είναι το έτος 2287. Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με όλους τους φίλους σας γιατί κανένας δεν θα μπορέσει να το δει για δεύτερη φορά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
μονο που δεν ισχυει...περισσοτερα θα σας πει η ρια που ειναι ειδικη..κοιταξτε και στο θεμα "περι αστρονομιας"![]()
Δε βαριέσαι... μπιρίτσα κι αγνάντι anyway...

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

https://www.snopes.com/science/astronomy/brightmars.asp
ιβανα
Επιφανές μέλος
κορίτσια σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά κάθε χρόνο κυκλοφορεί αυτή η μπούρδα...
https://www.snopes.com/science/astronomy/brightmars.asp
αγορακι, αργησες ! το εχω ηδη πει πιο πανω.....!

drf
Δραστήριο μέλος
αγορακι, αργησες ! το εχω ηδη πει πιο πανω.....!![]()
είχα βγει για καφέ και βρήκες την ευκαιρία ε; καλααααααααα

ιβανα
Επιφανές μέλος
είχα βγει για καφέ και βρήκες την ευκαιρία ε; καλααααααααα![]()

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο που δεν ισχυει...περισσοτερα θα σας πει η ρια που ειναι ειδικη..κοιταξτε και στο θεμα "περι αστρονομιας"![]()
Κριμα!!!
και εγω χαρηκα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool