Ενζυματικά καθαριστικά

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα. Εχω εδώ και ένα μήνα ένα γατούλι που τον χάριζαν, σχεδόν ενός έτους, και από το stress της αλλαγής μου κατουράει εκτός αμμολεκάνης. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα...
Διάβασα ότι μόνο τα ενζυματικά καθαριστικά (καθαριστικά με ένζυμα) διασπούν τα ούρα και έψαξα να βρω ένα τέτοιο αλλά μάταια. Κοίταξα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και στο e-bay.Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω κάποιο και πώς το λένε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από εμένα. Εχω εδώ και ένα μήνα ένα γατούλι που τον χάριζαν, σχεδόν ενός έτους, και από το stress της αλλαγής μου κατουράει εκτός αμμολεκάνης. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα...
Διάβασα ότι μόνο τα ενζυματικά καθαριστικά (καθαριστικά με ένζυμα) διασπούν τα ούρα και έψαξα να βρω ένα τέτοιο αλλά μάταια. Κοίταξα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και στο e-bay.Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω κάποιο και πώς το λένε;

nature's miracle, urine off

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!!!:)

Ευχαριστώ!!!:)

παρακαλω :) Υπαρχουν μερικες μαρκες ακομα, αν τις θυμηθω θα σου τις γραψω και αυτες :D
Μια καλη λυση ειναι να βαζεις χαρτι κουζινας στα ουρα και να το πατας μεχρι να απορροφησει ολο το υγρο (αν ειναι στεγνο, το βρεχεις με ζεστο νερο). Επειτα βαζεις λευκο ξυδι, το αφηνεις για λιγη ωρα και επαναλαμβανεις την διαδικασια με το χαρτι κουζινας. Αφου απομακρυνεις ολο το υγρο, βαζεις baking soda και απο πανω βαζεις ενα μιγμα H2O2 (hydrogen peroxide) με υγρο σαπουνι για τα πιατα ή τα χερια (αναλογια: 4-5 κουταλιες της σουπας Η2Ο2 με ενα κουταλακι υγρο σαπουνι) και τριβεις τον λεκε. Το αφηνεις μετα να στεγνωσει και μετα σκουπιζεις την baking soda με την ηλεκτρικη σκουπα.

καλησπέρα

που μπορω να το βρω αυτο???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back