Ενοικιάζεται διαμέρισμα στον Άλιμο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Voula

Διάσημο μέλος

Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν βάζω την αγγελία στη σωστή κατηγορία.
Το θέμα έχει ως εξής : ενοικιάζεται το διπλανό μου σπίτι το οποίο ανήκει στον θείο μου. Είναι στον Άλιμο, θεωρείται μονοκατοικία με αυτόνομη θέρμανση και πρέπει να είναι περίπου 70 ΤΜ.
Σκέφθηκα να δημοσιεύσω το θέμα γιατί όπως καταλαβαίνετε με ενδιαφέρει άμεσα οι άνθρωποι που θα το νοικιάσουν να αγαπούν τα ζώα και ειδικά τις γάτες. Γύρω από το σπίτι υπάρχει κήπος, όπου ζουν και κυκλοφορούν 6-7 γάτες, όλες στειρωμένες και εμβολιασμένες από μένα.
Το να έρθουν τίποτα σπαστικοί μλκς είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα. Επίσης δεν σας κρύβω ότι έχω τρομοκρατηθεί μέ όσα γίνονται με φόλες κλπ και φοβάμαι πολύ.
Αν έχετε φίλους ή συγγενείς που ψάχουν για σπίτι, πέστε μου.
Ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν επιτρεπεται ποσο το νοικιαζει ξερεις??????στειλε μου πμ αν δεν θες να το γραψεις στο νημα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back