Ενοχές που δεν μπορώ να τα σώσω όλα

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Οπως γνωριζεται οσοι γνωριζομαστε τα γατακθα μου ηταν πρωην αδεσποτα νυν δεσποζομενα Νιωθω υπεροχα που τα βοηθησα και στην περιπτωση του ρωμαιο που με διαλεξε..Ωστόσο αημερα μου εμφανιστηκαν δυο περιπτωσεις που μου σπαραξαν την καρδια Η πρωτη ενος κουκλιου ημιμακρυτριχου. το οποιο ξεκαθαρα ηταν σπιτιου πηδαγε στο δρομο πανω σου για αγκαλια ηθελε μονο αγαπη Εκεινη την ωρα πηγαινα νοσοκομείο για μια εξεταση και 2η δικαιολογια οτι το φροντιζε η φιλοζωη κυρια του μαγαζιου εκει οπου την συναντησα .
Η δευτερη περιπτωση πριν λιγο ενα τσιλιβιθρωνη οσο η παλαμη το οποιο κυνηγουσε τους περαστικους Το πηρα αγκαλια και αφεθηκε κ ηρεμησε...Θα σκασω..Η κοπελα που κυνηγουσε εχει ενα γραφειο και το αφησα σε μια κουτα κ ειπα θα το παρω να το φροντισω να ξεπεταχτει κ μετα να τ αφησω αν δεν του βρισκα σπιτι..Αλλα δεν ξαναγυρισα ανεββασα κ πυρετο κ δεν ειναι αυτος ο βασικος λογος οσο η υποχρεωση του για τα φροντισω οπως πρεπει κ να το κρατησω αν δεν βρω σπιτι Σ αυτο ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΠΙΤΙ..Ωστόσο αυτο το τσιλιβιθρωνη με τους ψυλους δεν μπορω να ησυχασω που του γυρισα την πλατη..Ομως περα απο τα πρωτα εξοδα με φοβιζει το μετα οικονομικα κ ψυχολογικα δεν το χω για τρια γατια Ασε που δεν βοηθανε και οι υπολοιποι στο σπιτι Αχ Ευχομαι να μην ξανα υπαρξουν αλλα γατια στο δρομπ μου..Τουλαχιστον οχι ημερα να ναι αγρια να τους βαζω νερο φαι αντεκανα χαδακι κ ως εκει Δεν αντεχω να νοωιω ετσι και να μην κανω το σωστο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πολλές τύψεις

Αχ Ειήνη μου, πόσο σε καταλαβαίνω.:(
Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα, όσο και να το θέλουμε. Ακόμα και να μπορούσες να μάζευες αυτά τα δυό, αύριο θα εμφανίζονταν κάποια άλλα στον δρόμο σου. Είναι η μοίρα μας αυτή...
΄Ισως, λέω ίσως θα μπορούσες να πας πάλι από εκεί και να το ψεκάσεις με λίγο frontline, να του φύγουν τουλάχιστον οι ψύλλοι.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Ειήνη μου, πόσο σε καταλαβαίνω.:(
Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα, όσο και να το θέλουμε. Ακόμα και να μπορούσες να μάζευες αυτά τα δυό, αύριο θα εμφανίζονταν κάποια άλλα στον δρόμο σου. Είναι η μοίρα μας αυτή...
΄Ισως, λέω ίσως θα μπορούσες να πας πάλι από εκεί και να το ψεκάσεις με λίγο frontline, να του φύγουν τουλάχιστον οι ψύλλοι.:hmm:
Εχεις δικιο σ αυτο οτι δεν μπορουμε να τα σωσουμε ολα..Πηγα σημερα αν το βρισκα θα το περνα αλλα δεν ηταν εκει ουτε αυτο ουτε η κουτα Ηταν ενα γραφειο με αρκετους υπαλληλους ολοι βγηκαν να το δουν..Ευχομαι κ ελπιζω να καποιος να το μαζεψε Οσο σκεφτομαι πως ετρεξε πισω απο την κοπελα του γραφειου..Εψαχνε ανθρωπο..

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Αυτες τις τύψεις τις νιώθω συνεχως. Ειναι λες και με μυριζονται τα άτιμα ή τα γατο φαγητά που εχω στο πορτμπαγκαΖ. Καθε μερα καποιο θα δω αβοήθητο να με παρακαλέσει για φαγητο...οποιο βρεθει στο δρομο μου το ταιζω ας ειναι και μονο για μια φορα. Δυστυχως ομως εχουν δίκιο ολοι αυτοι που μας λενε πως δεν μπορούμε να τα σώσουμε ολα. :( πολλες φορες και γω ονειροπολώ και σκέφτομαι να χα χρηματα να χα ενα τεράστιο σπιτι να τα βαλω ολα οσα βρισκω στο δρομο..δυστυχως ανέφικτο. :/: Παρόλα αυτα ακομα και ξέροντας οτι δεν μπορω να τα σώσω ολα τουλαχιστον δινω αγαπη και λιγο φαγητο σε οποιο βρεθει στο δρομο μου. Μπορει να νιωθεις τύψεις αλλα ειναι κατι που δεν μπορεις να αλλάξεις αφου τα αγαπας τόσο.οπως λεει και η Βάσω και αυτα να επαιρνες αυριο θα βρισκόταν αλλο στο δρομο σου και τον αλλο μηνα αλλο και παει λέγοντας...

Καλησπέρα. Κορίτσια, συμφωνώ με κάθε λέξη σας. Σε αυτή ακριβώς την κατάσταση βρίσκομαι και εγώ και με έχει πάρει απο κάτω. Με κλαθε περιστατικό που συναντάω μπροστά μου και αναλαμβάνω γύνομαι ακόμα πιο ευαίσθητη και δένομαι και στεναχωριέμαι. Αυτή την περίοδο περιθάλπω ενα γατάκι που δεν είχα δεί ποτέ στη γειτονιά ωσπου ένα απόγευμα ήρθε και με βρήκε και έκλαιγε ζητώντας βοήθεια. Ήταν πάρα πολύ πληγωμένο, στειρωμένο απο σπίτι. Το έχω εδώ και δύο εβδομάδες σε ξεχωριστό χώρο για να μην έρχεται σε επαφή με τη δική μου γατούλα γιατί δεν μπορώ να του κάνω αποπαρασίτωση αφού οι πληγές δεν έχουν κλείσει. Του βάζω φάρμακα κάθε μέρα και τρέμω την ημέρα που θα γίνει καλά και θα πρέπει να το αφήσω στην πυλωτή. :cry_x:

έτσι είναι , δυστυχώς. όσο και να τα αγαπάμε, δε΄μπορούμε να τα σώσουμε όλα. δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε όλη την κακία και την ανευθυνότητα που υπάρχει εκεί έξω.
κι εγώ όλο λέω να βρω μια δουλειά να μπορέσω να υιοθετήσω δεύτερο γατάκι πχ αλλά ακόμη κι αυτό σαφώς δεν είναι αρκετό.
νομίζω όμως πως όσο κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί, ίσως υπάρχει ελπίδα πως έστω τα ..δισέγγονά μας να μη χρειάζεται να έχουν τις ίδιες "τύψεις" με εμάς.

Και οσο σκεφτομαι οτι οσο πιο τρυφερο και οσο πιο πολυ αγαπα τους ανθρωπους τοσο πιο πολλες πιθανοτητες κακοποιησης του απο καποιο ανθρωπο..λεμε τωρα ανθρωπο..Ακουσατε τιςς περιπτωσεις στην Ευβοια Αν τους επιανα εγω θα τους περναγα με το κεφαλι απο την τζαμαρια του μαγαζιου τους!!Τα ΚΤΗΝΗ!!!!

Rouli και εγώ την ίδια ελπίδα έχω. Ειρήνη, έχεις δίκαιο. Όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι...δεν μπορώ να ορίσω τα συναισθήματα μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back