Marilis
Νεοφερμένο μέλος
Ο γάτος μου, τον οποίο λατρεύω και έχω εδώ και 5,5 χρόνια, τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψε το υπόγειο της οικοδομής. Και τί κάνει στο υπόγειο? Τα κάνει! όταν το πήρα χαμπάρι γιατί μύριζε κάπως, κατέβαινα και καθάριζα συνέχεια για να μην δώσω δικαίωμα στους ενοίκους, που θα είχαν δίκαιο αν έλεγαν κάτι. Έλα όμως που τον πήρανε χαμπάρι. Έφτιαξα μια κατασκευή με πέργκολα για να τον εμποδίσω και ευτυχώς έπιασε (απορώ πώς δεν το έκανα νωρίτερα). Είπα ωραία, ησύχασα.
Βρήκε τώρα άλλο μέρος να πηγαίνει να τα κάνει, τα πατάκια εισόδου των διαμερισμάτων! Αφού πρωί πρωί με πιάσαν να μου τα ψάλλουν οι γείτονες, έχω πέσει σε απελπισία γιατί απείλησαν να τον σακατέψουν έτσι και ξαναλερώσει. Δεν ξέρω τί να κάνω ,πραγματικά απελπίστηκα....
Αμμολεκάνη έχω και πήγαινε αλλά όχι πάντα γιατί πηδάει από το παράθυρο (είμαι χαμηλά) και βγαίνει έξω. (Να αναφέρω ότι την αμμολεκάνη την μοιράζεται με την θηλυκιά γάτα που επίσης έχω. ) Τώρα που φοβάμαι ότι θα τον χτυπήσουν ή να τον δηλητηριάσουν δεν ξέρω τί μπορώ να κάνω για να σώσω την κατάσταση. Παρακαλώ για την βοήθεια και τις προτάσεις σας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Νομίζω η λύση είναι μία, όσο κοινότυπη κι αν ακούγεται: Προσπαθείς και κρατάς τον γάτο σου μέσα στο σπίτι αποκλειστικά. Οι ένοικοι έχουν δίκιο να εκνευρίζονται κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας ως ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George1990
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνω με την aba και αμα μπορουσες να του επερνες δικια του αμμολεκανη ισως βοηθουσε....
Θα συμφωνήσω κ εγώ με τα παιδιά!
Πρέπει να κρατήσεις μέσα τον ψιψίνο και έστι θα τον προστατέψεις και από πολλούς άλλους κινδύνους παράλληλα!
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
1. Ο ψιψίνος είναι ταλιμπάν. Τον κλείνω μέσα αλλά όταν πηδάει απο το παράθυρο μετά κάθεται μπροστά στην είσοδο και περιμένει ποιος
θα ανοίξει την πόρτα για να μπει. Εγώ μέχρι το απόγευμα είμαι στη δουλειά και το μεσημέρι που θα σχολάσουν τα παιδιά θα τον βάλουν μέσα
στο σπίτι. Μέχρι πρότινος αυτό συνέβαινε. Αν πείτε να κλείνω το παράθυρο, ε κάποια στιγμή θα ανοίξω να πάρουμε αέρα, τότε θα πηδήξει
σαν σίφουνας.
2. Έχω δύο αμμολεκάνες, δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά η άλλη γατούλα πήγαινε και στις δυό
και έτσι τη μια την μάζεψα.
τί να πω, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας...
George1990
Νεοφερμένο μέλος
1. Ο ψιψίνος είναι ταλιμπάν. Τον κλείνω μέσα αλλά όταν πηδάει απο το παράθυρο μετά κάθεται μπροστά στην είσοδο και περιμένει ποιος
θα ανοίξει την πόρτα για να μπει. Εγώ μέχρι το απόγευμα είμαι στη δουλειά και το μεσημέρι που θα σχολάσουν τα παιδιά θα τον βάλουν μέσα
στο σπίτι. Μέχρι πρότινος αυτό συνέβαινε. Αν πείτε να κλείνω το παράθυρο, ε κάποια στιγμή θα ανοίξω να πάρουμε αέρα, τότε θα πηδήξει
σαν σίφουνας.
2. Έχω δύο αμμολεκάνες, δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά η άλλη γατούλα πήγαινε και στις δυό
και έτσι τη μια την μάζεψα.
τί να πω, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας...
Ταλιμπαν ε??καπως ετσι εκανε ο δικος μου οταν τον πηγαμε το καλοκαιρι στο χωριο μολις ανοιγαμε τα παραθυρα ωρμουσε να βγει και οταν δεν τα καταφερνε καθονταν στην πορτα και με το που ανοιγε προσπαθουσε να βγει...ε αναγκαστηκα και πηρα μετρα οταν ανοιγαμε τα παραθυρα τον εβαζα στο δωματιο που τα ειχαμε κλειστα και εκλεινα την πορτα..τωρα αυτο με την πορτα δεν ξερω αν εχεις υπομονη αλλα εγω μολις ηταν να ανοιξουμε την πορτα πηγαινα τον επαιρνα στην αγκαλια για να μην το σκασει....γενικα σας εχει παρει τον αερα και δεν σας ακουει??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πολλα γατια ειναι ταλιμπαν,αλλα αν εμεις ειμαστε αποφασισμενοι να μην βγαινουν απο το σπιτι,δεν βγαινουν.Μην τον αφηνεις στο μπακονι λοιπον,ή περιφραξε το μεχρι επανω.Αλλη λυση δεν υπαρχει.
Οι γειτονες εχουν δικιο,καθως δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουν σκατουλες στα χαλακια τους.Δεν εχουν αυτοι κατοικιδιο,ΕΣΥ θελεις να εχεις.Οχι αυτοι.
Ο νομος μας υποχρεωνει τα κατοικιδια μας να βρισκονται μονο μεσα στο σπιτι μας.Ουτε σε κοινοχρηστους χωρους ουτε σε μπαλκονια αλλων.
Αν επιμεινεις να το δεχεσαι αυτο
σε λιγο δεν θα τον ξαναδεις ποτέ σου,ή θα τον δεις νεκρο.Ο ψιψίνος είναι ταλιμπάν. Τον κλείνω μέσα αλλά όταν πηδάει απο το παράθυρο μετά κάθεται μπροστά στην είσοδο και περιμένει ποιος
Μην τρεφεις αυταπατες.Εδω γατια πεθαινουν απλα και μονο επειδη κυκλοφορουν στο δρομο,ποσο μαλλον να ενοχλουν τους γειτονες.
Αν αγαπας τον γατο σου ,απλα δεν θα τον ξανααφησεις να βγει εξω.ΒΑΛΕ ΣΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.Ειναι πολυ απλο.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Συφωνω με ολα οσα ειπαν και τα παιδια πριν, θα ηθελα μονο να προσθεσω κατι. Δεν μας διευκρινεσες τι ακριβως εκανε στο υπογειο και τωρα στα πατακια των αλλων ενοικων, τσισακια ή κακακια;
Αν η απαντηση ειναι τσισακια, ισως θα βοηθουσε μια επισκεψη και στον κτηνιατρο. Μια φιλη μου εχει εναν γατο που για αρκετα χρονια κατουρουσε στα στρωσιδια τους και στο κρεββατακι της σκυλιτσας τους και πιστευαν πως το εκανε απο αντιδραση για κατι ή επειδη ειναι κακομαθημενος. Σε καποια ασχετη ευκαιρια ομως που τον ειδε κτηνιατρος, ανακαλυψαν πως το γατι ειχε καποιο προβλημα υγειας και γι' αυτο εκανε οτι εκανε. Απο τοτε που εκανε την θεραπεια του, εδω και 4 χρονια περιπου, δεν το εχει ξανακανει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki