Εντερικό πρόβλημα

catlover

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Εχθές άρχισε πάλι τις διάρροιες η μικρή και μέχρι σήμερα το πρωί πάει στην τουαλέτα της, κάθεται αρκετή ώρα και αφήνει σημαδάκια. Παρατηρήσαμε πως βγάζει βλένες, όπου ακουμπάει και έκανε και εμετό το κοτόπουλο που είχε φαέι εχθές το μεσημέρι. Πήραμε τον κ.Πάνο και μας είπε να της δώσουμε πολύ κρύο νερό με παγάκια μέσα, που της έδωσα με σύριγγα. Ελπίζω να μην την πιάσει το λαιμουδάκι της την καημένη. Θα την πάμε το απόγευμα στον γιατρό, ελπίζω να μην πάθει τίποτα μέχρι τότε. Σήμερα περίμενε να της βάλουμε φαγάκι και στεναχωρήθηκα, ποιος ξέρει τι θα σκέφτεται το ταλαίπωρο..:( Δεν καταλαβαίνω τι έπαθε το ζουζούνι ξαφνικά. Υποψιάζομαι πως πήγε στο νεροχύτη με τα βρώμικα πιάτα και ήπιε από κει μέσα κάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ περαστικά στο μικρουλίνι...Πες μας μόλις έχεις νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Γεωργία μου,
μην στεναχωριέσαι ειναι πολυ πιθανό να έγινε αυτό που λες με τον νεροχύτη. Αντε μέχρι το απογευματάκι θα ξέρετε...μέχρι τοτε πάρτο πολλές αγκαλιες ..:P

Ευχαριστώ! Σαν παιδάκια είναι τα φατσούλια μας, ταλαιπωρούνται και τα λυπάται η ψυχή σου που τα βλέπεις. Η κούκλα μου είχε όρεξη και για παιχνιδάκια σήμερα το πρωί!

Αχου μωρέ...ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό;:( Πες μας μόλις έχεις νέα!

Δυστηχώς την αφήσαμε μόνη της γιατί έπρεπε να πάμε για δουλειά. ΄Ηταν σαν πούπουλο σήμερα το πρωί που την πήρα αγγαλίτσα. Ελπίζω να μην έχουμε καμμιά έξαρση του καλυκοιού.

καλημέρα.κατα τα άλλα η διάθεσή του πώς είναι?εμένα όταν έπαθε δηλητηρίαση ο δικός μου ήταν σαν όρθιο πτώμα κ γι αυτό ανησυχήσαμε.αν είναι οκ τότε μην ανησυχείς.όλα καλά θα πάνε.κ αφού ήπιε κ το νερό δεν υπάρχει κίνδυνος με τους ηλεκτρολύτες.

Ό,τι και να είναι να είσαι σίγουρη πως ο κ. Πάνος θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει καλά.
Σίγουρα τα εντερικά προβληματα δεν είναι έυκολα να επιλυθούν.
Πάντως δεν πιστεύω ότι άμα ήπιε από το νεροχύτη, να έπαθε κάτι. ΚΙ οι δικές μου γατούλες πολλές φορές ανεβαίνουν και πίνουν (τις μαλώνω, αλλά με γράφουν, χεχε)

Να είσαι αισιόδοξη κι εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Να μας ενημερώσεις με νέα!

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση, πάω να σκάσω από εχθές. Φοβάμαι γιατί σβήνω τα τσιγάρα μέσα στο νερό που μαζεύεται στα πιάτα, μήπως ήπιε στάχτη...

Τώρα διάβασα προσεκτικά και το post. Ίσως να είναι και αυτό που λες με το νεροχύτη, εάν είχε στάχτη.
Το γεγονός ότι είχε όρεξη για παιχνιδάκια είναι πολύ πολύ θετικό.
Είναι τυχερό που έχει εσένα να ανησυχείς γι'αυτο και να το αγαπάς!
Περαστικά στο φουντωτούλη σου!

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση, πάω να σκάσω από εχθές. Φοβάμαι γιατί σβήνω τα τσιγάρα μέσα στο νερό που μαζεύεται στα πιάτα, μήπως ήπιε στάχτη...
Αυτό καλό θα ήταν να το αποφεύγεις, αλλά θα σου πει και ο κ.Πάνος. Το γεγονός ότι παίζει είναι ενδεικτικό του ότι πάει σίγουρα καλύτερα!:up:

Είμαι μια κακούργα μάνα! Δεν ήθελα να την κλείσω στα δωμάτια γιατί είχε αράξει στο σαλόνι και δεν έχει πόρτα η κουζίνα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου το κορίτσι μου. Και πριν 2 μέρες ξέχασα να της ανάψω φωτάκι για να βλέπει και ήταν στα σκοτάδια μέχρι τις 9 το βράδυ. Θα με φάνε οι τύψεις που παραμέλησα το μωρό μου.

Οχχ...
Σου ειπαν τι εχει ακριβως η ετσι γενικα μονο προβλημα στα εντερα?:(
Περαστικα παντως...

Καλημέρα και περαστικά σας! :)
Μην ανησυχείς, συμβαίνουν αυτά... Με λίγη προσοχή θα της περάσει.
Υπάρχει όντως περίπτωση η διάρροια να συνδέεται με έξαρση του καλυκοϊού;:hmm:

Aretha επειδή της βάζω την αλοιφή στα δοντάκια της παρατηρώ την ουλίτιδα και πριν από καμμιά βδομάδα που την είδα παρέμενε σταθερά στα πίσω δοντάκια. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γι'αυτό. Λέτε να πιει και μόνη της νεράκι το πρωί για να μην πάθει καμμιά αφυδάτωση?

Θα πιεί βέβαια, για χαζή την έχεις; :P
Μην ανησυχείς, περαστικά είναι αυτά. Πες μας τι θα σας πει κι ο κ. Πάνος.

Μην ανησυχείς! Όλα θα πάνε καλά! Άσε που τα μικρούλια το παθαίνουν συχνά αυτό, γιατί ό,τι βρουν μπροστά τους το τρώνε ή το μασουλάνε.
Άλλωστε δεν έμειναν και πολλές ώρες μέχρι να πάτε στον κ. Πάνο! Υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά! ;)

Ο καλυκοϊος δεν κανει εντερικα συμπτωματα περιοριζεται στις ανω αναπνευστικες οδους, στομα και ματια:) οποτε η διαρροια ειναι πιθανον απο κατι που εφαγε μπορει καποιο χνουδι, φυλλο απο φυτο η ακομα και απο το νεροχυτη που λες ειδικα αμα ειχε και σαπουνι:)

Τελικά κλείσαμε ραντεβού στις 18.30. Μέχρι τότε μπορώ να της δώσω κάτι για να την βοηθήσω? Η μαμά μου μου είπε να της στύψω λίγο λεμονάκι στο νερό. Να το κάνω?

Δεν νομίζω να το πιεί, το λεμόνι απωθεί τις γάτες.
Το γιατροσόφι του κ. Πάνου με το παγάκι νομίζω ότι αρκεί...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back