Εντερικό πρόβλημα!!!

irida1

Νεοφερμένο μέλος

Ο irida1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλημέρα σας,

έχω πρόβλημα με το γατάκι μου (15 χρονών). Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάποια έκκριση απο τον ποπο της ενός υγρου σαν πύον το οποίο έχει δυσάρεστη οσμή :(.

Ο γιατρος μας μας είπε ότι είναι μάλλον απο δυσκοιλιότητα αλλα δεν περνάει με τίποτα παρ' όλη την περιποίηση και καθαρισμό που της κάνουμε!!!

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι??? Δεν το έχω ξανα συναντήσει και ανησυχούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

εγω και η γατούλα μου (η Ίριδα)!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον ποπό έχουν και κάποιους αδένες που καμιά φορά "φράζουν" και όταν αρχίζει και βγαίνει το υγρό είναι φοβερά δύσοσμο, δεν ξέρω αν είναι κάτι τέτοιο:hmm:.
Προσωπική μου άποψη: Συνήθως το πύον δεν προέρχεται από απλή δυσκοιλιότητα.
Μήπως να το έγραφες στο θέμα "γιατρέ αρρώστησε" και όταν το δει ο κτηνίατρος να σου δώσει κάποια απάντηση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααα!! ναι θα το γραψω και εκει!!! ευχαριστω παντως!!!

Τελικά τι έγινε με την ίριδα της πέρασε???Όλα καλά???Το λύσαμε???

Στον ποπό έχουν και κάποιους αδένες που καμιά φορά "φράζουν" και όταν αρχίζει και βγαίνει το υγρό είναι φοβερά δύσοσμο, δεν ξέρω αν είναι κάτι τέτοιο:hmm:.
Προσωπική μου άποψη: Συνήθως το πύον δεν προέρχεται από απλή δυσκοιλιότητα.
Μήπως να το έγραφες στο θέμα "γιατρέ αρρώστησε" και όταν το δει ο κτηνίατρος να σου δώσει κάποια απάντηση;
Και εγω πιστευω οτι ειναι αδενες...:hmm:
Τι εγινε εχουμε καννα νεο?

Να ρωτήσω και εγώ... υποθέτω ότι είναι στειρωμένη....:hmm: και ότι σίγουρα βγαίνουν απο τον ποπο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back