simpa1988
Νεοφερμένο μέλος
Ο simpa1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
31-05-13
23:32
Μαλλον με βλεπω να τα μαζευω χαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
01-06-13
10:17
κοιτα να δεις για μενα η καλυτερη επιλογη ειναι εφοσον υπαρχει γατουλης στην πιλοτη πολυ απλα δεν θα υπαρχει ποντικος!!!!!!!!! και αν υπαρξει ποτε θα γινει παιχνιδι του γατουλη.οποτε κρατας τα φαρμακα για τα ποντικια και τα εχεις στην ακρια σφραγισμενα και μεσα σε σακουλα στο σπιτι σου.Αν χρειαστει ποτε να βαλεις κατω φαρμακο τοτε βαζεις.υπαρχει και το αλλο το μυστικο........η εταιρεια απολυμανσεων οπως και ναχει θα βαλουν φαρμακα,θα ψεκασουν κτλπ,σε πιλοτες ενα φαρμακο (αυτο που χρησιμοποιουν οι εταιριες)ποντικιων ειναι χαμενος χρονος γιατι ακομα και ολο να το φαι το ποντικι αν βρει νερο (που θα βρει)τοτε εχει παρει το αντιδοτο του,εκτος πια και αν πλεον βαζουν φαρμακα Α που σκοτωνει το ποντικη επιτοπου.εννοειται φυσικα πως νερο δεν θα πεσει για μια βδομαδα οπου γινει ψεκασμος,ουτε σε μια μερα,ουτε σε μια ωρα,οτι και να σας πουν το φαρμακο θα πρεπει να μεινει ανεπαφο για μια βδομαδα σιγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01-10-13
15:25
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν αυτές οι παγίδες για κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι ασφαλείς για τα κατοικίδια; Έχουμε λίγα μυρμηγκάκια στο νέο σπίτι (όχι τίποτα τρελό) και θέλω να τα διώξω!
Έβαλα μία τέτοια παγίδα κάτω από το ψυγείο, να μην έχουν πρόσβαση τα σκατούλια, αλλά όπου αλλού κι αν βάλω θα είναι εκτεθειμένη.
Επιπλέον άκουσα λέει πως με λεμόνι φεύγουν, αλλά τι θα κάνω; Θα ρίξω σε όλο το πάτωμα χυμό λεμονιού; Κι έπειτα με φόβισαν, πως ίσως αφήσει λεκέ στο μάρμαρο...
Περίεργο μου φάνηκε, ομολογουμένως, αλλά δεν ξέρω... Πείτε κι εσείς καμιά ιδέα! 
Έβαλα μία τέτοια παγίδα κάτω από το ψυγείο, να μην έχουν πρόσβαση τα σκατούλια, αλλά όπου αλλού κι αν βάλω θα είναι εκτεθειμένη.
Επιπλέον άκουσα λέει πως με λεμόνι φεύγουν, αλλά τι θα κάνω; Θα ρίξω σε όλο το πάτωμα χυμό λεμονιού; Κι έπειτα με φόβισαν, πως ίσως αφήσει λεκέ στο μάρμαρο...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
01-10-13
20:24
Εγω για τα μυρμηγκια χρησιμοποιω ριγανη. Βρισκεις που ειναι η φωλια και πασπαλιζεις με ριγανη, ή μπορεις να ριξεις στην διαδρομη που ακολουθουν για να βρουν φαγητο, βεβαια για να ειμαι ειλικρινης επειδη τα μυρμηγκακια δεν μολυνουν και τιποτα, τις περισσοτερες φορες τα ταιζω κιολας, εχω παρατηρησει πως τρελλαινονται για γατοτροφες.Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν αυτές οι παγίδες για κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι ασφαλείς για τα κατοικίδια; Έχουμε λίγα μυρμηγκάκια στο νέο σπίτι (όχι τίποτα τρελό) και θέλω να τα διώξω!Έβαλα μία τέτοια παγίδα κάτω από το ψυγείο, να μην έχουν πρόσβαση τα σκατούλια, αλλά όπου αλλού κι αν βάλω θα είναι εκτεθειμένη.
![]()

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
01-10-13
22:46
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν αυτές οι παγίδες για κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι ασφαλείς για τα κατοικίδια; Έχουμε λίγα μυρμηγκάκια στο νέο σπίτι (όχι τίποτα τρελό) και θέλω να τα διώξω!Έβαλα μία τέτοια παγίδα κάτω από το ψυγείο, να μην έχουν πρόσβαση τα σκατούλια, αλλά όπου αλλού κι αν βάλω θα είναι εκτεθειμένη.
![]()
Φωτεινή μου, και πάλι καλορίζικο το νέο σας σπίτι και καλή προσαρμογή!

'Οσο για τα μυρμήγκια είναι ένα πρόβλημα, κυρίως γιατί είναι επίμονα και θέλει συστηματική δουλειά για να απαλλαγείς.
Στη θέση σου δεν θα έβαζα τις παγίδες, το θεωρώ λίγο παρακινδυνευμένο για τα γατούλια, άσε που πριν αποκτήσω γάτα είχα βάλει κι εγώ και αποτέλεσμα απογοητευτικό.
Με μυρμήγκια είχα το ίδιο πρόβλημα, και αφού δοκίμασα διάφορα φυσικά μυρμηγκο-απωθητικά και δεν... έριξα σκέτο χυμό λεμονιού και ω του θαύματος εξαφανίστηκαν οριστικά! Έλα μου όμως που άφησαν τεράστιο λεκέ στο μάρμαρο και βέβαια ανεξίτηλο
Οπότε μην το επιχειρήσεις με σκέτο. Μια εναλλακτική που διάβασα (εκ των υστέρων) είναι να ψεκάσεις με νερό που μέσα θα έχεις βάλει ξύσματα λεμονιού.Άλλοι τρόποι είναι με ρίγανη όπως λέει η Βάσω μας, ή και με μαγειρική σόδα, κανέλα ή πάπρικα.
Αν εντοπίσεις ρωγμές κλείσ'τες με σιλικόνη, η λιγώτερο τοξική λύση.
Και...καλή επιτυχία !

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
25-07-15
19:45
Υπάρχουν απωθητικά για κουνούπια που είναι ακίνδυνα για τις γάτες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα.
26-07-15
09:45
Υπάρχουν απωθητικά για κουνούπια που είναι ακίνδυνα για τις γάτες;
ναι, οι σιτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum