Ενυδρείο και γάτα

Freya

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
εχω ξεκινησει να προετοιμαζω το σπιτι ωστε να μπορει να ζησει γατα!!!
τι θα γινει με το ενυδρειο?(100 λιτρων περιπου)
γυαλινα διακοσμητικα πρεπει να φυγουν?
cat net ελαστικο μπορω να βρω σε πετ σοπ εκτος απο ιντερνετ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δεν εχω προβλημα με το ενυδρειο (50L). Καπου καπου κυνηγαει την γαριδα, αλλα δεν ασχολειται ολη μερα με αυτο. Τα γυαλινα καλο ειναι να τα μαζεψεις γιατι μπορει να τα σπασει και να τα χτυπησει. Αληθεια αποφασισες ποιο γατακι θα παρεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω εκδηλωσει ενδιαφερον για τον σιλβερ αλλα δεν ξερω τι θα αποφασισει η εβελυν.
κατι πρεπει να κανω και με τα καλωδια πισω απο το ενυδρειο....
φοβαμαι μην ανεβενει πανω του και τρομαζει τα ψαρια!!!

Ανακάλυψα τυχαία το θέμα Αφροδίτη. Τελικά τώρα που έχεις τον Σαντάμ τι έγινε με το ενυδρείο ? Τα τρόμαξε καθόλου τα ψάρια ?

Παντως με τον Ραμση δεν ειχα προβλημα,εκανε λιγο πατ πατ με τα πατουσια στο τζαμι κι αυτο ηταν ολο.
Ουτε η Αναστασια με τοσα γατοσκυλα εχει προβλημα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back