yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-08-08
15:47
Τρία πραγματα για να βοηθέισετε τα ζωα προτεινει η Πετα
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]1) Forward the shocking undercover video to as many friends as you can before the Games end on August 24. Our goal is to expose the horror of the Chinese fur industry to 1 million viewers before the closing ceremonies.
2) Sign the fur-free pledge, and join the thousands of compassionate people around the world who have pledged never to purchase or wear animal skin. If you've already signed the pledge, please ask your family members, friends, and coworkers to do the same.
3) Make an urgent online donation right now. Your gift today can help us do even more in the coming weeks to end the torture and killing of dogs, cats, and other animals for their skin in China and around the world.[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]1) Forward the shocking undercover video to as many friends as you can before the Games end on August 24. Our goal is to expose the horror of the Chinese fur industry to 1 million viewers before the closing ceremonies.
2) Sign the fur-free pledge, and join the thousands of compassionate people around the world who have pledged never to purchase or wear animal skin. If you've already signed the pledge, please ask your family members, friends, and coworkers to do the same.
3) Make an urgent online donation right now. Your gift today can help us do even more in the coming weeks to end the torture and killing of dogs, cats, and other animals for their skin in China and around the world.[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-08-08
16:17
Εδω κατω στη σελιδα θα δειτε τι κανουν στις γατες οσοι δεν τα ξερετε... προσωπικα δεν δεχομαι να δω αυτους τους αγωνες ξεροντας αυτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος
Ο thenietzschelegacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
10-08-08
01:36
Δεν μπόρεσα να δω όλο το βίντεο και ομολογώ οτι σπάνια συμβαίνει αυτό...
Συνήθως έχω πιο γερό στομάχι....
Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια...

Πραγματικά ντρέπομαι...
Συνήθως έχω πιο γερό στομάχι....

Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια...

Πραγματικά ντρέπομαι...
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
11-08-08
09:31
Δεν έχω γερό στομάχι, ούτε αντοχές για να δω οτιδήποτε..
Η δικιά μου απάντηση είναι η πλήρης άρνηση να δω οτιδήποτε έχει σχέση με ολυμπιακούς αγώνες σ'αυτή τη σιχαμερή χώρα.
Αλλά εδώ δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα σεβαστούν θα δικαιώματα των ζώων ?
Η δικιά μου απάντηση είναι η πλήρης άρνηση να δω οτιδήποτε έχει σχέση με ολυμπιακούς αγώνες σ'αυτή τη σιχαμερή χώρα.
Αλλά εδώ δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα σεβαστούν θα δικαιώματα των ζώων ?
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
11-08-08
12:26
καλημερα δεν ειμαι απο τα γερα στομαχια για να παρακολουθησω οποιοδηποτε βασανισμο γινεται σε οτι κι αν γινεται αλλα εχετα σκεφτει οτι εκει περα οι κινεζοι-φιλοιπινεζοι τις γατες και τους σκυλους τους θεωρουν φαγητο?? :/ ???
Αυτο μου ηρθε πηγαινοντας να δω την μητερα μου στο σπιτι οπου εργαζεται (εχουν και 2 φιλιπινεζους εκει) μιλωντας ενας στο τηλεφωνο στην δικια του μητερα για φαγητα η αποστομοτικη ατακα αυθορμητα φανταζομαι ηταν ποσο εχουν πεθυμισει το κρεας σκυλου!!

Αυτο μου ηρθε πηγαινοντας να δω την μητερα μου στο σπιτι οπου εργαζεται (εχουν και 2 φιλιπινεζους εκει) μιλωντας ενας στο τηλεφωνο στην δικια του μητερα για φαγητα η αποστομοτικη ατακα αυθορμητα φανταζομαι ηταν ποσο εχουν πεθυμισει το κρεας σκυλου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum