15-08-08
21:39
Το γατάκι το οποίο έχει πρόβλημα στο σαγονάκι του (έχουν υποχωρήσει αρκετές τριχούλες και φαίνεται μαύρο), εμφάνισε σε τρία σημεία του σώματός του (στη "μασχάλη" του και εσωτερικά στο μηρό του, καθώς και στο σβερκάκι του) κάτι σαν ξηροδερμία. Φαίνεται κάπως ερεθισμένο το δερματάκι του και ξεφλουδίζει. Τι μπορεί να είναι; Ο γιατρός μου είναι εκτός και τέτοια μέρα δε θα μπορέσω να βρω κάποιον!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
15-08-08
23:15
Αν δεν έχει φαγούρα και δεν πονάει, τη Δευτέρα όλο και κάποιον γιατρό θα βρεις, ακόμα κι αν δεν έχει γυρίσει ο δικός του γιατρός.
Περαστικά του εύχομαι!
Περαστικά του εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
15-08-08
23:49
H Ευγενια μαρτσοπουλου θα ειναι εδω δευτερα η τριτη μια συμβουλή ομως παρε σαμπουαν fungoral απο διανυκτερευον η διημερευον φαρμακειο και βαλτο σε λεκανακι να αφρισει και καντο μπανιο με βαφτιση και κανε και το μουτρακι του. Πολύ φοβαμαι οτι εχει τριχοφαγο η μυνητιαση και αν ειναι το πρωτο προλαβε το νωρις με αυτο γιατι ειναι δυσκολο στη θεραπεια. Μετα αστο να στεγνωσει με σεσουαρ κλπ γιατι αν ειναι τριχοφαγος θα πρεπει να το κανεις μπανιο ετσι καθε δυο μερες και θελει και θεραπεια απο το στομα.
19-08-08
00:14
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
Το πρόβλημα μένει στάσιμο, οπότε θα πάω αύριο πρωί στον κτηνίατρό μου, ο οποίος γύρισε από διακοπές!
Είμαι περίεργη να δω τι είναι πάντως.
Θα σας πω τα νέα. Ευχαριστώ και πάλι!
Το πρόβλημα μένει στάσιμο, οπότε θα πάω αύριο πρωί στον κτηνίατρό μου, ο οποίος γύρισε από διακοπές!
Είμαι περίεργη να δω τι είναι πάντως.
Θα σας πω τα νέα. Ευχαριστώ και πάλι!
20-08-08
19:50
Τελικά ήταν μυκητίαση. Ο κτηνίατρός μου μού πρότεινε τα ίδια: fungoral μια φορά τη βδομάδα και daktarin κάθε μέρα. Ήδη του άρχισα τη θεραπεία. Έκανα προληπτικά και τα άλλα δύο μας γατιά μπανάκι με fungoral (μην τυχόν μεταδόθηκε και σ'αυτά, αν και δεν έχουν εκδηλώσει κάτι).
Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι πάνε να γλύψουν τη γούνα τους εκεί που έχει κρέμα, και προσπαθώ να τους αποσπώ την προσοχή μέχρι να απορροφηθεί.
Αυτά! Μακάρι να περάσει γρήγορα πάντως, γιατί δεν αντέχω να το βλέπω με "φαλακρίτσα" το καημένο!
Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι πάνε να γλύψουν τη γούνα τους εκεί που έχει κρέμα, και προσπαθώ να τους αποσπώ την προσοχή μέχρι να απορροφηθεί.
Αυτά! Μακάρι να περάσει γρήγορα πάντως, γιατί δεν αντέχω να το βλέπω με "φαλακρίτσα" το καημένο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-08-08
23:45
Περαστικά του,ξέρω ότι θέλουν λίγο επιμονή οι μύκητες,αλλά θα περάσει,που θα πάει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum