Εξαφανίσθηκαν δύο αρσενικοί στειρωμένοι γάτοι

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
:worry:εξαφανισθηκαν απο την περιοχη υφανετ,χωρις ιχνη.σαν να ανοιξε η γη και τους καταπιε.υποψιαζομαι οτι τους δηλητιριασε το ατομο που εχω μηνυσει για φολλες και δυστυχως φοβαμαι οτι τις επομενες μερες θα εξαφανισθουν και αλλες γατες.
απορω με τον ευατο μου πως μπορω και υπομενω αυτη την απαραδεκτη κατασταση.
αλλα μονο με υπομονη και με ενδικα μεσα θα σταματησει τη δραση του ο δηλητιριαστης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sa.jpg
    sa.jpg
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 125
  • DSC03362.jpg
    DSC03362.jpg
    536,5 KB · Εμφανίσεις: 58
Τελευταία επεξεργασία:
θα τους θυμαμαι παντα με πολυ αγαπη]:worry:εξαφανισθηκαν απο την περιοχη υφανετ,χωρις ιχνη.σαν να ανοιξε η γη και τους καταπιε.υποψιαζομαι οτι τους δηλητιριασε το ατομο που εχω μηνυσει για φολλες και δυστυχως φοβαμαι οτι τις επομενες μερες θα εξαφανισθουν και αλλες γατες.
απορω με τον ευατο μου πως μπορω και υπομενω αυτη την απαραδεκτη κατασταση.
αλλα μονο με υπομονη και με ενδικα μεσα θα σταματησει τη δραση του ο δηλητιριαστης.[/quote]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back