venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Η venere_f32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
16-03-09
11:47
Δυστυχώς εξαφανίστηκε και το τελευταίο γατσούλι μου και είμαι σχεδόν βέβαιη ότι και αυτή τη φορά πρόκειται για φόλα.
Τους τελευταίους 5 μήνες έχουν εξαφανιστεί 10 γατιά.
Τα 5 μέσα σε μια μέρα, τα 4 μια άλλη μέρα , και από 1 σε διαδοχικές εβδομάδες.
Πρόκειται περί οργανωμένης δουλειάς. Αυτός που τα δηλητηριάζει είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Δυστυχώς νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσω να έχω γατούλες αφού δε γνωρίζω ποιος μου τις σκοτώνει για να το σταματήσω.
Ηδη μου λείπουν. Ανοίγω το πρωί την πόρτα, κοιτάζω στον άδειο κήπο και σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην τα είχα τα γατάκια καθόλου, παρά τώρα να ξέρω ότι βρήκαν τόσο φριχτό θάνατο.
Βλέπω τα γατάκια στα "χαρίζονται" και τρελαίνομαι, αλλά θα αντισταθώ στον πειρασμό. Τουλάχιστον μέχρι να μπορέσω να κλείσω όλα τα σημεία διαφυγής του κήπου.
Μέχρι τότε ίσως να μην ξαναμπώ στο forum. Να είστε όλοι καλά και εσείς και τα γατσούλια σας ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
Τους τελευταίους 5 μήνες έχουν εξαφανιστεί 10 γατιά.
Τα 5 μέσα σε μια μέρα, τα 4 μια άλλη μέρα , και από 1 σε διαδοχικές εβδομάδες.
Πρόκειται περί οργανωμένης δουλειάς. Αυτός που τα δηλητηριάζει είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Δυστυχώς νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσω να έχω γατούλες αφού δε γνωρίζω ποιος μου τις σκοτώνει για να το σταματήσω.
Ηδη μου λείπουν. Ανοίγω το πρωί την πόρτα, κοιτάζω στον άδειο κήπο και σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην τα είχα τα γατάκια καθόλου, παρά τώρα να ξέρω ότι βρήκαν τόσο φριχτό θάνατο.
Βλέπω τα γατάκια στα "χαρίζονται" και τρελαίνομαι, αλλά θα αντισταθώ στον πειρασμό. Τουλάχιστον μέχρι να μπορέσω να κλείσω όλα τα σημεία διαφυγής του κήπου.
Μέχρι τότε ίσως να μην ξαναμπώ στο forum. Να είστε όλοι καλά και εσείς και τα γατσούλια σας ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-03-09
15:35
Καλησπέρα σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιστεύω δεν είμαι η μόνη.
Εάν ξαναμπείς θα μπορούσες έστω να γράψεις περιοχή??? Μήπως σωθεί κανένα άλλο που τους ξέφυγε?
Εάν ξαναμπείς θα μπορούσες έστω να γράψεις περιοχή??? Μήπως σωθεί κανένα άλλο που τους ξέφυγε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Η venere_f32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
16-03-09
16:17
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ
ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-03-09
16:18
Οκ εχω φίλες εκεί κοντά.. θα ενημερώσω.
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
Η elenaklimt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
16-03-09
20:06
πωπω φαντάζομαι πως μπορεί να νοιώθεις και πιάνεται η ψυχή μου... Αυτά τα υποκείμενα είναι λάθος να ονομάζονται άνθρωποι... Φρίκη. Να προσέχεις τον ευατό σου και να ξέρεις ότι για όλα βρίσκονται λύσεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum