AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
22-11-07
11:51
χθες πηγαινα βολτα τα σκυλια και παντα ερχονται μαζι και τα αδεσποτα που φροντιζω,ηταν βραδυ και ξαφνικα τα σκυλια φευγουν τρεχοντας και πανε στον σκουπιδοντενεκε και ακουω φωνες γατας ,σαν να ποναει,παραταω το μωρο(γιατι ειχα και το παιδι μαζι) στο πεζοδρομιο(ευτυχως σπανια περνανε αμαξια απο εκει) και τρεχω σαν τρελη και βλεπω ενα γατακι ασπρο,5 μηνων περιπου να προσπαθει να ξεφυγει!τρελαθηκα!αρχιζα να φωναζω και να χτυπαω τα σκυλια,οπου βρω,ευτυχως υποχωρησαν και το γατακι εφυγε ζαυλακωμενο,το φωναζα να δω που ειναι αλλα απο το φοβο του μαλλον δεν εβγαζε κιχ!απο οτι ειδα αιματα δεν ειχε ,αλλα και παλι δεν ξερω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
22-11-07
12:26
Το ξαναείδες το γατάκι? Τα άσπρα γατάκια συνήθως είναι κουφά, οπότε κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο όταν είνια αδέσποτα γιατι δεν μπορούν να ακούσουν τον κίνδυνο να έρχεται....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
22-11-07
12:43
θα ξαναπερασω σημερα μπας και το δω.ειχε και λιγο γκρι στο αφτι και την ουριτσα του.
το περιεργο ειναι που ξεχασα να γραψω οτι τα δικα μου γατακι δεν τα πειραζουν τα σκυλια τα αδεσποτα,μυριζονται και μεταξυ τους και ειναι μια χαρα!
το περιεργο ειναι που ξεχασα να γραψω οτι τα δικα μου γατακι δεν τα πειραζουν τα σκυλια τα αδεσποτα,μυριζονται και μεταξυ τους και ειναι μια χαρα!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
22-11-07
13:37
αχου το καημενο...εχω σωσει κι εγω ενα γατακι απο σκυλια (δυο τεραστια λυκοσκυλα)

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
22-11-07
14:08
Ο σκύλος της θείας μου δεν πειράζει κανένα από τα αδέσποτα γατιά που φροντίζει στην αυλή. Αν όμως πλησιάσει κανένα άγνωστο γίνεται... τούρκος!θα ξαναπερασω σημερα μπας και το δω.ειχε και λιγο γκρι στο αφτι και την ουριτσα του.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
23-11-07
02:34
Συτο τραβαω καθε μερα με τα σκυλια τα νευρα μπυ ειναι τσαταλια πια εχω να κοιμηθω πολυ καιρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum