popcorn
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτό!!
Λοιπόν το κορίτσι μου είναι 6 μήνων και στειρωμένη εδω και 1 βδομάδα.
Της δίνω άριστης ποιότητας τροφή (ξηρά τροφή) fish4cats και meowing heads. Απο την επέμβαση και μέτα μου κάνει διαρροια...σκεφτηκα πως είναι απο την αντιβιώση αλλα την έχουμε σταματήσει εδω και δυο μέρες και συνεχίζει. Εχει συμβεί σε κάποιον? (Αυριο θα τη δει κτηνιατρός εννοειται)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα φίλη popcorn και καλώς σε δεχτήκαμε στην παρέα μας.Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτό!!
Της δίνω άριστης ποιότητας τροφή (ξηρά τροφή) fish4cats και meowing heads. Απο την επέμβαση και μέτα μου κάνει διαρροια...σκεφτηκα πως είναι απο την αντιβιώση αλλα την έχουμε σταματήσει εδω και δυο μέρες και συνεχίζει. Εχει συμβεί σε κάποιον? (Αυριο θα τη δει κτηνιατρός εννοειται)

Υπάρχει περίπτωση να είναι από την αντιβίωση και ας έχει τελειώσει. Δυό μέρες δεν είναι αρκετό διάστημα για να φύγει η επίδραση από τον οργανισμό της, αφού όμως θα την δει αύριο κτηνίατρος θα λυθεί το πρόβλημα.
Είτε θα σε καθησυχάσει, είτε θα σου δώσει κάτι για την διάρροια και θα λυθεί έτσι κι αλλιώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γι' αυτό είμαστε εδώ εμείς που έχουμε λίγο μεγαλύτερη πείρα.Ευχαριστω πολυ....κ εγω αυτο σκεφτομαι...απλα πρωτη φορα μου εχω γατουλα και με αγχωνει το παραμικρο!!!!

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτό!!
Από περιέργεια, γιατί της δίνεις 2 τροφές; Νομίζω θα ήταν καλύτερο να καταλήξεις σε μία και να δίνεις μόνο αυτή

popcorn
Νεοφερμένο μέλος
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Γεια σε ολους!!!!! Εγω ειμαι παλι...αρχιζω:Η γατουλα μου η ντενη ειναι 6μηνων .. . Καναμε στηρωση πριν 20 μερες περιπου. Μια βδομαδα πριν απο την επεμβαση κατι μου εφαγε απο το μπαλκονι μαλλον και για δυο μερες μου εκανε διαρροια....περναει αυτο επανερχεται και κανουμε την επεμβαση....απο την επομενη μερα ξεκιναει παλι ....μιλησα με το γιατρο...σταματησαμε την αντιβιωση , την αφησα χωρις φαγητο 1 μερα και ξεκινησαμε ειδικη διατροφη της roy.canin μαζι με ενα χαπακι (μια καψουλα ολη κ ολη) για πεντε μερες!τα κακα της μετα απο αυτα ειχαν σχημα αλλα ηταν πολυ πολυ μαλακα....ακομα!!!!!!χθες ειπα να προσπαθησω κσι να της βρασω λιγο κοτοπουλο με ρυζακι(εννοειται χωρις αλατι κλπ), νομιζω οτι της εκανα χειροτερο κακο....σημερα που καθαρισα την αμμο της ηταν πιο μαλακα σχεδον νερο.γενικα εχει ορεξη πινει νερο κανονικα....δεν εχω δει καμια αλλαγη στη συμπεριφορα της!!!να αναφερω οτι εχει παρει το χαπι για τα παρασθτα και ειναι να ξαναπαρει σε ενα μηνα!!!! Φανταζομαι οτι χαλασε το ph του εντερου απο ολη τη ταλαιπωρια κ λογικα χρειαζεται χρονο....μετα σκεφτομαι κατι συγκεκριμενο στις τροφες να τη πειραζει ....εσεις τι λετε; θα περιμενω τ αποψη σας!!!!!
Δοκιμασε ωμο κοτοπουλο το οποιο θα το εχεις πασπαλισει με 1 φακελακι φορτιφλορα ή με μια καψουλα προβιοτικα βακτηρια. Ρυζι και αλλα φυτικα συστατικα μη ξαναδωσεις. Το κρεας τους καθεται σχεδον παντα καλυτερα, κυριως αν ειναι σε ωμη μορφη (αν σε τρομαζει η σαλμονελλα, βουτηξε το ωμο κρεας για 60 δευτερολεπτα σε νερο που βραζει για να σκοτωσει ολα τα βακτηρια). Στα δικα μου το ωμο τους κοβει την διαρροια και τα μαλακα περιττωματα απο το 1ο γευμα.
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
Καψουλα με προβιοτικα βακτηρια ειναι για παραδειγμα και η ultra levure;
kat-cats
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να πω ότι επειδή βλέπω πολλούς να δίνουν διπλή τροφή στα ζώα τους αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Η fish4cats με τη meowing ΜΑΖΙ είναι ήδη πάρα πολύ για να αντέξει ένα ζώο να το διαχειριστεί. Επιλέγετε μια τροφή και αυτή να δίνετε για να μπορείτε να βγάλετε άκρη αν κάτι πάει στραβά.
Επίσης δεν είναι οι grain free μονοπρωτενεικές!!!! έχουν πρωτείνη από κρέας, ψάρι κλπ. αλλά δεν έχουν μόνο μια πρωτείνη! μια πρωτείνη έχουν ελάχιστες όπως π.χ. η acana pacifica (νομίζω πως μόνο λίπος κοτόπουλου έχει - βασίζεται στο ψάρι). Οπότε σε περίπτωση δυσανεξίας θα πρέπει να το δούμε με το γιατρό μας τι θα μας προτείνει και βεβαίως η διατροφή θα πρέπει να σχεδιαστεί με την ίδια φιλοσοφία όπως κάνουμε σε ένα μωρό όταν του μειώνουμε το γάλα και βάζουμε στη διατροφή του κι άλλα πράγματα.
Του δίνουμε πρώτα κρέας με λαχανικά και βλέπουμε πως πάει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψάρι, μετά τα φρούτα, ένα - ένα την εβδομάδα για να βλέπουμε πως αντιδράει, κοκ. Συνεχίζουμε δηλαδή βδομάδα με τη βδομάδα να προσθέτουμε κάτι νέο μέσα στη διατροφή του ώστε να έχουμε εικόνα αν τελικά το πειράζει κάτι και ποιο είναι αυτό.
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα σε ολους!!!!οχι δεν δινω διπλη τροφη,εγω φταιω δεν το εθεσα σωστα....ξεκινησαμε απο μωρο με τη meowing αλλα επειδη μου ηταν πολυ δυσκολο να τη βρω στο βολο (μονο ενα petshop) ειπα να δοκιμαδουμε τη fish4cats την οποια και εχουμε δυο μηνες...πηραμε δειγμα απο τα κακακια και ειδαμε ενα αυγο ..ξεκινησαμε θεραπεια ....θα σας πω πως θα παει!!!!
Καλό που βρέθηκε η αιτία και με την σωστή τήρηση της φαρμακευτικής αγωγής που έδωσε ο γιατρός, θα είναι κοντά κι η θεραπεία. Εύχομαι στη Ντένη γρήγορα περαστικά

popcorn
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool