Επαναλαμβανόμενη εγκατάλειψη μωρών!!!

annatses

Νεοφερμένο μέλος

Ο annatses αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα.. Είμαι καινούργια στην παρέα και ίσως όχι συνειδητή κάτοχος γάτας... Απλώς θέλω να σας πω την ιστορία μου και να μου πείτε τί μπορώ να κανω..
Εδώ και 1 χρόνο βρίσκω εγκατελειμένα γατάκια σ' ενα συγκακριμένο σημείο στο Παγκράτι. Πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε πέρσυ το καλοκαίρι που βρήκα τα δύο μωρά μου μέσα σε μια νάυλον σακουλα. Δεν είχαν μόλις ανοίξει τα ματάκια τους και τα έφερα στο σπίτι διότι θα ψοφούσαν. Τα τάισα, τα πήγα στο γιατρό κι όλα αυτα με μεγάλο πρόβλημα διότι έχω σκύλο αρκετά μεγάλης ηλικίας ο οποιος ζήλευε και με το δίκιο του... Με τα χίλια ζόρια επεισα τους γονεις μου και τα κράτησα 1 μηνα.. Επειτα αναγκαστικά τα χάρισα.
Κοντά στο μάρτη, μεσα στο ψοφόκρυο πάλι σακούλα και 3 μωρά.. Ξανά σπίτι. Αυτή τη φορά κλειστά μάτια, κι ο λώρος δεν είχε πέσει. Εκανα την ίδια διαδικασία αλλά τα έχασα. Δεν τα κατάφερα. Την τέταρτη μέρα αρχισαν να μην τρώνε το ένα μετά το άλλο. Τσακώθηκα σπίτι διότι δεν μ αφήνουν αλλά τόνισα πως εφόσον δω κάποιο ζωντανό του οποιου η ζωή εξαρτάται απο μένα θα το πάρω σπίτι. Δεν ζητώ να κρατήσω τα γατάκια απλώς να τα σώσω.
Το Σάββατο το πρωί βρηκα ακόμη τρία.. Είναι ζουζούνια. Κι αυτα είναι πολύ μωρά. Είμαι με ενα ξυπνητήρι και μια σύριγγα στο χέρι χαχαχα! Δεν με πειράζει.. Αρκεί να ζήσουν! Είμαι πολύ αισιόδοξη διότι ο καιρός βοηθάει.. Εχουν την απαιτούμενη ζέστη..
Κάτι όμως πρέπει να γίνει... Θελω να δω ποιος τα παρατάει σε σακούλες.. Αφου ειναι τοσο μωρά γιατί να μην αφήσουν τη μανα να τα θηλάσει? Γιατί να τα καταδικάσουν έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν λέρωσαν τα χέρια τους με αίμα? Τα βρήκα εγώ.. Ισως σωθούν.. Αν δεν τα έβλεπα?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος πια μ'αυτούς τους "ανθρώπους" !!!:mad:
Νομίζω ότι τελικά η πρόταση της Yasmin για τα αυτοκόλλητα στους κάδους είναι τουλάχιστον επίκαιρη.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να πετύχει μπας και τους δημιουργήσουμε τύψεις και σταματήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες στο mycat :)
θέλω να σας πω την ιστορία μου και να μου πείτε τί μπορώ να κανω..
Δυστυχώς, όχι πολλά παραπάνω απ' όσα ήδη κάνεις, που είναι πάνω-κάτω αυτά που κάνουμε όλοι όσοι βρίσκουμε παρατημένα γατάκια.
Κάποιες συμβουλές για το μεγάλωμά τους μπορείς να βρεις εδώ (αν και είσαι ήδη έμπειρη σ' αυτό);)
Αφού τα βρίσκεις πάντα στο ίδιο σημείο, πιθανότατα προέρχονται από τον ίδιο ανεύθυνο ιδιοκτήτη αστείρωτης γάτας. Ίσως αν του άφηνες εκεί ένα σημείωμα, λέγοντας πόσο άσχημο είναι να πετάμε ζωντανά, αβοήθητα πλάσματα σαν να ήταν σκουπίδια και προσπαθώντας να τον πιάσεις στο φιλότιμο... Θα μπορούσες επίσης να του αφήσεις εκεί ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τη στείρωση, και πόσο καλό θα κάνει στη γατούλα του αν τη στειρώσει. Στη θέση σου, εγώ θα προσφερόμουν να βάλω και τα έξοδα της στείρωσης ακόμα.
Για να πω την αλήθεια, από τέτοιο "άνθρωπο" πολύ δύσκολα θα βρεις ανταπόκριση.:/: Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ και κάτι άλλο...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την τελευταία "φουρνιά" που μάζεψες και να βρεις σε όλα τους καλά σπίτια.

Φυλλαδια για στειρωσεις. μαζεμα των αδεσποτων θυκηκων και στειρωση τους εστω και με ιδιωτικα εξοδα οσων ειναι πιο ευαισθητοι γυρω σου και προωθηση του αυτοκολλητου σε καδους σε ποιο δημο εισαι???

Εχεις δει αδέσποτα να κυκλοφορούν στην γειτονιά;
Αν ειναι να κάνουμε μια απόπειρα για στειρώσεις.
Δες μήπως επικοινωνήσεις και με κανέναν από τους Φίλους της Γάτας, μπορεί να έχουν καμιά ιδέα ή να βοηθήσουν με στειρώσεις.
Όπως είπε η Γιασμιν, μοίρασε σε πετ σοπ στην γειτονια ή αλλα σημεια που θα μπορεις το φυλλάδιο για την στείρωση.

Και ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς για καμιά αφισούλα στο σημείο που τα παρατάνε. Το ειχα σκεφτεί κι εγώ οταν ειχα μαζέψει σε αντίστοιχη φάση γατάκι αλλά δεν το έκανα τελικά.
Αν είναι θα σκεφτώ να γράψω κάτι και θα σου στείλω, αν σου φάινεται καλή ιδέα στείλε μου το μαιλ σου σε πμ.

Αν χρειαζεστε παγιδες ξερω καποιον που μπορει να σας δανεισει εκει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back