Επείγει φιλοξενία Γατιδακίου με πρόβλημα στο ποδαράκι....(αναδημοσίευση από το f

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Το βρήκα στο facebook...Η γατούλα φαίνεται πολύ καλή αλλα αν μπορεί να βρεθεί κάτι για φιλοξενία θα είναι καλά γιατί όπου να'ναι θα πληγιάσει το ποδαράκι του και θα μολυνθεί...Προς το παρον εγω έχω τον γιάγκο αλλα αργότερα μόλις δοθεί θα μπορούσα και εγώ να την φιλοξενήσω...ίσως να την παμε και σε κάποιον γιατρό κυρίως...όσοι μπορέσουν ας επικοινωνήσουν και μαζί μου να συνεννοηθουμε καπως. Γατάκι με προβλημα στο χεράκι (εκ γενετής ??) χρειάζεται σπίτι ή άμεση φιλοξενία. Εμφανίστηκε πριν 10 μέρες περίπου στο Παλ. Φάληρο αλλά η κυρία που το τάιζε μετακομίζει και δεν μπορεί να το πάρει μαζί της σε διαμέρισμα (έχει ήδη ...3 άλλες γάτες). Οι νέοι ενοικιαστές έχουν σκύλο που κυνηγάει τις γάτες και ένα μωρό και δεν θέλουν γατιά τριγύρω....Είναι πανέμορφο και φιλικό.....Στην ίδια παρέα προστέθηκε χθες και ένα άλλο μικρό αδέσποτο τιγρέ γατάκι, κι αυτό μόνο και πεινασμένο....Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας τηλεφωνήσει στο 210-9840518 κα Ελένη.... (https://www.facebook.com/photo.php?p...fbx_album#!/album.php?aid=213625&id=667169188)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back