Valder
Επιφανές μέλος
Εδω και 2 μέρες έχει βρει καταφυγιο στον κήπο μου ένας υπέροχος ασπρος γατούλης με ένα ματάκι καταγάλανο και ένα πράσινο ( David Bowie). Φαίνεται να είναι από σπίτι και να έχει μόνο αυτό το λίγο στο δρόμο. Ρωτησα παντού αλλά είτε θα είναι από άλλη περιοχή είτε ο [...] που τον είχε τον πέταξε στο έξω. Είναι απίστευτα καλόψυχος και ευγενικός και πολύ χαδιάρης. Πρέπει να είναι ημίαιμος γιατι το τρίχωμά του είναι πλούσιο. Αν υπάρχει κανείς που τον θέλει από εσας ή ξέρετε κανέναν που είναι διατεθιμένος να του δώσει σπίτι σας παρακαλώ να με ειδοποιήσετε αμέσως. Προς το παρόν τον ταιζω, παίζουμε και κοιμάται στην αποθήκη αλλα φοβάμαι μη βγει στο δρόμο. Να τον κρατήσω είναι αδύνατο μιας και όπως όλοι ξέρετε έχω άλλες 4. Please όποιος μπορεί να βοηθήσει.
Θα μου στείλει και φωτό εντός της μέρας λέει οπότε θα σας τη βάλω και αυτή εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει το τηλέφωνό του σε πμ και θα το δώσω εγώ στην κοπέλα μιας και δεν μου έχει ζητήσει να βάλω κάποιο δικό της τηλ δημοσίως οπότε δεν είναι σωστό να πάρω κάποια τέτοια πρωτοβουλία εγώ.
Όσοι βέβαια με έχετε στο Facebook και ενδιαφέρεστε για το γατί, μπορείτε να δείτε και να απαντήσετε στο πόστ της στον τοίχο μου άμεσα.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να βοηθήσω, ειδικά από τη στιγμή που είναι φίλη αλλά και που το γατάκι πρέπει να είναι αγκυράκι σαν τον δικό μου μικρό, οπότε η ευαισθησία μου στο θέμα, μεγεθύνεται κατα πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
) !! Εύχομαι σύντομα σπιτοπαλατάκι για το αγγελουδάκι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Επιφανές μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποκλείεται να μην υιοθετηθει γρήγορα!!!
Καλά τα μάτια του είναι το κάτι άλλο!!!

Valder
Επιφανές μέλος
Πωπω!!!Τι κουκλάκι είναι αυτό??
Αποκλείεται να μην υιοθετηθει γρήγορα!!!
Καλά τα μάτια του είναι το κάτι άλλο!!!![]()
Ευτυχία δεν είναι σα λουκουμάς;;;; ΤΕΛΕΙΟ είναι!
Λες να γίνει έτσι κι ο Άρμιν μου όταν μεγαλώσει;
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

ποτέ δεν ξέρεις..μπορεί και να γίνει άλλα ο δικός σου μου μοιάζει για πιο ψηλόλιγνος!!
Τον πήγε σε κτηνίατρο για να μάθει περίπου ηλικία,αν είναι στειρώμένος και τα λοιπά?
Αν τα έχει κάνει να τα γράψετε!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ...καλά έλεγα ότι Αγαπώ χωρίς καν να το δω...τώρα Λατρεύω! Δηλώνω σφόδρα ερωτευμένη! Να του δώσετε πολλά ματς μουτς, μυτάκια, ζουπηγματάκια, τουμπίτσες και...σταματάω πριν παρασυρθώ τελείως και τον πάρω εγώ...που θα έπρεπε για πολλούς λόγους να επικεντρωθώ στον Φιντελένιο μου και να σταματάω να ξενοκοιτάω και ζαχαρώνω άλλα γατιά![]()
Βρε Λία πάρε ένα αδελφάκι στον γιόκα σου...

Είναι θεός!!

Valder
Επιφανές μέλος
Ωχ...καλά έλεγα ότι Αγαπώ χωρίς καν να το δω...τώρα Λατρεύω! Δηλώνω σφόδρα ερωτευμένη! Να του δώσετε πολλά ματς μουτς, μυτάκια, ζουπηγματάκια, τουμπίτσες και...σταματάω πριν παρασυρθώ τελείως και τον πάρω εγώ...που θα έπρεπε για πολλούς λόγους να επικεντρωθώ στον Φιντελένιο μου και να σταματάω να ξενοκοιτάω και ζαχαρώνω άλλα γατιά![]()
ναι νομίζω η λέξη λουκουμάς ήταν η καλύτερη περιγραφή!!!
ποτέ δεν ξέρεις..μπορεί και να γίνει άλλα ο δικός σου μου μοιάζει για πιο ψηλόλιγνος!!
Τον πήγε σε κτηνίατρο για να μάθει περίπου ηλικία,αν είναι στειρώμένος και τα λοιπά?
Αν τα έχει κάνει να τα γράψετε!!![]()
Εγω απλά αναδημοσιεύω την αγγελία, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Τη ρώτησα τώρα στο facebook και (ότ)αν μου απαντήσει θα το μεταφέρω κι εδώ.

Βρε Λία πάρε ένα αδελφάκι στον γιόκα σου...![]()
Ναι ρε Λία, έλα να βάλουμε το γιόκα σου μαζί με τον Άρμιν. Εγω θα τα χαιδευω και τα δυο κι εσυ θα τα ξεσκατίζεις και θα μου φτιάχνεις και παστίτσιο!
ΥΓ: Τελείως κάφρος... ξέρω! 'Ασε που για άλλο αδερφάκι μίλαγε η Ευτύχω, αλλά εγώ κοιτάω τον τοίχο!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

@#@##@Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
α) κοίτα, αν είναι να δαγκώνουν και γρατζουνίζουν Εσένα Valder και τα 2, ευχαρίστως να φροντίζω για την...υγεία τους (και την υγεία των χεριών μου)
β) ένα αδερφάκι καλό θα έκανε στο κακομαθημένο Φιντελάκι, αλλά είναι μεγάλη απόφαση (και έξοδο αν είναι μικρά και πρέπει να περάσουν από όλα τα στάδια των εμβολιασμών, εξετάσεων, στειρώσεων κλπ...και ο μισθός μου έφαγε τα μούτρα του ακόμη δεν ξεκίνησε η χρονιά με μειώσεις)
γ) παστίτσιο δεν ξέρω να φτιάχνω, αν δεν σε χαλάει το κοτόπουλο με πορτοκάλι, χοιρινό με ρόδια, πάστα με σολωμό κλπ μπορεί να στείλω ταπεράκι

Valder
Επιφανές μέλος
α) κοίτα, αν είναι να δαγκώνουν και γρατζουνίζουν Εσένα Valder και τα 2, ευχαρίστως να φροντίζω για την...υγεία τους (και την υγεία των χεριών μου)
β) ένα αδερφάκι καλό θα έκανε στο κακομαθημένο Φιντελάκι, αλλά είναι μεγάλη απόφαση (και έξοδο αν είναι μικρά και πρέπει να περάσουν από όλα τα στάδια των εμβολιασμών, εξετάσεων, στειρώσεων κλπ...και ο μισθός μου έφαγε τα μούτρα του ακόμη δεν ξεκίνησε η χρονιά με μειώσεις)
γ) παστίτσιο δεν ξέρω να φτιάχνω, αν δεν σε χαλάει το κοτόπουλο με πορτοκάλι, χοιρινό με ρόδια, πάστα με σολωμό κλπ μπορεί να στείλω ταπεράκι
![]()
α) Τι κάνω ρε γμτ για το τσάμπα φαί... Θα το υποστώ....Ρε συ, εμένα δεν με ξαναγρατζούνισε ο Άρμιν. Εντάξει ναι, δαγκώνει ακόμα αλλά ξέρω τα κουμπιά του πλέον και πως να τον πιάνω για να μη με σκίζει. Απλά τώρα έχει ξεκινήσει άλλη βλακεία, με ακολουθεί από πίσω κατα πόδας και στο άσχετο μου αρπάζει τη γάμπα με αγκαλιά σα να με παρακαλάει να μείνω. Πως σκατά το έμαθε αυτό μετά από 2 μήνες συμβίωσης ούτε ξέρω. Δε μου το κανε στην αρχή.
γ) Για τα ρόδια δεν καίγομαι. Τα άλλα δυο μου τα φτιάχνεις. 'Εκλεισε η συμφωνία. Το χειρότερό μου είναι να μου αθετήσει ο άλλος υπόσχεση οπότε κανονίσου να μη σε βρω να ξέρεις μόνο αυγά και μακαρόνια γιατί θα σε κάνω με ρόδια στο φούρνο και θα κάθομαι από το τζάμι με το φιντελ και θα σε βλέπουμε να ροδοψήνεσαι και θα γελάμε.

ΡΕ το λουκουμά θα τον πάρει κανείς ή θα μιλάμε για άσχετα;;;

ΥΓ: Οκ δυστυχίτσα, δε θα σε λέω πιά ευτύχω!

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για πάθετε την πλάκα σας λίγο.... Να τος!!
![]()
Koύκλος! Καλότυχος να είναι και να βρει γρήγορα σπιτάκι!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
True...και μένα δαγκώνει περισσότερο, δεν γρατζουνάει πια τόσο, υπερβάλλω μήπως και συγκινηθεί και μαζευτεί (drama queen). Λοιπόν, επειδή ο Armin είναι προφανώς πιο νέος από το Φιντέλ, εμένα μου το έκανε και κάνει αυτό με τη γάμπα, άρα get used to it. Και εννοείται ότι θέλει να σε κρατήσει σπίτι και να μην ξεπορτίζεις! Εμένα ειδικά τα πρωινά που φεύγω για τη δουλειά στήνεται μπροστά στην εξώπορτα, μέχρι να την ανοίξω κρεμιέται από το πόδι μου κι όταν ανοίγω κάπως πηδάει και κρέμεται από το πόμολο!!! Καλά που δεν είναι πολύ βαρύς ακόμη, γιατί θα την άνοιγε μια χαρά (του μπάνιου έχει καταφέρει και την άνοιξε) και θα ξεπόρτιζε εκείνος (που δεν είναι ακόμη στειρωμένος κι έχει ορέξεις φυσικά τέτοια εποχή ο γατογόης μου)
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xaxa! Εμένα τις ανοίγει ΟΛΕΣ τις πόρτες. Μεχρι και σύρτη που δεν βάζουμε ποτέ βάλαμε!

Και να σκεφτείς τον έχουμε στειρωμένο!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε miou ελπίζω να μην συναντηθούν τα γατιά μας και μάθει κόλπα κι ο δικός μου και μετά τον ψάχνω στη γειτονιά...

Mistress Ευτυχία, κι εμένα ψιλόλιγνο γίνεται το άτιμο παρόλο που του τονίζω ότι role model μας είναι ο λουκουμάς Garfield και όχι τα αιλουροειδή στη ζούγκλα...πώς να τον παχύνω (σημειωτέον ότι τρώει τον άμπακο); Μήπως αν τον απειλώ με...μαστίγιο;

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μένα ο Elvis είναι ψιλόλιγνος και τον φωνάζουμε σκούπα,τρώει τα πάντα ακόμα και χνούδια,κλωστες,χαρτί,ότι πέσει στο πάτωμα και δεν το προλάβεις!!

Ο Freddie είναι ζουμπουρλούδικος για χούφτωμα!!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κουκλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
ματάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πραγματικα υπεροχος! Πολυ ιδιατερος και μοναδικος! Εχω δει και την αγγελια του στο fb στην 'Φωλια του Τσινο' και τον αναγνωρισα αμεσως! Ειναι κουκλος και ειμαι σιγουρη με το που μπει σε σπιτι αυτη η γουνα θα αστραψει μην τον βλεπετε τωρα λιγο γκρι!(προς τους υποψηφιους γατογονεις!)

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε όχι και γκρι η γουνίτσα...είναι αυτό το πώς το λέμε, το 'σπασμένο' λευκό. Το λευκό του πάγου!

ΟΚ, το παραδέχομαι, τα πατούσια του είναι σαν να έχει σκουπίσει όλη την Αθήνα + το νομό Ατιικής...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool