10-06-13
22:55
ΕΠΕΙΓΟΝ - βρέθηκε γατάκι ασπρόμαυρο (πιτσιλωτό) στην οδό Γρεβενών στο Περιστέρι, δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από ενός μηνός
. Παρακαλείται όποιος το έχασε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το 6972284710 ή με το makapr@yahoo.gr.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
. Παρακαλείται όποιος το έχασε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το 6972284710 ή με το makapr@yahoo.gr.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
11-06-13
16:50
Αν βάλεις κάποια φωτογραφία του γατιού θα βοηθούσε. Μήπως δεν το έχασε κάποιος κι απλά είναι αδεσποτάκι; Ή ακόμη χειρότερα το παράτησαν το καημένο; Μπορείς να επικοινωνήσεις και με το Δήμο Περιστερίου ή την Περιβαλλοντική και Φιλοζωϊκή Κίνηση Περιστερίου μήπως μπορούν να βοηθήσουν ή να αναλάβουν το γατάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
12-06-13
20:30
Σας ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς καταφέραμε να βρούμε τους γείτονες στους οποίους ανήκει η γατομαμά, γενικά κλείνουν τα γατάκια μέσα αλλά το μικρό βγήκε για βόλτα και τους ξεφυγε... Πάλι καλά αυτή τη φορά!
Δεν ήξερα ότι ο Δήμος Περιστερίου έχει πρόγραμμα για αδέσποτα / χαμένα ζωάκια, έχετε κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας ή κάτι σχετικό? Για τη Φιλοζωική Κίνηση Περιστερίου έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι παραπάνω...
Δεν ήξερα ότι ο Δήμος Περιστερίου έχει πρόγραμμα για αδέσποτα / χαμένα ζωάκια, έχετε κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας ή κάτι σχετικό? Για τη Φιλοζωική Κίνηση Περιστερίου έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι παραπάνω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki