Επείγον! Γάτα βαριανασαίνει μετά από επώδυνο τοκετό

Μελισσακι

Νεοφερμένο μέλος

Η Μελισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Η γάτα μου , η οποία δεν έχει κλίσει ακόμα χρόνο (είναι μολις 9,5 μήνων), και υποπτεύομαι ότι έπεσε θύμα άσχημου βιασμού :( γέννησε πριν 6 μέρες τρία γατάκια με πολύ άσχημο τοκετό :( τα γατάκια τα εγκατέληψε και τώρα ευτυχώς τα έχει υιοθετήσει η άλλη μου γάτα που έχει επίσης γεννήσει 3 γατακια που τώρα είναι ενός μήνα :) Όμως η γάτα μου που είχε τον επόδινο τοκετό (η Ταλιμπάν) τώρα έχει πέσει σε κατάθλιψη. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Σήμερα ανακάλυψα όμως ότι βαριανασένει συνέχεια και πάρα πολύ έντονα και δεν μπορεί ούτε να περπατήσει :( Θα την πάω άυριο στον κτηνίατρο, αφού σήμερα είναι κλειστά. Όμως έχω πανικοβληθεί. Εκτός από το ότι βαριανασένει , τρέχει η μύτη της, μάλλον είναι ανεμικιά και αυτο δεν βοηθάει:( , έχει ελαφριά τριχόπτωση και τα ούλα της και τα πατουσάκια της έχουν ένα πολύ χλόμο ανοιχτό χρώμα, δεν τρώει ούτε πίνει τίποτα και φοβάμαι μην είναι πολύ αργά μέχρι αύριο... :( Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;; Είναι Επείγον!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καημενούλα...:( Έγω αν ήμουν στην θέση σου θα την τάιζα με το ζόρι έστω και λίγο γάλα με συριγκα...Είναι πολύ αδύναμη και σίγουρα η τροφή να της δώσει ενέργεια και δυνάμεις...Προσπάθησε να ανακατέψεις ξηρά τροφή με νεράκι η γάλα και να τα πολτοποιήσεις ωστέ το τάισμα με σύριγκα η κάτι τέτοι να είναι πιο εύκολο και αποδοτικό...Να προσέχεις πως θα την ταισεις μην καταπιεί πολύ απότομα και έχεις προβλήματα.. Ευχομαι τα καλύτερα για την γατούλα σου..Περιμένουμε νέα της:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω!

Mου φαινεται πολυ επειγουσα η κατασταση.Δεν γραφεις που μενεις.Σε αθηνα,υπαρχουν και οι κλινικες που διανυκτερευουν και ειναι 24ωρες..φανταζομαι οτι και στις γιορτες θα ειναι.Δες εδω.

πουπουλίνα δυστηχώς μένω στην Αίγινα, και δεν υπάρχουν κτηνιατρία που διανυκτερεύουν:(. Η Ταλιμπάν δυστηχώς πέθανε τα ξημερώματα :bye: :cry_x:Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Ήταν σε άθλια κατάσταση... Μάλλον χρειαζόταν ευθανασία γιατί μου φάνηκε πως υπέφερε πολύ.... Δεν προλάβαμε όμως :(Και ήταν πολύ μικρή ακόμα...:( Ας σκεφτόμαστε τουλάχιστον ότι αναπαύθηκε.... :console:Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ για την προθημεία σας να βοηθήσετε....

Α ν τ ι ο Τ α λ ι μ π α ν!
:bye:

Λυπαμαι παρα πολυ...:( ας ειναι καλα εκει που βρισκεται..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back