Τον περασμενο Μαιο ειχε κανει γενικες αιματος, γιατι ειχε ιωση με πυρετο. Ολα ηταν καλα, εκτος απο λιγο αυξημενα λευκα. Πηρε αντιβιωση, και δεν εδειχνε να εχει καποιο προβλημα σε σχεση με φαγητο, τουαλεττα, νερο και παιγχνιδι.
Δυστυχως ο κτηνιατρος της ειναι εξωτερικο και επιστρεφει Δευτερα. Τι να κανω; Τι να ειναι; Σκεφτηκα και τη ζεστη, αλλα δεν εχω ξαναδει παρομοιο συμπτωμα....
Κανενας κτηνιατρος στα νοτια προαστεια;
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι πιθανό να φταίει κι η ζέστη για τη δύσπνοια, δοκίμασες να τη δροσίσεις λίγο να δεις αν θα συνεχιστεί ή όχι; Μπορείς να τη βάλεις σ' ένα δωμάτιο με κλιματισμό (όχι σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία και ξεπαγιάσει) ή να την περάσεις λίγο με μια βρεγμένη πετσετούλα.
Περαστικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλικη, και εσυ λες οτι ειναι δυσπνοια ε; Δοκιμασα και χθες με πετσετα,δεν θα ελεγα οτι καθεται ιδιαιτερα. Δυστυχως δεν εχουμε αιρ κοντισιον, αλλα ανεμιστηρα. Την εβαλα χθες σε δωματιο με ανεμιστηρα και εφυγε. Θελει να ειναι διπλα μου...
Την περασα με πετσετα τωρα.... δεν καθεται σε ενα δροσερο δωματιο ομως
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν συνεχίσει πάντως, θα έλεγα να την πας σ' έναν κτηνίατρο να τη δει καλού-κακού

ακομα ψαχνω να εντοπισω κτηνιατρο που βρισκεται εδω. Δραμα...
Εχω παρει 6 κτηνιατρους και εχουν ακομα αδεια...
aretha
Περιβόητο μέλος
Δοκίμασες να πάρεις τον δικό σου κτηνίατρο στο κινητό; Μήπως μπορέσει τουλάχιστον να σου πει αν είναι όντως επείγον ή αν μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα....
Hlianna
Διάσημο μέλος
αλλωτε το κανει πιο εντονα αλλωτε οχι. μετα την πετσετα μου φαινεται το κανει καπως λιγωτερο εντονα, αλλα μου μοιαζει για ταχεια αναπνοη... το πρωι εφαγε κανονικα (χθες μονο πρωι και λιγο το βραδυ). χθες και τα δυο γατια μου επεφεραν αποτη ζεστη.
ακομα ψαχνω να εντοπισω κτηνιατρο που βρισκεται εδω. Δραμα...
Εχω παρει 6 κτηνιατρους και εχουν ακομα αδεια...
το ιδιο κανει και ο γατος του αγοριου μου και ειναι απο την ζεστη..βγαζει και την γλωσσα εξω οπως τα σκυλια..ομως η δικια σου ειναι και μεγαλη δεν ειναι μωρο

ναι, δυστυχως δεν ειναι μωρο....
μακαρι να ειναι απο τη ζεστη και οχι τιποτα αλλο.
Αν δεν βρίσκεις κτηνίατρο, μπορείς να την πας και σε κάποια από τις 24ωρες κλινικές (είναι κι αυτές σημειωμένες στη λίστα των κτηνιάτρων). Είναι ακριβές απ' όσο ξέρω, αλλά τουλάχιστον είναι πάντα ανοιχτές σε περιπτώσεις ανάγκης.
Δοκίμασες να πάρεις τον δικό σου κτηνίατρο στο κινητό; Μήπως μπορέσει τουλάχιστον να σου πει αν είναι όντως επείγον ή αν μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα....
Πηρα τη μια κλινικη, αλλα εχουν κλειστα μεχρι τελος του μηνα. οι αλλες ειναι πολυ μακρια και δεν εχω αυτοκινητο.
Δοκιμασα το κινητο του κτηνιατρου μου... δεν πιανει. Η μοναδικη πιθανοτητα που εχω ειναι η κορη του ( μαλλον φετος πηρε πτυχιο...) και ελπιζω να μπορει να συμβουλευτει οτν μπαμπας της. θα την παω το απογευμα. Αλλη λυση δεν εχω..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον την πηρα στον κτηνιατρο: Διεγνωσε καποια μικρη αρρυθμια και ενα μικρο-χουρχουρισμα στους πνευμονες. Της εγραψε διουριτικα και αντιβιωση (τεσπα...) και προτεινε να κανει ακτινογραφια για την καρδια και εξετασεις αιματος . Μας επεβαλε δε αυστηρη διαιτα - πρεπει να χασει 4 κιλα, λεει. Ζυγιζει 8.
Εχει ηρεμησει αρκετα, αλλα ειναι ακεφη, λιγο ατονη μου φαινεται, και ψιλο-επιθετικη στην αλλη γατα. Πιστευω δε οτι τα εχει 'παιξει' καπως γιατι επριν απο λιγο ειχε ξαπλωσει στα νερα της βεραντας. Προφανως δεν εχει συνελθει ακομα... Μην επαθε και κανενα εγκεφαλικο;
Ειδωμεν πώς θα παει η κατασταση. Ελπιζω να ειναι κατι που θα μπορουμε να το κοντρολαρουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool