goth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ύποπτο μου φαίνεται...
goth
Δραστήριο μέλος
Υσχειριζεται οτι εχει!
4 μηνων!Παντως μην σκοτιζεστε βρηκαν το σπιτι μου και ηρθαν και μου το πηραν με τη βια και με απηλες πως θα καλεσουν την αστυνομια!Εγω ειχα δεθει με αυτο τογατακι γιατι το βρηκα την ημερα που πεθανε ο παππους μου!
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ήταν δικό της θα το είχε σπιτι της. Αυτό που κάνει το κοριτσακι είναι να ταιζει ενα αδεσποτο γατακι που συχναζει σε μια παιδική χαρα. Με τους γονεις της ήρθε? Οι δικοι σου ήταν σπίτι? Τι είπαν?
Όλο το σκηνικό είναι εντελώς παράλογο....
Καλό θα ήταν αν μπορούσες να της εξηγήσεις τους λόγους που είναι καλύτερα να ζήσει το γατάκι στο σπιτι σου παρά στο δρόμο και αν θέλει να έρχεται να το βλεπει ( αν συμφωνείς και εσυ). Αν θέλει να το παρει σπιτι της, να της βρουμε ένα άλλο...τόσα γατάκια ψάχνουν για σπιτι!!!
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη γάτα δεν είχαν κανένα δικαίωμα να την πάρουν διότι:
1. Νομικά: αν η γάτα δεν είχε μικροτσίπ και χαρτιά από κτηνίατρο, δεν μπορούν να αποδείξουν ότι τους ανήκει.
2. Ηθικά: αν η γάτα ήταν αφημένη να κάνει βόλτες σε παιδικές χαρές, προφανέστατα δεν είχε την προσοχή που θα έπρεπε να έχει.
Παιδιά, πρέπει να μάθουμε να κλείνουμε την πόρτα του σπιτιού μας και να μην αφήνουμε μέσα τρελούς όσο και να φωνάζουν και να απειλούν, και αν τα πράγματα σκουραίνουν, να κάνουμε και ένα τηλέφωνο στην Αστυνομία.
Δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μπαίνει στο σπίτι σου και να σου ζητάει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν κάποιος νομίζει ότι του αφαιρέσατε κάτι δικό του, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για να ακολουθήσει, οπότε ας το κάνει (που στο 99,9% των περιπτώσεων ΔΕΝ έχει νομκό έρεισμα να το κάνει ο,τι μπούρδες και να κατεβάζει), ή ας βουλώσει επιτέλους το στόμα του και ας καθίσει στ' αυγά του.
Τελικό συμπέρασμα: ΜΗΝ ενδίδετε σε απειλές. Κλείστε τα αυτιά σας, την πόρτα σας και εν ανάγκη καλέστε την αστυνομία διότι ο άγνωστος που προσπαθεί με απειλές να μπει και να σας εξαναγκάσει σε οτιδήποτε ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
, είτε (νομίζει ότι) του χρωστάτε μια γάτα είτε πέντε εκατομμύρια Ευρώ.Τα πράγματα έχουν ακριβώς έτσι.
Μην γίνουμε ζούγκλα, το χρωστάμε στον εαυτό, τα ζώα μας και στα παιδιά μας.
ΥΓ. Αν όντως καλούσαν την αστυνομία, θα τους ξεκαθαριζόταν μια και καλή ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμφανίζονται στο σπίτι σας και θα έφευγαν με άδεια χέρια.
goth
Δραστήριο μέλος

Το πηραν τωρα δεν ξερω πως θα μεγαλωσει!Οταν ηρθε ο μπαμπας της αυτη δεν μιλησε καθολου και αυτος εν τω μεταξυ αυτος ειχε παει στην διευθυντρια του σχολειου που δουλευει η μαμα μου και της ειπε να την απολυσει!Ε λοιπον εγω δεν θελω να εχω καμια σχεση με τετοιους ανθπωπους!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
πάρτο σπίτι σου
τι τρελοί άνθρωποι που υπάρχουν...
τρελοί?λάθος χαζοί
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ελεος... Υπαρχουν τοσο χαζοι ανθρωποι? Τα ζωακια ειναι καλυτερα απο αυτη την κατηγορια ανθρωπων

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κολαρο...γιατι του εβαλες;;; και αφου λες οτι εχεις χαρτια απο τον γιατρο οτι σου ανηκει..γιατι το εδωσες;;Τωρα το εχω στο σπιτι μου και του εχω κανει εμβολιο του εχω βαλει και κολαρο και εχω επισημα χαρτια απο κτηνιατρο οτι μου ανηκει.Η συγκεκριμενη κοπελιτσα παει πεμπτη δημοτικου εκει που δουλευει η μαμα μου που ειναι δασκαλα.Και πηγε η κοπελιτσα και βρηκε την μαμα μου και αρχισε να την κατηγορει και να ζηταει απο την μαμα μου ονομα διευθυνση,τηλεφωνο.Εγω βασικα το βρηκα σε μια παιδικη χαρα και ηταν πολυ φιλικο και για αυτον ακριβως το λογο ρωτησα τους γυρω ανθρωπους που εμεναν εκει κοντα και μου ειπαν οτι ειναι παρατημενο.Εγω το βρηκα πριν 2 μηνες αυτη τωρα το θυμηθηκε?Ευχαριστω που το δημοσιευσες!
..παντως..πρωτη φορα ακουω γιατρο..να δινει επισημο χαρτι..οτι ανηκει το γατακι σε καποιον..αυτο..μονο με το τσιπ γινεται..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Κολαρο...γιατι του εβαλες;;; και αφου λες οτι εχεις χαρτια απο τον γιατρο οτι σου ανηκει..γιατι το εδωσες;;..παντως..πρωτη φορα ακουω γιατρο..να δινει επισημο χαρτι..οτι ανηκει το γατακι σε καποιον..αυτο..μονο με το τσιπ γινεται..
![]()
Μηπως ειναι κατι σαν πιστοποιητικο υοθεσιας?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μηπως ειναι κατι σαν πιστοποιητικο υοθεσιας?![]()
Δεν υπαρχει αυτο μαρια μου...πιστοποιητικο υιοθεσιας απο ποιον;; απο τον γιατρο;; γιατι.;.απο αυτον τον υιοθετησαν;;; και που ξερει αυτος..αν το γατακι ειναι κλεμμενο;;;(γενικα μιλαω βεβαια)..μονο το τσιπακι πιστοποιει βασικα την ιδιοκτησια καποιου σε ενα ζωο..εκτος και αν εχει υιοθετηθει με χαρτια..αλλα απο τον προηγουμενο κατοχο του..

maria_lulu
Επιφανές μέλος

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool