sophiequette
Νεοφερμένο μέλος
Η sophiequette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
10-09-07
20:09
Γειά σας!Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας.
Να ζητήσω συγγνώμη αν το θέμα είναι άσχετο με την ενότητα,αλλά υπάρχει επείγουσα ανάγκη για βοήθεια.
Αρχές Οκτωβρίου σχεδίαζα να μετακομίσω στη Μαδρίτη.Και φυσικά ετοίμαζα το ζουζούνι μου(το όνομα του γάτου μου
) για τσιπάρισμα και όλα τα σχετικά.Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι το συμβόλαιο του συγκροτήματος που είναι το διαμέρισμα απαγορεύει τις γάτες!!!

Δυστυχώς όταν υπογράφηκε το συμβόλαιο τα ισπανικά μας δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο...
Το θέμα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν έχει πρόβλημα.Αυτός που είναι αδιάλλακτος είναι ο διαχειριστής του συγκροτήματος,λέγοντας μάλιστα ότι το γράφει το συμβόλαιο και αν θέλουμε μπορούμε να φέρουμε σκύλο!!!
Να σημειώσω ότι το ζουζουνι μου είναι στειρωμένο και πλήρως εμβολιασμένο και μένει από μωράκι μαζί μου μέσα στο διαμέρισμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το ζούζουνό μου πίσω!
Πού μπορώ να βρω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση και να του το τρίψω στη μούρη?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και στηρίζομαι στη γρήγορη ανταπόκρισή σας για να βρω μια λύση.
Να είστε όλοι καλά.

Να ζητήσω συγγνώμη αν το θέμα είναι άσχετο με την ενότητα,αλλά υπάρχει επείγουσα ανάγκη για βοήθεια.
Αρχές Οκτωβρίου σχεδίαζα να μετακομίσω στη Μαδρίτη.Και φυσικά ετοίμαζα το ζουζούνι μου(το όνομα του γάτου μου
) για τσιπάρισμα και όλα τα σχετικά.Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι το συμβόλαιο του συγκροτήματος που είναι το διαμέρισμα απαγορεύει τις γάτες!!!

Δυστυχώς όταν υπογράφηκε το συμβόλαιο τα ισπανικά μας δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο...
Το θέμα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν έχει πρόβλημα.Αυτός που είναι αδιάλλακτος είναι ο διαχειριστής του συγκροτήματος,λέγοντας μάλιστα ότι το γράφει το συμβόλαιο και αν θέλουμε μπορούμε να φέρουμε σκύλο!!!
Να σημειώσω ότι το ζουζουνι μου είναι στειρωμένο και πλήρως εμβολιασμένο και μένει από μωράκι μαζί μου μέσα στο διαμέρισμα.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και στηρίζομαι στη γρήγορη ανταπόκρισή σας για να βρω μια λύση.
Να είστε όλοι καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
10-09-07
21:06
τι να σου πω-καλυτερα να μιλησεις με καποιο δικηγοροΓειά σας!Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας.
Αρχές Οκτωβρίου σχεδίαζα να μετακομίσω στη Μαδρίτη.Και φυσικά ετοίμαζα το ζουζούνι μου(το όνομα του γάτου μου) για τσιπάρισμα και όλα τα σχετικά.Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι το συμβόλαιο του συγκροτήματος που είναι το διαμέρισμα απαγορεύει τις γάτες!!!
Να είστε όλοι καλά.
στην ελλαδα παντως δεν θα περνουσε αυτο-ολοι εχουμε δικαιωμα 2 κατοικιδιων στο σπιτι μεσα-τωρα για ισπανια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
11-09-07
00:05
μπορεις να ρωτησεις οντως ενανα δικηγορο για το τι ισχυει στην χωρα κ μαλιστα μπορεις να πας στην ισπανικη πρεσβεια κ να τους εξηγησεις μπας κ σου βρουνε λυση ειναι το καλυτερο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
11-09-07
00:25
Πηγαινε στην ισπανικη πρεπσβεια και ζητα τον νομο περι κατοικιδιων σε διαμερισμα εαν σου πουνε οτι επιτρεπεται ο νομος ειναι πιο ισχυρος απο οποιοδηποτε ιδιωτικο συμφωνητικο η συμβολαιο συνηθως .Μπορεις να πας και στην ελληνικη πρεσβεια εκει να τουσ ζητησεις υποστηρξη και τον ιδιο νομο εαν δυσκολευεσαι απο εδω. Στην χιροτερη ζητας απο καποιον φιλο σου εκει να τον φιλοξενησει δυο μερες και μετα τον μπαζεις με τροπο.. ε ποσο συχνα θα ρχεται πια ο ιδιοκτητης κι ο διαχειριστης??? για να μη σου πω να τους κανεις καμμια καταγγελια στις τοπικες φιλοζωικες...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
11-09-07
01:11
Κι εγω την Πρεσβεια θα σκεφτομουν καταρχην 

Κι αν μιλας Ισπανικα η εχεις κανενα γνωστο εκει καποιον δικηγορο εκει να σου πει το Νομο. Μια επσκεψη υποθεση ειναι. αν εχεις καποιον μπορει να παει εκεινος....

Κι αν μιλας Ισπανικα η εχεις κανενα γνωστο εκει καποιον δικηγορο εκει να σου πει το Νομο. Μια επσκεψη υποθεση ειναι. αν εχεις καποιον μπορει να παει εκεινος....
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
11-09-07
11:46
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και σε ισπανικές φιλοζωικές οργανώσεις. Εδώ θα βρεις ένα κατάλογο με τις οργανώσεις ανά πόλη.
Καλή τύχη!
Καλή τύχη!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
12-09-07
02:45
Άσχετο (
) αλλά η αδερφή μου θα πέθαινε ότι κάποιος από το σαιτ πάει να μείνει Ισπανία! Ειναι τελείως παλαβη, αφού μέσα σ'ένα χρόνο έμαθε μόνη της άπταιστα Ισπανικά
! Τελειως άσχετο...
Πάντως, όντως ρώτα στην πρεσβεία κι αν θες πες μας τι έγινε!

) αλλά η αδερφή μου θα πέθαινε ότι κάποιος από το σαιτ πάει να μείνει Ισπανία! Ειναι τελείως παλαβη, αφού μέσα σ'ένα χρόνο έμαθε μόνη της άπταιστα Ισπανικά
! Τελειως άσχετο...Πάντως, όντως ρώτα στην πρεσβεία κι αν θες πες μας τι έγινε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum