stelobi
Νεοφερμένο μέλος
Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
28-07-15
13:20
Γεια σε όλους,
προέκυψε ένα ξαφνικό ταξίδι και δεν έχω κάποιον να κρατήσει την γάτα μου έστω για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου..
Είναι στειρωμένη και πολύ ήσυχη ..
Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τη φιλοξενήσει θα ήταν μεγάλη βοήθεια..
Μένουμε Πάτρα
προέκυψε ένα ξαφνικό ταξίδι και δεν έχω κάποιον να κρατήσει την γάτα μου έστω για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου..
Είναι στειρωμένη και πολύ ήσυχη ..
Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τη φιλοξενήσει θα ήταν μεγάλη βοήθεια..
Μένουμε Πάτρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelobi
Νεοφερμένο μέλος
Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
31-07-15
15:17
Τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό χώρο στην Πάτρα που φιλοξενεί κατοικίδια θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση..Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
31-07-15
20:12
Καλο θα ειναι να βρεις καποιο εμπιστο προσωπο δικο σου και της γατουλας ,τους γονεις σου ας πουμε η καποια φιλη σου να ερχεται το διαστημα που λειπεις στο σπιτι σου και να φροντιζει τη γατουλα ,να βαζει τροφη,νερο να αλλαζει την αμμο.Η γατα δενεται πολυ με το χωρο της και στρεσσαρεται οταν αλλαζει περιβαλλον.Αλωστε δεκα μερες που θα λειψεις δεν ειναι πολλες.Τρεις φορες αν ερθει ειναι αρκετο.

Zizelcat
Νεοφερμένο μέλος
Η Zizelcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
13-08-15
14:58
Καλησπερα! Μολις εγινα μελος στο στεκι κ ειδα το μηνυμα σου...μαλλον δεν προλαβα... Μενω Πατρα κι εχω μια γατουλα κι εγω....αν μπορω να βοηθησω...ενημερωσε με!!!! Καλες διακοπες!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki