Επείγον: Φιλοξενία για νεογέννητα γατάκια!

• Thread starter Thread starter elf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

elf

Νεοφερμένο μέλος

Η elf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Ψάχνω γατομαμά η κάποιον που να μπορεί να αναλάβει τα δυο γατάκια που βρήκα σήμερα σε σακούλα σκουπιδιών...
Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να φροντίσω τα γατάκια, ειδικά τις καθημερινές επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Μπορώ όμως να καλύψω τα έξοδά τους εάν κάποιος αναλάβει τη φιλοξενία τους.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να με πάρει στο 6973372511.

Ευχαριστώ πολύ!
Ελένη

kittens.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kittens.jpg
    kittens.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 32
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αγαπούλες μου!:inlove:

Αναρωτιέμαι ποιο ακατονόμαστο ον, προσπάθησε να σκοτώσει τις δυο αθώες ζωούλες που δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από μια ζεστή αγκαλιά και λίγη αγάπη. Ευτυχώς όμως, βρέθηκε ο φύλακας άγγελός τους που τα έσωσε και δεν μένει παρά να ευχηθώ από καρδιάς, να βρουν γρήγορα ένα σπιτάκι που θα φροντίσει τα πανέμορφα γατο-μπουμπουκάκια να ανθίσουν.

Καλή τους τύχη! :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ελένη που βρίσκεσαι? Σε ποια περιοχή?

Καλησπέρα,

Ξέχασα να το γράψω αυτό. Είμαι στο Μαρούσι, Αθήνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back