ΔΕΒΟΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
Χρηζει αμεσης χειρουργικης επεμβασης. Παρακαλουμε για φιλοξενεια για τουλαχιστον 20 μερες μετα το χειρουργειο.
βικυ αλεξανδροπουλου τηλεφωνο επικοινωνιας 6980214215
σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ την ψυχουλα μου .
.Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα.Και με το χειρουργειο,να αναρρωσει και να βρεθει και ενα σπιτακι να την φιλοξενησει.
Μπραβο σου για την προσπαθεια σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ΔΕΒΟΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης κ έχει μεταφερθεί στο δικό μου γιατρό για παρακολούθηση!Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση! Και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ΔΕΒΟΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
Τα νεότερα σχετικά με τη γατούλα είναι ότι άρχισε να μαζεύει τα ποδαράκια της, την ακράτεια φαίνεται να την ελέγχει καλύτερα, μόνο η ουρίτσα της δείχνει ότι δε θα επανέλθει.Επίσης τρώει πάρα πολύ κ είναι πιο ήρεμη!

Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά και να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι γι αυτή την ψυχούλα!!!
Καλημέρα!
Τα νεότερα σχετικά με τη γατούλα είναι ότι άρχισε να μαζεύει τα ποδαράκια της, την ακράτεια φαίνεται να την ελέγχει καλύτερα, μόνο η ουρίτσα της δείχνει ότι δε θα επανέλθει.Επίσης τρώει πάρα πολύ κ είναι πιο ήρεμη!
Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά και να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι γι αυτή την ψυχούλα!!!
Αυτά είναι πολύ αισιόδοξα νέα!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και σύντομα να βρει την παντοτινή της αγάπη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool