Επείγον-> διανυκτερεύον κτηνιατρείο

drf

Δραστήριο μέλος

Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
γειά σας παιδιά που μπορώ να βρω διανυκτερεύουν κτηνιατρεία υπάρχει κάποια λίστα; ειναι επείγον το θέμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.skmza.gr/Efhmeries/efhmeries.htm
Δες εδω,ευχομαι να σε βοηθησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και δεν ξέρω τι σημβαίνει ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και όλα να πάνε καλά με το γατάκι σου drf

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
dot_g.gif
HOME
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]/ Χρήσιμες Πληροφορίες / Εφημερεύοντα Κτηνιατρεία / Απρίλιος[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
arrow_b.gif
Επιλέξτε τον μήνα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα εφημερεύοντα κτηνιατρεία του Νομού Αττικής για το έτος 2008.
[/FONT]
Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΗΜΕΡΑ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΠΕΡΙΟΧΗ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΤΗΛΕΦΩΝΑ[/FONT]​
april.gif

Εύχομαι να μην είναι σοβαρό & να μας πεις αύριο καλά νέα

αν ειναι πολυ επειγον υπαρχει η 24 κλινικη στη μαραθωνος 21 χλμ λ.μαραθωνος αλλα εναι λιγο τσουχτερη η τιμη, βεβαια κανουν καλη και αμεση δουλεια;)
210-6038023
www.vetnet.gr
περαστικα σας

Όλα καλά;Κανένα νέο;

μαλλον εφυγε ..θα πηγαινει σε γιατρο..ας ευχηθουμε το καλυτερο για το γατελι..
θα περιμενουμε με αγωνια νεα...:(

παιδιά ευχαριστώ πολύ! παραδόξως αυτή η λίστα δεν είχε για σήμερα διανυκτερεύουν.. :down::|

το λοιπόν το στόρυ εν συντομία.. εδώ και μια εβδομάδα φιλοξενό ένα μωράκι σιαμέζο , με τη δικιά μου δε τα πάνε ακόμη και πολύ καλά. Γυρίζοντας σήμερα άφαντη η μεγάλη μου.. ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί τίποτε.. κοιτάζω σε ένα κουτάκι που της έχω στην αυλή και ήταν μέσα. Βρε λέω τσαντίλα με το μικρό κοίτα να δείς που χώθηκε εκεί και δε βγαίνει :hmm:

τη βγάζω έξω με τα πολλά νιαουρ απο εδώ νιάουρ από εκεί έλεος λέω οι γυναίκες ήμαρτον.. :lol:

μετά πολλά τη παίρνω αγκαλιά με τις γκρίνιες της και μου νιαούριζε αντί να γουργουρίζει ως συνήθως.. πώς πάει το χέρι μου κάτω από τη κοιλιά της ανάμεσα στα πίσω πόδια βρίσκω ενα κομμάτι μπαμπού να έχει μπει μέσα :( (είχα ένα αναδιπλούμενο μπαμπού για παράθυρα ακουμπισμένο στην αυλή μου ) και εξείχε περί τα 10-15εκ (τώρα πώς τα κατάφερε το ζωντανό δε κατάλαβα :blink: ), όπως είναι τη βάζω στη γατοφόρο και ψάχνω για διανυκτερεύω γατογιατρό είδα τη λίστα αλλά δεν είχε κανένα , με ένα search sto google me έφερε πάλι εδώ για μια κλινική στο πολύδροσο χαλανδρίου , παίρνω τηλέφωνο ανοιχτά , τη βουτάω και σε 10 λεπτά ήμουν πάνω :cool: . Τη βλέπει η κοπέλα και τελικά είχε μπει μέσα της άλλα 10εκ περίπου αλλά ευτυχώς όχι κάθετα αλλά παράλληλα στο δέρμα της οπότε δε πειράχτηκε τίποτε όπως δείχνει μέχρι τώρα ζωτικής σημασίας όργανο. Της δώσαμε αντιβίωση και αύριο θα μου τη χειρουργήσουν. όλα καλά η μικρή μου :/: και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την έχω πίσω αύριο.

και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας !!

Περαστικά σας,πως τα κατάφερε πια και αυτή η Θεοδώρα(η αλήθεια είναι ότι οι Θεοδώρες όλο κάτι τέτοια παθαίνουμε:lol:) αλλά αφού όλα πήγαν καλά...
Περιμένουμε νέα από χειρουργείο αυριο!Να της μεταφέρεις τις ευχές μας!:)

σε ευχαριστώ moukelis , αύριο θα είμαστε οκ ελπίζω! μου έκανε εντύπωση πάντως πόσο συνεργάσιμη ήταν ούτε ένα νιάου δεν έκανε η κακομοίρα :redface:

Το καταλαβαίνουν ότι προσπαθείς να τα βοηθήσεις κι όχι να τα βλάψεις...εδώ η δικιά μας χτες μας άφηνε να την ανασηκώνουμε και να την κάνουμε μαλάξεις για να τη βοηθήσουμε στη γέννα...:)

ωπ! έχουμε νέα γατοφουρνιά; έχουμε φωτό από τα γατομωρά; πώς πήγε η γένα; :up:

Μες στην ατυχία της τυχερή!!! Και να ήθελε να το καταφέρει δεν θα το πετύχαινε!!! Περαστικά εύχομαι και να πάνε όλα καλά με τη μικρή :)

Περαστικά σας! Τι φρίκη κι αυτή!

Παιδιά και γατία το ένα και το αυτό.Μόνο που τα γατάκια μας δεν σταματούν τις αγκαλίες στην εφηβεία.

Βραδινές περιπέτειες είχατε, drf!! Σε λαχτάρησε βλέπω για τα καλά η μικρή σου... :confused: Πες μας πώς πήγε η επέμβαση, ε;
Περαστικά της και γρήγορα!:)

Κρίμα το καημενούλι μέσα στη νύχτα. Ευτυχώς που είναι Αθήνα γιατί αν ήταν στα μέρη μας... Περαστικά σας και γρήγορα.

Ναι αυτό είναι.... στο χωριό... εχουμε χάσει και εμεις έτσι.... πολλά!!!:(

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση εύχομαι... Περιμένουμε τα νέα σας...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back