Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Η Τουφενια, η γατουλα της γιαγιας, εχει καποιο προβλημα, ειναι σχεδον σκελετωμενη κατω απο το πλουσιο τριχωμα της, δεν εχει καθολου διαθεση, ειναι πολυ βρωμικη λες και δεν εχει το κουραγιο ουτε να πλυθει, αλλα τρωει γενικα. κουλουριαζει μονο και κοιμαται σε μια γωνια. η αδερφη μου παρατηρησε επισης ενα μεγαλο εξογκωμα κατω απο το λαιμο της! σημερα πηγε εκει και η γιαγια μου δεν το ειχε παρει χαμπαρι ολο αυτο, και δεν δινει και πολλη σημασια. Τι μπορει να ειναι?
Σημερα η Τουφενια εκανε επισης κατι που παρεξενεψε πολυ τη μανα μου στην οποια εχει αδυναμια. Την ακολουθησε απο το σπίτι ως την πορτα της εκκλησιας νιαουριζοντας σαν κατι να θελει. Και ειναι αρκετη αποσταση, ποτε δεν εχει ακολουθησει καποιον εξω απο το σπιτι, ποσο μαλλον να διασχισει το χωριο. Περιεργο ακομα περισσοτερο που ειχε το κουραγιο να το κανει, αν κρινει κανεις απο τη γενικοτερη αδυναμια που δειχνει..
Φυσικα συμβουλεψα την αδερφη μου να παρει τη γατουλα αυριο στη Λαρισα και να την παει στο γιατρο.
Υπαρχουν οι δυο εναλλακτικες:
- Να παρει αυριο το μεσημερι τη γατουλα και να ειναι το απογευμα στο γιατρο ή
- να την πάει απο σημερα στο σπιτι στη Λαρισα με τροφη και νερο και να την παει αυριο πρωι πρωι στο γιατρο, στη δευτερη περιπτωση ομως θα πρεπει να μεινει μονο του το γατακι στο σπιτι μιας και η αδερφη μου δεν μπορει. Φοβαμαι ομως μηπως φρικαρει σε ξενο περιβαλλον μονο του, αφηστε που ειναι ελευθερη γατα του "εξω" και δεν εχει μαθει να μενει σε σπιτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Εγω θα ελεγα να την παρει απο σημερα,να την κρατησει ζεστη,να την καλοταϊσει και να την παει αυριο πρωι πρωι στον γιατρο.
Να μεινει δηλαδη μονη στο ξενο περιβαλλον? δεν θα υπαρχει προβλημα?
Οπως ειπα η αδερφη μου θα μπορεσει μονο να την αφησει σπιτι με τροφη νερο και αμμο και να περασει αυριο το πρωι να την παρει
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Παρε αμεσως εστω ενα τηλ κι αυτοι θα σου πουνε μη ντρεπεσαι καντο, γιατι μπορει να ειναι επειγον και το ζωο να μην ζησει μεχρι αυριο αν αργησετε, δεν εχετε συνειδητοποιησει ποσο επειγον ειναι προφανως
Αγαπητη Υasmin ευχαριστω για τις συμβουλες. Εχω πληρη επιγνωση της σοβαροτητας της καταστασης, γιαυτο ακριβως σας ρωταω. Δεν ξερω αν ειναι φρονιμο να μεινει το γατακι μονο του ολη νυχτα, οχι μονο για την ψυχολογια του, αλλα και σε περιπτωση που εχει καποια επιπλοκη. ηδη εχει προβει η αδερφη μου σε τηλεφωνηματα, θα σας ενημερωσω για τα νεοτερα
ΥΓ¨Ουτως η αλλως δεν θα μεινει εξω το βραδυ ακομα και αν μεινει στο χωριο. πολλες φορες κοιμαται μεσα.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Θα την παει τελικα οπως και να εχει αυριο πρωι πρωι στο γιατρο. Και αναμενουμε..
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Με την πρώτη ευκαιρία πες μας και τα νέα σας, που ελπίζω ολόψυχα να είναι καλά!

ΥΓ Μην ανησυχείς. Αν η γάτα είναι εξασθενημένη, δεν πιστεύω να αγχωθεί επειδή θα περάσει κάποιο διάστημα υπό περιορισμό σε σπίτι. Μάλλον λουκούμι θα της έρθει επειδή θα νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Shakespeare, ένα καλό κτηνιατρείο που γνωρίζω στη Λάρισα (και με δυνατότητα νοσηλείας) είναι το "Κατοικίδιο" της Νατάσας Πλίτση, Μανδηλαρά 10, 2410621462 (είναι δίπλα στη ΓΕΧΑ, μετά την Ψαρών).
moukelis
Επιφανές μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Αυτό το "δεν έχει πολλούς κτηνιάτρους η Λάρισα" δεν το κατάλαβα, η Λάρισα έχει αρκετούς κτηνιάτρους αναλογικά με το μέγεθός της.
Shakespeare, ένα καλό κτηνιατρείο που γνωρίζω στη Λάρισα (και με δυνατότητα νοσηλείας) είναι το "Κατοικίδιο" της Νατάσας Πλίτση, Μανδηλαρά 10, 2410621462 (είναι δίπλα στη ΓΕΧΑ, μετά την Ψαρών).
Αυτο ηθελα να το σχολιασω κι εγω, ως Λαρισαιος. Η Λαρισα εχει πολλους κτηνιατρους και μαλιστα αρκετοι ειναι πολυ καλοι. Ευχαριστω για το κτηνιατρειο αλλα η αδερφη μου πηγε σε καποιον δικο της που εμπιστευεται. Μαλιστα ετυχε να ειναι και δευτερος κτηνιατρος φιλος του εκει εκεινη τη στιγμη, και την εξετασαν και οι δυο.
Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον, ελπιζω ολα να πανε καλα και θα ενημερωσω για νεοτερα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι πολύ ευχαριστα αυτα για τη Λαρισσα γιατι μεχρι τωρα οσοι ειχα ρωτησει ( μαλιστα μια κοπέλα ειναι μελος απο εδω) μου ειχε μιλησει για κακη εξυπηρέτηση και για πολύ ακριβές τιμές,τωρα εαν ειναι αλλιως τα πραγματα αυτο ειναι πολύ καλο πραγματικα, βαλτε τους γιατρους και στους καλους κτηνιατρους να πανε κι αλλοι παιδια.
Η Λαρισσα μεχρι τωρα ηξερα οτι ειχε προβλημα με γατες γιατι δεν υπηρχε παρα κυνοκομειο και για τους γιατρους ειχα ακουσει οσα σας ειπα, αν μαθετε οτιδηποτε διαφορετικό η και αλλους καλους κτηνιατρους πειτε μου γιατι μ ενδιαφερει ευχαριστω.
Εξισου χαιρομαι πολυ που ειχε μονο ενα αποστημα που περναει ευκολα σχετικα, με αυτα τα συμπτωματα ειχα φοβηθει για κατι πολύ χειροτερο.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Για τους κτηνιάτρους ξέρω απλώς ότι είναι αρκετοί για να καλύψουν τις ανάγκες ενός πληθυσμού της τάξης των 200.000 κατοίκων. Αν είναι καλοί δεν ξέρω, έχω χρόνια που έφυγα από τη Λάρισα.
Χαίρομαι πάντως που ήταν απλώς ένα απόστημα, που όλα θα πάνε καλύτερα και που πήγατε τη γατούλα από το χωριό στη Λάρισα, αυτό δείχνει ότι πραγματικά την αγαπάτε.
Περαστικά σας!

moukelis
Επιφανές μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Ωστοσο η θεραπεια θα συνεχιστει μεχρι να τελειωσει η αντιβιωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool