Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
22-06-09
13:40
οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει μυνημα η ας με παρει στο 6972359502
Κατερινα
ευχαριστω
Κατερινα
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
03-08-09
23:46
Τα ματάκια τους είναι τσιμπλιασμένα, πρησμένα και δεν ανοίγουν;Αν ναι τότε πρόκειται για χλαμυδίαση.Είναι σοβαρό,αν δεν πάρουν αμέσως αντιβίωση θα τυφλωθούν.Το φάρμακο λέγεται DOXORAL DROPS και πρέπει να το παίρνουν από το στόμα 0,25 ml ανά κιλό σωματικού βάρους μια φορά την μέρα για μία εβδομάδα.Έχει μέσα σύριγγα για να υπολογίζεις τη δόση.Εύχομαι να τα σώσεις.Εγώ έχω γιατρέψει πολλά είναι το καλύτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
04-08-09
10:46
Καλό είναι τα φάρμακα να δίνονται μόνο κατόπιν σύστασης κτηνιάτρου, που θα έχει εξετάσει από κοντά την συγκεκριμένη περίπτωση.Το φάρμακο λέγεται DOXORAL DROPS
Παλιότερο θέμα περί αυτόκλητων διαγνώσεων, εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum