Επείγον doctor ζητά οικογένεια...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

elenaki1

Νεοφερμένο μέλος

Η elenaki1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνεις και εννοώ βέβαια την αντιγραφή αγγελιών από το fb.
Πολύ απλά, όποιος δεν έχει fb δεν μπορεί να τις δει.
Επίσης η συγκεκριμένη αγγελία έχει δημοσιευτεί με το link https://www.mypetz.gr/threads/Επείγον-doctor-ζητά-οικογένεια.226819/.
Kλειδωσέ τη σε παρακαλώ για να μην γίνονται παρανοήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το ηξερα οτι οποιος δεν εχει fb δεν τις βλεπει..να προωθησω ηθελα μηπως και ενδιαφερεται καποιος απο εδω..πιστευω οτι και αυτο ενα ειδος βοηθειας ειναι...δεν θα το ξανακανω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το ηξερα οτι οποιος δεν εχει fb δεν τις βλεπει..να προωθησω ηθελα μηπως και ενδιαφερεται καποιος απο εδω..πιστευω οτι και αυτο ενα ειδος βοηθειας ειναι...δεν θα το ξανακανω..

Το ξέρω βρε κορίτσι ότι να βοηθήσεις θέλεις αλλά εγώ που δεν έχω fb προσπάθησα να μπω σε όλες τις αγγελίες πους έχεις βάλει χωρίς επιτυχία δυστυχώς.
Και δεν είμαι μόνο εγώ που δεν έχω fb από το φόρουμ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back