chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
31-07-09
20:38
Επιτέλους! Βρέθηκε μια κοπέλα που μπορεί να το φιλοξενήσει μέχρι να γυρίσω!
Θα το πάω αύριο στο σπίτι της για να της δείξω κιόλας τι πρέπει να κάνει.
Θα το πάω αύριο στο σπίτι της για να της δείξω κιόλας τι πρέπει να κάνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
31-07-09
20:41
Mπράβοο!! Τέλεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
31-07-09
21:07
Ναι, γουπι!!! Εισαι παρα πολυ τυχερη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
31-07-09
21:16
Ναι όντως είμαι πολύ τυχερή τώρα τελευταία! Μήπως να παίξω και κανα τζόκερ? 
Μακαρι να είναι και το γατιλάκι τυχερό και να βρεί και μόνιμο σπίτι.

Μακαρι να είναι και το γατιλάκι τυχερό και να βρεί και μόνιμο σπίτι.
31-07-09
21:21
Μηπως θες να μου φτιαξεις μια αγγλια για αυτο το γατακι για να το πτοοθισω στο σαιτ μου?
Ξερω κι αλλα σαιτ τα οποια θα μπορουσαν να εχουν αγγελιες! 
Ξερω κι αλλα σαιτ τα οποια θα μπορουσαν να εχουν αγγελιες! 
chrisidor
Δραστήριο μέλος
31-07-09
21:44
Η αγγελία για το γατακι είναι εδώ https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35666
31-07-09
21:51
Το σαιτ μου ειναι στα αγγλικα, και σκεφτηκα οτι θα ηταν πιο σιγουρο αν μπορουσες να μου φτιαξεις την αγγελια, δεν ειμαι και τελεια μεταφραστρια σε τετοια θεματα... 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum