Επείγουσα φιλοξενία για γατάκι

ΕλευθεριⒶκος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα.
Την Τριτη οπως εβγαζα τον σκυλο μου βολτα ειδα 3 λυσσασμενα σκυλια να κυνηγανε ενα μικρο γατακι. Μπορεσα να το σωσω αλλα δυστυχως δεν γινεται να το κρατησω. Ειναι περιπου 40 ημερων και μαλλον θηλυκο απ' ο,τι εχουμε καταλαβει και δεν ξερουμε πως να φροντισουμε ενα τοσο μικρο γατακι. Φαινεται υγιεστατο αλλα μαλλον πρεπει να εχει 1-2 ψυλλους που με ενα καλο μπανιο πιστουμε οτι θα φυγουν. Επειδη οπως προειπα δεν ξερουμε απο γατακια θα πρεπει να το φιλοξενήσει καποιος γρηγορα,που να ξερει,μεχρι να βρεθει το μονιμο σπιτι του.Επισης αν ξερετε καποιον οργανισμο ή καποιο κεντρο που να τα κραταει προσωρινα παρακαλω πειτε το μου.

https://www.mypetz.gr/attachment.php?attachmentid=53789&stc=1&d=1375366903

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0124.jpg
    DSC_0124.jpg
    948,7 KB · Εμφανίσεις: 49
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αχ η ψυχουλκα μου,και ειναι τοσο ομορφο!Μακαρι να βρεθει καποιος να το φιλοξενησει.
Φιλε μου,απευθυνσου σε φιλοζωικες της περιοχης σου.Κανονικα ειναι υποχρεωμενες να περιθαλπτουν αδεσποτα και μαλιστα τοσο μικρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back