Επείγουσα φιλοξενία!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΛΙΖΑ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΛΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Γεια σας!

Μου ζήτησαν να βάλω την αγγελία για μια γατούλα η οποία χτυπήθηκε άσχημα από αυτοκίνητο.
Την βρήκε μια κυρία και την πήγε σε κλινική.
Η γατούλα έμεινε τυφλή έχει σπασμένο σαγόνι και χειρουργήθηκε.
Επείγει να βρεθεί κάποιο σπίτι να φιλοξενηθεί.
Η κυρία που τη βρήκε έχει ήδη δέκα γατούλες και σκύλο και δε μπορεί να την κρατήσει.
Η συγκεκριμένη γατούλα θα πρέπει να μείνει κάπου μόνη της μέχρι να ηρεμήσει γιατί έχει αγριέψει απ'ότι μου είπαν.
Το κόστος είναι μεγάλο για να μείνει άλλο στην κλινική. Ήδη η κυρία που τη βρήκε έχει ξεπεράσει τις δυνατότητές της.
Δεν έχω φωτογραφία προς το παρόν.
Για περισσότερες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται τηλεφωνήστε στο 6944 614 437 κα Ελένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Επείγον φιλοξενία!

Ευχομαι τα καλυτερα για τη γατουλα.Επειγει να βρεθει ενα σπιτακι για φιλοξενια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι καλή αναρώση στη γατούλα και με το καλό να βρεθεί ένα σπίτι ώστε να τη φιλοξενήσει ή δυνατόν να την υιοθετήσει.
Εκείνο που δεν είναι σαφές είναι αν αναητείται φιλοξενεία επαόριστον , υιοθεσία, η φιλοξενεία για λίγο καιρό, δλδ όταν με το καλό αναρώσει η γατούλα ποια θα είναι η τύχη της?

Απάντηση: Επείγον φιλοξενία!

Σε ποια πόλη είναι;

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τη γατούλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back