Επειγόντως χαρίζεται γατούλης ενός μήνα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsouchtri

Νεοφερμένο μέλος

Η tsouchtri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χαρίζεται μικροσκοπικός γατούλης ενός μήνα, όμορφος και πορτοκαλής που βρέθηκε σε μηχανή αυτοκινήτου χθές βράδυ. Αδυνατώ να τον κρατήσω γτ έχω ήδη έναν γάτο σε ένα ήδη μικρό σπίτι και λείπω συχνά σε ταξίδια. Δυστυχώς μπορώ να τον κρατήσω μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. Παρόλο που είναι πολύ μικρός τρώει μόνος του και ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο του. Παρακαλώ βοηθήστε με γτ ο μικρός γατούλης θα επιστρέψει στο δρόμο και μάλλον δν θα τα καταφέρει εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• photo.JPG
    photo.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 56
Αμαν και είναι απίστευτο κουκάλι!!Μακάρι να βρεθεί κάποιος..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άφησε στοιχεία επικοινωνίας καθώς και περιοχή..Ευχομαι τα καλύτερα!

Παρακαλώ βοηθήστε με γτ ο μικρός γατούλης θα επιστρέψει στο δρόμο και μάλλον δν θα τα καταφέρει εκεί.
όχι μη το κάνεις αυτό

Μέχρι την Παρασκευή είναι πολύ λίγος χρόνος για να βρεθεί κάτι μόνιμο...αξίζει μια μεγαλύτερη ευκαιρία..:(

Νομίζω κι εγώ ότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος έως την Παρασκευή...
Από την άλλη, δεν είναι πολύ μικρό ακόμη για να το δώσεις;

Αν ειναι να το αφήσεις στο δρόμο καλύτερα να μην το παιρνες καθόλου.

Από την αδιαφορία επέλεξα να προσφέρω όποια βοήθεια μπορώ. Εσύ μπορεί να κρίνεις καλύτερη την πρόταση σου, αλλά εγώ διαφωνώ.

Καλά έκανες! Μην ακους τις ηθικολογίες όλων εδώ μέσα...Αντί να πολυλογούμε, ας βρουμε μια λύση..Βάλε στοιχεία επικοινωνίας!!!!!!!!!!!! Σκέψου κάποιος να το θέλει και να μη μπορεί να σε βρει! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Τελικά βρήκα τρόπο να παρατείνω την φιλοξενία του για λίγες μέρες ακόμα ευτυχώς. Είναι πανέξυπνος για τόσο μικρός και εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα. Η προσφορά για υιοθεσία βέβαια εξακολουθεί να ισχύει, οπότε όποιος έχει πραγματικό ενδιαφέρον ας τηλεφωνήσει..... Τηλ Επικ : 6973245127

Έτυχε και σε μένα αρκετές φορές να μαζέψω γατάκι από τον δρόμο. Και ενώ δεν φαινόταν φως στην άκρη του τούνελ αρχικά, εν τέλει έβρισκα πάντα κάπου να το δώσω. Με αγγελίες όπου μπορείς (όχι μόνο μέσω του ίντερνετ) αλλά κυρίως από στόμα σε στόμα. Μην τα παρατάς. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Θα νιώσεις τεράστια χαρά την στιγμή που θα τον παραδίδεις σε ασφαλή χέρια. :)

Καλημέρα !!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο μικρός γατούλης βρήκε σπίτι. Χθές τον πήγαμε στην καινούρια του οικογένεια που φαίνεται να τον λάτρεψε ....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back