Επιθετικότητα προς τα σκυλιά. Τι να κάνω;

ele78

Νεοφερμένο μέλος

Η ele78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
καλησπέρα σας.. εχω μαζεψει 3 γατουλες στην αυλή μου (εκτος των μέσα) οι 2 πηγαινοέρχονται η 1 έχει μαθει και μένει στην αυλή και δεν παει πουθενά... το κακό ειναι οτι γίνεται επιθετική με τα σκυλιά που περνάνε απέξω και ορμάει...σήμερα την ώρα που την κρσατούσα πέρασε ενα σκυλι και μου έσκισε το μάτι!!!! πρίν λίγο ήρθε ενα αλλο σκυλάκι και του όρμηξε και το κυνήγησε και αυτό εφυγε κλαίγοντας και πέρασε την λεωφορο (γιατι μενω πάνω σε λεωφόρο) και το χτύπησε αμάξι...!!! εχω ξετρεμουλιάσει και φοβάμαι παρα πολυ γιατι θα προκαλέσει ατύχημα!!! ειναι σίγουρο αυτό... πείτε μου μια λύση...χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!! σκεφτόμουν αν είχα καπου να την παω αλλα δεν έχω.. και δεν θέλω να την αφήσω καπου που δεν γνωρίζει και δεμ θα εχει φαγακι και νεράκι!!!! κινδυνεύουν άνθρωποι και ζώα!!!!! τι να κάνω??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αποτι εμαθα απο την προηγουμενη γείτονισσα που την ταίζε τησ ειχε επιτεθεί σκύλος και την είχε δαγκώσει άσχημα! δεν ήταν πριν έτσι λεει... τ ο θέμα είναι τώρα τι κανουμε...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά η γατούλα εύκολα, ειδικά από τη στιγμή που έχει αυτήν την άσχημη εμπειρία από σκυλί.
Ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν να την είχες αποκλειστικά εντός σπιτιού. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back