Επικίνδυνη συμπεριφορά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ria16

Νεοφερμένο μέλος

Η ria16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Η γατα της φιλης μου τωρα που μεγαλωσε εχει μια επικυνδυνη συμπεριφορα.Ενω με ξερει(το καλοκαιρι πηγαινα και την ταιζα)τωρα μου κανει κχχχχ.Οταν παω να την πιασω με δαγκωνει και με γρατσουναει.Ακομα και σε γατες κανει τα ιδια.Τα χριστουγεννα εμαθα οτι σε μια κοπελα ορμησε και της εσκισε το καλτσον.Η κοπελα που την εχει δεν θελει να παραδεχτει οτι η γατα της ειναι προβληματικια.Εγω παντως απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σπιτι της.Τι μπορει να συμβαινει???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλα.Ειναι εξετασμενη απο κτηνιατρο η γατουλα για τη συμπεριφορα της αυτη;Ειναι στειρωμενη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στειρωμενη δεν ειναι.Ο κτηνιατρος παντως της ειπε οτι μαλλον δεν εμπιστευεται αλλα προσωπα η' τα ατομα στα οποια εχει αυτη τη συμπεριφορα η γατουλα,μπορει να της εκαναν κατι.

Μπορει και αυτο,ισως ειναι και οι ορμονες της.

Στην οικογενεια της η γατουλα δεν επιτηθεται,μονο σε καποια ατομα.Εμενα παντως αν εκαναν ετσι τα δικα μου,σιγα μην τα κραταγα.

μουκελις δες εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=#post

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back