ιβανα
Επιφανές μέλος
Λέγομαι Ιωάννα και συμβαίνει το εξής με το 6 μηνών γατακι μου. φτερνίζεται συνεχώς τισ τελευταίες 3 μερες !!! ήθελα να σας ρωτήσω, μιας και είναι η πρώτη φορα που έχω γατα:αρρωσταίνουν τα γατάκια? μπορει να ειναι κρυωμένη δηλαδη?
ή παιζει να την πειράζει κατι και να φτερνίζεται? περιμενω απαντησεις, ευχαριστωωω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Φυσικά και αρρωσταίνουν τα γατάκια, συναχόνονται όπως όλα τα ζώα. Μόνο φτέρνισμα έχει ή και συναχομένη μυτούλα (ρουφάει τη μυτούλα της
Μπορεί να κόλλησε καμια γατο ίωση (μη γελάσεις για την έκφραση).Μπορεί και να την πειράζει και κάποια μυρωδιά μέσα στο χώρο της. ή ίσως λίγη σκόνη παραπάνω σε κάποιο σημείο.
Αν ρουφάει τη μυτούλα της καλό θα είναι να τη δει γιατρός. Περισσότερα θα σου πουν άλλες κοπέλες πιο ειδικές από μένα. (εγώ με το παραμικρό πάω κτηνίατρο ειδικά για συνάχι γιατί οι΄δικές μου είναι πιο ευάλωτες στη ρινίτιδα λόγο κατασκευής μύτης)
Να μας βάλεις τη γατούλα σου και σε φωτό να την θαυμάσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργια στην γατοπαρεα και θα ηθελα να με καλωσορισετε !!Λέγομαι Ιωάννα και συμβαίνει το εξής με το 6 μηνών γατακι μου. φτερνίζεται συνεχώς τισ τελευταίες 3 μερες !!! ήθελα να σας ρωτήσω, μιας και είναι η πρώτη φορα που έχω γατα:
αρρωσταίνουν τα γατάκια? μπορει να ειναι κρυωμένη δηλαδη?
ή παιζει να την πειράζει κατι και να φτερνίζεται? περιμενω απαντησεις, ευχαριστωωω!!!!
Η prince έχει απόλυτο δίκιο!
Φυσικά και αρρωσταίνουν τα γατάκια, όπως όλα τα ζώα άλλωστε. Και άλλοτε αρρωσταίνουν ελαφρά άλλοτε πιο βαριά...
Ίσως κάτι την ενοχλεί, ίσως κρύωσε...Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις ένα γιατρό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και για να ξέρεις πώς θα το αντιμετωπίσεις.
Βάλε και μια φωτογραφία το μωρό σου!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
φωτο της εννοειται οτι θα βάλω να τη θαυμάσετε, απλα δεν ξερω καλα το σαιτ ακομα, μολις το μαθω θα βαλω οπωσδηποτε !! φιλια

elvenstar
Επιφανές μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χεχε,φαίνεται ότι το γατούλι σου είχε το πρώτο του κρυωματάκι!Περαστικούλια ό,τι κι αν είναι τελικά!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και γρηγορα καλα!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum