eliza_pot
Νεοφερμένο μέλος
Χτες βρήκα στο δρόμο παρατημένα δύο πολύ μικρά γατάκια, πολύ πεινασμένα τα οποία όπως μου είπαν τα παράτησε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο.. Τα πήρα στον κήπο μου και τους έβαλα φαγάκι και δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους, αλλά εχουν κλασσικά τσιμπλίτσες στα μάτια.. Αν θυμάμαι καλά, αυτό είναι επεφυκίτιδα, ξέρει κανείς να μου πει τι να τους βάλω? Έχω εδώ οφθαλμικές σταγόνες garamycin, κάνουν? Θυμάμαι παλιά σε ένα γατάκι είχα βάλει τομπρέξ, τι είναι καλύτερο?
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
...(αμα θελεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μια λάθος θεραπεία, με λάθος κολλύριο μπορεί να τα τυφλώσει. Επίσης πολλές γάτες έχουν παρουσιάσει αλλεργία στο χαμομήλι... θέλει προσοχή, και φυσικά αραίωση.....

Επίσης ΟΧΙ βαμβάκι, αφήνει ίνες στα μάτια και κάνει την ζημιά χειρότερη.. ΜΟΝΟ γάζα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
eliza_pot
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα πάω στο γιατρό
Γι αυτό θα δοκιμάσω για αρχή με τομπρέξ που θυμάμαι ότι έχω ξαναβάλει στα αδέσποτα που φρόντιζα.. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως είναι χλαμύδια, κάτι το οποίο δεν μπορώ να το καταλάβω μόνη μου..Ευχαριστώ και πάλι

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
eliza_pot
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool