irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος

.ειπαμε στην κοπελα πως θα το σκευτομασταν και θα την περναμε τηλεφωνο.αποφασισα πως δεν ηθελα ουτε ρωσσικη μπλε,ουτε αιγυπτιακη μαου,ουτε βεγγαλης.ηθελα εκεινο το συγκεκριμενο γατακι.την επομενη μερα (σημερα) πηραμε τηλεφωνο και κλεισαμε ραντεβου για αυριο.στις 3 ωρα το μεσημερι θα παραλαβω το νεο μου γατονι.ολο το βραδυ εψαχνα για ονοματα ωσπου μου ηρθε το Misty στο μυαλο.δεν ειναι πολυ ωραιο??αυριο θα παω να αγορασω την γατοπροικα του.εχω λιγο αγχος ομως για τις πρωτες μερες και το πως θα προσαμορστει πληρως.καμια συμβουλη???? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να το χαίρεσαι! Ωραίο όνομα το Misty
Όταν το φέρεις σπίτι άστο μόνο του. Εννοώ να μη προσπαθήσεις να το πιάνεις και να το βγάζεις από εκεί που θα κρύβεται. Πρόσπαθησε να του κινείς την προσοχή με παιχνίδια και τροφή, αλλά μη το πιέσεις πολύ. Θέλουν λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν. Δείξε του επίσης που βρίσκεται η άμμος του, το νερό του και η τροφή του. Ρώτησε την κοπέλα τι άμμο χρησιμοποιεί, τι τροφή του δίνει και αν γίνεται πες της να σου δώσει κάποιο αντικείμενο του (ακόμα και ένα μπαλάκι από χαρτί είναι αρκετό) που έχει την μυρωδιά του για να μη του πέσει βαριά η αλλαγή
Αν δεν κάνω λάθος είσαι η κοπέλα με το σκυλάκι; Αν ναι, τότε μη το φέρεις απότομα σε επαφή με τον σκύλο και καλό θα είναι να το έχεις σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον σκύλο τα βράδια και όταν δεν θα τα επιβλεπετε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέχρι να συνηθίσει το ένα με το άλλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
δικαιο εχεις.δεν θελουμε να συμβει τιποτα απροοπτο στο γατι.λεω για αρχη να το εχω στο δωματιο μου.η λουνα ομως πρεπει να κυκλοφορει ελευθερη και φοβαμαι μην αρχισει και ξυνει την πορτα μου και γαυγιζει και το γατακι κρυφτει πουθενα και μετα δεν βγαινει!!!!ονυχοδρομιο πρεπει να του εχω απο την πρωτη κιολας μερα?την αμμο πρεπει να την βαλω στο δωματιο μου που θα ειναι συνεχεια εκει ή στο μικρο μπανακι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστα νεα!!!με το καλο να υποδεχτεις τη νεα σου γατουλιτσα,κατ αρχην μην ανχωνεσαι.ολα θα πανε καλα,στο δωματιο σου να το εχεις αρχικα,με το χωμα του,μεχρι να συνηθισει.λογικα σε δυο τρεις μερες θα μαθει το νεο του σπιτακι,οποτε τοτε μπορεις να πας το χωμα στο μικρο μπανιο.
το σκυλακι εφοσον το ξερεις καλλυτερα,μπορεις να το αφησεις να το μυρισει εστω,με επιβλεψη παντα,και λιγο-λιγο καθε φορα μεχρι να μαθει το ενα ζωακι το αλλο.μην παραμελησεις το σκυλακι και ζηλεψει,ουτε να τρομαξει το γατακι πρεπει με κανα γαυγισμα.περιμενουμε φωτογραφιες,αντε με το καλο!!!!!!!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δικαιο εχεις.δεν θελουμε να συμβει τιποτα απροοπτο στο γατι.λεω για αρχη να το εχω στο δωματιο μου.η λουνα ομως πρεπει να κυκλοφορει ελευθερη και φοβαμαι μην αρχισει και ξυνει την πορτα μου και γαυγιζει και το γατακι κρυφτει πουθενα και μετα δεν βγαινει!!!!ονυχοδρομιο πρεπει να του εχω απο την πρωτη κιολας μερα?την αμμο πρεπει να την βαλω στο δωματιο μου που θα ειναι συνεχεια εκει ή στο μικρο μπανακι???
πρόσεχε με τον σκύλο γιατί είναι πολύ εύκολο να το τρομάξει το γατί. Ο δικός μου δεν φοβόταν τα σκύλια μέχρι που τον πλησίασε ένα χαρούμενο κουτάβι και άρχισε να του γαβγίζει. Από τότε φοβάται τα πολύ χαρούμενα σκυλιά. Με τα άλλα είναι κάπως επιφυλακτικός.
Την άμμο του θα πρέπει να την βάλεις εκεί που θα μένει επειδή είναι μικρούλι ακόμα και θα είναι διστακτικό τις πρώτες μέρες και μπορεί να φοβάται και τον σκύλο. Ονυχοδρόμιο δεν είναι ανάγκη να του πάρεις από τώρα. Καλό είναι να έχεις έστω ένα μικρό και βασικό για να μάθει να ξύνει τα νύχια του εκεί, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το αγοράσεις αύριο κιόλας.
Είμαι υπέρ να έχεις το γατάκι για αρχή στο δωμάτιο σου μέχρι να συνηθήσει το σπίτι και κυρίως την μυρωδιά και το γάβγισμα του σκύλου. Μπορείς να το βγάζεις αρκετά συχνά για να βλέπεις πως θα αντιδράσει με τον σκύλο και πως θα αντιδράσει ο σκύλος μαζί του. Μπορεί να γίνουν κολλητά και από την 1η μέρα, ποτέ δεν ξέρεις

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα για τη γατοπροίκα και τα σχετικά..
Ίσως να πάρεις ένα κρεβατάκι, τα πιατάκια του, κροκέτες για βρέφη, κανένα παιγνιδάκι για αρχή. Και σίγουρα να κλείσεις και ένα ραντεβού με τον κτηνίατρο που θα το παρακολουθεί και θα σε συμβουλεύει για πολλά σημαντικά πράγματα.
Σίγουρα να το κρατήσεις κοντά σου τις πρώτες μέρες και μην στενοχωρηθείς αν ξοδεψει αρκετό χρόνο στην αρχή να εξερευνά, να κρύβεται και να κλαίει. Αυτό ειναι η βρεφική του ανασφάλεια. Μην το αναγκάσεις να κάνει τίποτα. Δώσε του χώρο και χρόνο να συνηθίσει. Συμφωνώ με την Ceres Victoria, να το φέρνεις σε τακτά διαστήματα σε επαφή με το σκυλάκι αλλά πάντα υπό επίβλεψη. (Πιστεύω ότι θα αγαπηθούν παράφορα)
Άμμος οπωςδήποτε μέσα στο δωμάτιο που θα είναι το γατάκι μέχρι να μάθει. (εκπαιδεύονται από ένστικτο πολύ γρήγορα)
Περιμένουμε νέα και εδώ είμαστε!
daeriel
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το ονυχοδρόμιο σχετικά σύντομα έτσι ώστε να την βάζεις εκεί όποτε επισκέπτεται οποιοδήποτε έπιπλο κλπ. προκειμένου να μάθει πιο γρήγορα. Την άμμο να την έχεις στον χώρο που θα έχεις κι αυτό, να προσέξεις να μην είναι πολύ βαθιά η αμμολεκάνη προς το παρόν, για να μπορεί να μπαίνοβγαίνει εύκολα. Καλώς να τη δεχτείς!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
να σου ζήσει το γατάκι σου!

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
να σου ζήσει το μωρό σου!!!

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι εδω μαζι μου
χωμενο στο καλαθακι παρεα με το πορτατιφ .... σχετικα με την συναντιση : το χα στο κλουβακι μεταφορας του το αφησα κατω και μυριστικε με την λουνα.η λουνα κουνουσε την ουρα της κ ετρεχε απιστευτα γρηγορα γεματη χαρα σολο το σπιτι.η γατα ουτε εκανε κχχχχ ουτε αγριεψε..απλα κοιτουσε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς τη δέχτηκες την Κούκλα σου! Περιμένουμε το θεματάκι σας και φωτογραφίες βέβαια!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ωραια νεα ειναι αυτα?θα δεις τι καλα που θα ειναι,θα παιζουν μαζι,και θα γινουν αχωριστοι,οτι χρειαστεις εδω ειμαστε,πολλα ομορφα χρονια σας ευχομαι γεματα αγαπες,γουργουρητα,γαυγισματακια,και παιχνιδακια.ολα καλα!!!!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον, πριν απο δυο μερες τετοια ωρα περιπου ηρθε στο σπιτι το νεο μας γατακι.το οποιο μετανομαστηκε απο misty σε cheeta(τσίτα) .οταν αρχισε να εξερευνει το δωματιο μου μπηκε μισω απο το επιπλακι τις τηλεορασης μου.καποια στιγμη σταματησα να το βλεπω και λεω θα κρυφτηκε καπου εκει περα.εκεινη την στιγμη επρεπε να φυγω εξαλλου να παω να κουρευτω.
Οταν γυρισα μπηκα στο δωματιο και αρχισα να κανω ψψψψψ γιατι γατι δεν ειχε φανει.δεν φανηκε η τσιτα μου.μετα αρχισα να ψαχνω μανιωδως ολο το σπιτι,να κοιταζω κατω στους δρομους(μηπως και ειχα ξεχασει ανοιχτα και ειχε πεσει) και δεν ηταν πουθενα.μετα θυμηθηκα που την ειχα δει τελευταια φορα.στο επιπλακι της TV. τ εβγαλα παραεξω για να το ψαξω εξωνυχιστικα.που ειχε χωθει το σκασμενο?κατω κατω εχει δυο συρταρια το επιπλακι.ειχε βρει απο πισω ενα κενο και ειχε χωθει εκει μεσα και κοιμοταν!!!! προφανως (επειδη ανοιξα τα συρταρια) οταν εγω τα ανοιγα αυτο πηγαινε πισω πισω και οταν τα εκλεινα πηγαινε μπροστα μπροστα!μπορει να συνχιστικα με τα καμωματα της αλλα χαρηκα πολυ που την βρηκα σωα και αρχισα να την αγγαλιζω και να την φιλαω *αφου την εβγαλα απο κει περα*μετα ευτυχως καλυψα το κενο και δεν ξαναχαμε προβληματα.φαι δεν ειχε φαει,ουτε νερο ειχε πιει πρωτη μερα,ουτε εκανε τιποτα στην αμμο της.το βραδυ ξεραθικε αμεσως στο καλαθακι που εβαζα το πορτατιφ αφου το εκανα γατοκρεβατο.οποτε κοιμηθηκα,κοιμηθηκε και αυτη.και το πρωη,με το που ανοιξα τα ματια μου τα ανοιξε και εκεινη...τι να σας πω!φοβερη χημεια ενιωσα πως υπαρχει μεταξυ μας.να φανταστειτε οταν ηταν στο κλουβακι μεταφορας της και εβαζα το χερι μου να την βγαλω γουργουριζε πριν καν την ακουμπισω!την δευτερη μερα και εφαγε,και στην αμμο της πηγε,και πηγαμε στο πετ σοπ και της πηρα ειδικη τροφη για γατακια ( πρωτη μερα τις ειχα μια απο σουπερμαρκετ,whiskas αλλα ηταν για ενηλικες γατουλες προφανως.και μεγαλυτερη λεκκανη για αμμο της πηρα και κατι κατι παιχνιδακια.απο χθες το απογευμα ξεθαρεψε και παιζει συνεχεια και της εφτιαξα και εγω διαφορα παιχνιδακια ( οπως ενα κρεμαστο αυγο απο αφρολεξ με πουπουλα στο γραφειο μου που εχει ξετρελαθει) και απο τοτε δεν σταματαει να παιζει.αντε να ξεραθει στον υπνο.ξεχασα να σας πω οτι προχθες το βραδυ ειχα παει στο σαλονι και ειχε ανεβει στα μεγαλα μαξιλαρια στις πλατες των καναπεδων και κοιμωταν στην κορυφη τους και την προσεχα και καποια στιγμη ανοιξα κατι πατατακια να τσιμπησω και γυρισα και δεν ηταν εκει.παλι αρχισα να ψαχνω σαν την τρελη ωσπου ειδα οτι ειχε πεσει αναμεσα στο κενο μεταξυ τους και κοιμοταν!με την λουνα ερχοντε ολο και πιο κοντα.τα πανε υπεροχα.ουτε γαυγιματα ουτε κχχχχ ουτε τιποτα.χθες το βραδυ βαλαμε την τσιτα διπλα στην λουνα και μυριζονταν χωρις να γινει τιποτα.το βραδυ βεβαια το μικρο μου ειχε παθει υπερενταση και ετρεχε σολο το δωματιο μου και δεν μαφηνε να κοιμηθω.μετα απο κανα τεταρτο ξεραθικε και αυτο στον υπνο οταν ειδε πως δεν του εδεινα σημασια.
Σημερα το πρωη ξυπνισα κατα τις 10-11 απο την τσιτα η οποια επαιζε με την πλατη μου,τις γαμπες μου,και τα χερια μου ενω ειχε βγαλει νυχακια.νταξει δεν πονεσα αλλα ενοχληθικα.εντομεταξυ χθες το βραδυ ειχα την υποψια πως ειναι κουφη επειδη της εκανα ψψψψ και δεν αντιδρουσε,της ελεγα ΜΗ τα ιδια...δεν ειμαι σιγουρα ακομα για την ακριβια αλλα αποφασισα πως ακομα και να ειναι εγω θα την αγαπαω ακομα περισσοτερο.σημερα γυριζε στο ψψψψψ δηλαδη καπως καλυτερα.τι να πω θα την παω και στον γιατρο και βλεπουμε.καποια στιγμη το βραδυ κοιμοταν κολλητα στα πλευρα μου και πηγα να αλλαξω μερια και ευτιχως που το καταλαβα και δεν την ελιωσα.ακομα ειναι υπερκινιτικη.βεβαια τωρα κοιματε στο κομοδινο μου και μοιαζει σκετο αγγελουδι.και επειδη δεν σας ξεχασα την εβγαλα απειρες φωτογραφιες της οποιες θα δειτε σε αυτο εδω το link: Facebook
Δειτε τες ολες πραματικα αξιζουν!δεν ειναι μια κουκλα????
moukelis
Επιφανές μέλος

Eιναι πανεμορφη,να τη χαιρεσαι!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον, πριν απο δυο μερες τετοια ωρα περιπου ηρθε στο σπιτι το νεο μας γατακι.το οποιο μετανομαστηκε απο misty σε cheeta(τσίτα) .οταν αρχισε να εξερευνει το δωματιο μου μπηκε μισω απο το επιπλακι τις τηλεορασης μου.καποια στιγμη σταματησα να το βλεπω και λεω θα κρυφτηκε καπου εκει περα.εκεινη την στιγμη επρεπε να φυγω εξαλλου να παω να κουρευτω.
Οταν γυρισα μπηκα στο δωματιο και αρχισα να κανω ψψψψψ γιατι γατι δεν ειχε φανει.δεν φανηκε η τσιτα μου.μετα αρχισα να ψαχνω μανιωδως ολο το σπιτι,να κοιταζω κατω στους δρομους(μηπως και ειχα ξεχασει ανοιχτα και ειχε πεσει) και δεν ηταν πουθενα.μετα θυμηθηκα που την ειχα δει τελευταια φορα.στο επιπλακι της TV. τ εβγαλα παραεξω για να το ψαξω εξωνυχιστικα.που ειχε χωθει το σκασμενο?κατω κατω εχει δυο συρταρια το επιπλακι.ειχε βρει απο πισω ενα κενο και ειχε χωθει εκει μεσα και κοιμοταν!!!! προφανως (επειδη ανοιξα τα συρταρια) οταν εγω τα ανοιγα αυτο πηγαινε πισω πισω και οταν τα εκλεινα πηγαινε μπροστα μπροστα!μπορει να συνχιστικα με τα καμωματα της αλλα χαρηκα πολυ που την βρηκα σωα και αρχισα να την αγγαλιζω και να την φιλαω *αφου την εβγαλα απο κει περα*μετα ευτυχως καλυψα το κενο και δεν ξαναχαμε προβληματα.φαι δεν ειχε φαει,ουτε νερο ειχε πιει πρωτη μερα,ουτε εκανε τιποτα στην αμμο της.το βραδυ ξεραθικε αμεσως στο καλαθακι που εβαζα το πορτατιφ αφου το εκανα γατοκρεβατο.οποτε κοιμηθηκα,κοιμηθηκε και αυτη.και το πρωη,με το που ανοιξα τα ματια μου τα ανοιξε και εκεινη...τι να σας πω!φοβερη χημεια ενιωσα πως υπαρχει μεταξυ μας.να φανταστειτε οταν ηταν στο κλουβακι μεταφορας της και εβαζα το χερι μου να την βγαλω γουργουριζε πριν καν την ακουμπισω!την δευτερη μερα και εφαγε,και στην αμμο της πηγε,και πηγαμε στο πετ σοπ και της πηρα ειδικη τροφη για γατακια ( πρωτη μερα τις ειχα μια απο σουπερμαρκετ,whiskas αλλα ηταν για ενηλικες γατουλες προφανως.και μεγαλυτερη λεκκανη για αμμο της πηρα και κατι κατι παιχνιδακια.απο χθες το απογευμα ξεθαρεψε και παιζει συνεχεια και της εφτιαξα και εγω διαφορα παιχνιδακια ( οπως ενα κρεμαστο αυγο απο αφρολεξ με πουπουλα στο γραφειο μου που εχει ξετρελαθει) και απο τοτε δεν σταματαει να παιζει.αντε να ξεραθει στον υπνο.ξεχασα να σας πω οτι προχθες το βραδυ ειχα παει στο σαλονι και ειχε ανεβει στα μεγαλα μαξιλαρια στις πλατες των καναπεδων και κοιμωταν στην κορυφη τους και την προσεχα και καποια στιγμη ανοιξα κατι πατατακια να τσιμπησω και γυρισα και δεν ηταν εκει.παλι αρχισα να ψαχνω σαν την τρελη ωσπου ειδα οτι ειχε πεσει αναμεσα στο κενο μεταξυ τους και κοιμοταν!με την λουνα ερχοντε ολο και πιο κοντα.τα πανε υπεροχα.ουτε γαυγιματα ουτε κχχχχ ουτε τιποτα.χθες το βραδυ βαλαμε την τσιτα διπλα στην λουνα και μυριζονταν χωρις να γινει τιποτα.το βραδυ βεβαια το μικρο μου ειχε παθει υπερενταση και ετρεχε σολο το δωματιο μου και δεν μαφηνε να κοιμηθω.μετα απο κανα τεταρτο ξεραθικε και αυτο στον υπνο οταν ειδε πως δεν του εδεινα σημασια.
Σημερα το πρωη ξυπνισα κατα τις 10-11 απο την τσιτα η οποια επαιζε με την πλατη μου,τις γαμπες μου,και τα χερια μου ενω ειχε βγαλει νυχακια.νταξει δεν πονεσα αλλα ενοχληθικα.εντομεταξυ χθες το βραδυ ειχα την υποψια πως ειναι κουφη επειδη της εκανα ψψψψ και δεν αντιδρουσε,της ελεγα ΜΗ τα ιδια...δεν ειμαι σιγουρα ακομα για την ακριβια αλλα αποφασισα πως ακομα και να ειναι εγω θα την αγαπαω ακομα περισσοτερο.σημερα γυριζε στο ψψψψψ δηλαδη καπως καλυτερα.τι να πω θα την παω και στον γιατρο και βλεπουμε.καποια στιγμη το βραδυ κοιμοταν κολλητα στα πλευρα μου και πηγα να αλλαξω μερια και ευτιχως που το καταλαβα και δεν την ελιωσα.ακομα ειναι υπερκινιτικη.βεβαια τωρα κοιματε στο κομοδινο μου και μοιαζει σκετο αγγελουδι.και επειδη δεν σας ξεχασα την εβγαλα απειρες φωτογραφιες της οποιες θα δειτε σε αυτο εδω το link: Facebook
Δειτε τες ολες πραματικα αξιζουν!δεν ειναι μια κουκλα????
να την χαιρεσαι την μικρουλα! Το λινκ στο φβ δεν το εμφανιζει.τσεκαρε μηπως το χεις κλειστο και ρυθμισε το να το βλεπουμε ολοι για να την καμαρωσουμε!
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς το παρόν, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο.δεν ειναι κλειδωμενο!!
Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.
αυτο βγαζει
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Είναι μακρύτριχο και θα γίνει πανέμορφη όταν θα μεγαλώσει!!! Έχει φοβερά χαρακτηριστικά! Με τον σκύλο μια χαρά βλέπω να τα πηγαίνουν
Αν το ψάχνεις και δεν το βρίσκεις μην ανησυχείς. Δεν φεύγουν εύκολα
Έτσι με είχε τρομάξει και ο δικός μου και τον είχα βρει πίσω από τον Η/Υ
Το ότι δεν ανταποκρίνεται όταν το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι είναι κουφό, απλά σε γράφει
Δες αν κουνάει τα αυτάκια της όταν της μιλάς ή όταν κάνεις διάφορους θορυβους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool